2015 Ekim Anneleri

Canim bizim haftaya randevumuz gelince yazarim ama artik kilo alimlari yavasladi cogu bebis 550 almis 3. Ayda. Bence ediz de az aldi bu ay. Doktor iyi dediyse hic sikma canini saglikli olsunlar da. Hem anne sutu ile beslenen bebisler genelde cok kilolu olmuyor. Ama seni cok iyi anliyorum ben da soyle biraz ele gelse diyorum:)
mert de 500 gr aldı 3.ay kontrolünde
sendemi sadece anne sütü veriyosun ediz e

Merhabalar kızlar sabahtan beri göz dr u ortopedi çocuk dr u derken koşturmaktan giremedim. Kalça ultrasonumuz normal çıktı sorun yok düzelmiş açıklık boy kilo ölçümü gayet iyi 6800 gr 63 cm. Çocuk gelişimci oldukça kilolu olduğunu söyledi. Göz de normal çıktı sonuçlar. Sonraki ay kan ilacı başlayacakmış burada olmayacağım için birazdan gidip kan ilacını alacağım sağlık ocağından. Bizden durumlar böyle birazdan çıkıp milli eğitimde işlerimi halledeceğim of akşam da misafir gelecek. Gece ancak girerim canlar. Hepinizin yazdıklarını okudum cevap yazamıyorum öpüyorum kendinize ve bebişlerinize iyi bakın :)

Kolay gelsin canım.. maşallah bebişine de çok iyi.. :) sana da Allahım kolaylık versin

Kizlar 4 gundur ediz aksam 8de yatip sabah 7-8 arasi uyaniyor:nazar::nazar::nazar:. Tabi emmeye kalkiyor ama o kadar. Cok mutluyum ya ilk defa rahat yemek yiyoruz babasiyla. Yavas yavas duzene mi giriyor diyecegim ama kesin bir iki gune yine bir supriz hazirlar oglusum. O zamana kadar keyfini cikariyim ben en iyisi
Maşallah Ediz'e yaa Allah nazardan saklasin canım darısı bizim başımıza bir formülü varsa alalim:KK69:

Hayirli cumalar anneler nasilsiniz?
Annem babam bizdeydiler.
Onlar gitti oglum hasta oldu.
Gecen gece solugu acilde aldik.
InsaAllah dua bekleriz.
Cabucak iyilesir yavrum insaAllah.
Geçmiş olsun canım Allah acil şifa versin dikkat et ıhlamur içir gün içinde :(

mert de 500 gr aldı 3.ay kontrolünde
sendemi sadece anne sütü veriyosun ediz e
Benim kızım galiba 1 kilo aldı canım ben de sadece anne sütü veriyorum. 2. Ay kontrolünde çocuk dr unda 5750 çıktı bir hafta sonra sağlık ocağında 6100 çıkmıştı. Şimdi 3. Ayda 6800 çıktı. Benim kızım tombiş bir önceki ay da 1300 gr almıştı.

masllah tosbik kuzucuga:-) dr konrollernizde cok iyi gecmis cok sukur bugun seni yogun bi tempo bekliyor anlasilan gecese misil misil uyiyun bebislede guzelce dinlenin:KK66:
Çok yoruldum canım ya daha misafire de bir hazırlık yapamadım dışardaki işleri ancak halledip gelebildim. Börek ve arpa Şehriye salatası yapacağım evi süpüreceğim. Şimdiden ayakta durmak zorluyor beni:(

Benim kızım galiba 1 kilo aldı canım ben de sadece anne sütü veriyorum. 2. Ay kontrolünde çocuk dr unda 5750 çıktı bir hafta sonra sağlık ocağında 6100 çıkmıştı. Şimdi 3. Ayda 6800 çıktı. Benim kızım tombiş bir önceki ay da 1300 gr almıştı.
kaç kilo doğdu meleğin

Yorgunum çok yorgunum yiğit beni çok yoruyo doğdu doğalı mememde su ara tek isteğim deli gibi sütüm olsa da mememde durmaya devam etse oğlum ama öyle değil çok ağlıyo lanet olsun şu sütü artıramadım doğum kilomun üzerine çıktım sırf sut olsun diye yok olmuyo şimdi eli mahkum mama yapicam ağlamaktan bitap oldu yavrum dua edin sütüm çoğalsın yoksa çıldırıcam

Yorgunum çok yorgunum yiğit beni çok yoruyo doğdu doğalı mememde su ara tek isteğim deli gibi sütüm olsa da mememde durmaya devam etse oğlum ama öyle değil çok ağlıyo lanet olsun şu sütü artıramadım doğum kilomun üzerine çıktım sırf sut olsun diye yok olmuyo şimdi eli mahkum mama yapicam ağlamaktan bitap oldu yavrum dua edin sütüm çoğalsın yoksa çıldırıcam
Ah canim benim yaa annelik ne kadar kutsal bisey dua ettim once sana sonra hepimize insallah sutun artar yigit de doya doya emer

Ben de bugun çok yoruldum baturalp ne doğru düzgün emdi ne de icesine uyudu 7buçukta uyandık şimdiye kadar belki 2 saat uyumuştur toplamda şimdi sallayarak uyutmaya çalışıyorum fön makinesi sesi eşliğinde niye bazen böyle oluyo anlamıyorum bi günümüz bi günümüze uymuyo sabır sabır yaa sabır

Canim benim üzme kendini uzuldukce azalır sen elinden geleni yapmışsın zaten sadece mamayla büyüyen bebisler de var çok da sağlıklılar bebisinin karnı doysun keyfi yerine gelsin önemli olan o canim

Ben de bugun çok yoruldum baturalp ne doğru düzgün emdi ne de icesine uyudu 7buçukta uyandık şimdiye kadar belki 2 saat uyumuştur toplamda şimdi sallayarak uyutmaya çalışıyorum fön makinesi sesi eşliğinde niye bazen böyle oluyo anlamıyorum bi günümüz bi günümüze uymuyo sabır sabır yaa sabır
Canım sabretmelisin duruyu da uykusuz günlerinde uyutmak için her yolu denedim ayağımda salladım gezdirdim emzirfim kucakta salladım uyumadı yatağına koydum 10 dkya uyymuştu. Belli olmuyor nasıl uyuyacakları

Canım bazı bebeklerin dili bitik olurmuş kayınvalide öle der tam ismini bilmiyorum eltimin bebeğinin dilini kesmişti doktor bebişin dilini dışına çıkarabiliyomu
Canim çıkarabiliyor çok şükür.alttan iki dışımızda cikmis beyaz beyaz bence kasiniyor erken çıkarıyor dişini çok huysuz

Maşallah Ediz'e yaa Allah nazardan saklasin canım darısı bizim başımıza bir formülü varsa alalim:KK69:
Canim benim sagol. Rezene kimyon tohumu anason iciyorum aksamlari, 5ten sonra uyutmamaya calisiyorum, 7 bucukta banyo yaptiriyorum. Ama bence 4 ayimiz yaklasti buyudugu icin duzene giriyor bunlarla hic alakasi olmayabilir.

Canim benim sagol. Rezene kimyon tohumu anason iciyorum aksamlari, 5ten sonra uyutmamaya calisiyorum, 7 bucukta banyo yaptiriyorum. Ama bence 4 ayimiz yaklasti buyudugu icin duzene giriyor bunlarla hic alakasi olmayabilir.
Tatlım nasılsın kaç gündür karşılaşamıyoruz özlettin kendini

Canim benim uzulme bu kadar elinden geleni yapmissin, yigidin de anne sutu almis ve almaya devam edecek onemli olan bu, anne sutunun faydalarini goruyor, ustune de mama eklemenn dunyanin sonu degil, uzulmeni anliyorum gercekten ama kendine yuklenme lutfen, konustugumuz gibi icindeki cocuga sefkat goster onu sakinlestir ki yetiskin halin yine dumene gecsin

Back