2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Kızlar merhaba tüp bebek transferi sonrası regl olacakmış gibi hissetmek normal mi ? Ayın 17 sinde 3. gün transferi oldum normalde regl günüme 3 gün kaldı ara ara sanki regl olacakmışım gibi belimde ve kasıklarımda ağrı oluyor midem bulanıyor regl olacakmış hissi oluyor aşırı korkuyorum hormon ilacı kullanıyorum bant ve fitil bi de 🥺
Bende 19 unda transfer oldum 2 adet 5. Gün embriyosu aynı şeyleri yaşıyorum ama bunlar bi belirti değil sanırım beklemekten başka çaremiz yok ☺️

Bende bugün transfer oldum inşallah hepimiz için süreç pozitif sonuçlanır 🌸

Aynı gün test günümüz bende bugün transfer oldukminşallah
İnşallah sağlıklı güzel ilerler hepimizin 🥰 ilaçlardan mıdır nedir grip olacakmışım gibi kolum bacağım kalkmıyor hep yorgunum onun dışında bir değişiklik yok biraz da iştah var 🙃sizlerin nasıl geçiyor

Bende cuma kan vereyim diye düşündüm. Burdan haberleşiriz yine canım. Muhtemel cumaya kadar dayanamayıp daha koyu 2. Çizgiyi görmek için erken teste devam ederim gibi🤭🤭
Benim de elimde bir tane daha test var ben de onu yapacağım muhtemelen yarın daha koyu bir test görmek istiyorum Cuma da test 😀😀

Benim bugün transfer gününü sayarsak 8. gündü, erken gebelik testi yaptım, maalesef tertemiz. 18 Şubatta 3. gün donmuş embriyo transferiydi. Sanırım benim olmadı, moralim bozuldu:((
Canım dur bakalım sen 3.gün embriyosu diyorsun onun için erken bence moral bozma zamanı gelince kandan öğreneceksin bak inan

Back