2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Merhaba ,benimde bugün 4.günüm.Erken gebelik yaptım negatif 😁Biliyorum çok erken.Benim de hikayem çok uzun 15 kez opu,3 histereskopi,tiroid kanseri,3 kez çikolata kistinden ameliyat.Amh 0.026

Kızlar bugun test günümdü malesef negatif😢 Bekleyen kimse bu üzüntüyü yaşamaz inş sizler pozitif sonuçlar görürsünüz🙏🏻 Ben ve benim gibi negatif sonuç alanlar da inşallah bir sonraki denemesinde pozitifi görür 🤲

Kızlar merhaba tüp bebek transferi sonrası regl olacakmış gibi hissetmek normal mi ? Ayın 17 sinde 3. gün transferi oldum normalde regl günüme 3 gün kaldı ara ara sanki regl olacakmışım gibi belimde ve kasıklarımda ağrı oluyor midem bulanıyor regl olacakmış hissi oluyor aşırı korkuyorum hormon ilacı kullanıyorum bant ve fitil bi de 🥺

Kızlar merhaba. 19 unda çift embriyo transferi oldum.bugün 6. Günüm ilk idrar değil ama dayanamadım test yaptım bu şekilde çıktı 10 15 dakika içinde. Zaman geçtikçe de daha belirginleşti ilk 10 dakikada çıkan ve yarım saatte oluşanı atıcam yorumlar mısınız 🙏🏼

Eklentiler

• IMG_6969.jpeg
    IMG_6969.jpeg
    145,2 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG_6973.jpeg
    IMG_6973.jpeg
    90 KB · Görüntüleme: 15
Kızlar merhaba. 19 unda çift embriyo transferi oldum.bugün 6. Günüm ilk idrar değil ama dayanamadım test yaptım bu şekilde çıktı 10 15 dakika içinde. Zaman geçtikçe de daha belirginleşti ilk 10 dakikada çıkan ve yarım saatte oluşanı atıcam yorumlar mısınız 🙏🏼
Var arkadaşım gebelik hayırlı olsun 🧿🌸 benimde çok silikti gün geçtikçe sonra koyulaşıyor ve hemen çıkıyor çizgiler tebrik ederim 🥳🥳

Seni üzmek istemem ama bence biraz daha bekle, benim de bu kitte çift çizgi çıkmıştı ama kanda negatifi gördüm. Bir kaç gün daha bekle bence. Bu kist her zaman doğru sonuç vermiyor

Back