2015 Ekim Anneleri

İyi geceler güzel anneler, benim kız uyumuyor:KK43: yatırıyorum 5 dk geçmeden basıyor çığlığı. Mutfağa geçtim çocuk omzumda nutellayla kafa çekiyorum, kavanozun dibine vurasım var. Bebeğe mide bulantısı yapıyormuş gerçi çikolata çok tüketince.bi bebek uykusu varken niye uyumaz yaa. Çıldıriciim:mad:
Günaydın canim inşallah bu msjindan sonra uyumussunuzdur benim kızımda önceki gece aynen tarif ettiğin gibiydi sanırım bizim kızlar zor bir dönemden geçiyor inşallah fazla uzun sürmez bu halleri

Ya benim de vardı geçen duru ya vereyim dedim içmek istemedi kokusu farklıydı döktüm mecbur zaten memlekete gideceğim haftaya kalacak. Normalde üç aya kadar durur deniliyor ama durmuyor sanırım. Çok üzüldüm bir sürü sütüm vardı kolay gelmedi sonuçta ama ne yapayım

Ben hiç buzluktan çıkarıp denemedim bir sürüde var:KK43: icmiyorlarsa yapacak bişey yok

günaydın canlar
ben işe başlamadan önce baya bi süt depolamıştım buzluktaydı eğer sütüm yetmezse diye
mert buzluktaki sütleri çok severek içmedi ama mec bur kaldığı için herhalde istemesede içmek zorunda kaldı
çünkü ben 2 aydır çalışıyorum ama hiç mama vermedim

canım geçen hafta neler çektiğimi bir Allah bir de buradaki arkadaşlar biliyor. toplamda 3 gece sabah 8 lere kadar uyanık kaldık kol bel sırt hiçbir şey kalmadı huysuzluk bir yandan emme isteği ve uykusuzluk bir yandan çok zorladı. sonra ise kendiliğinden normale döndü. bir büyüme atağı yaşadık sanırım. belki siz de böyle bir dönemden geçiyorsunuz. sabırlı ol geçecek. seni şu an çok iyi anlıyorum. sabretmenin dışındaysa yapacak pek bir şey yok maalesef

2 gündür kabus yaşıyorum büyüme atağı olabilir
dün gece acil e götürüyodum mert i
ağlıyor ama nasıl gözlerinden yaşlar akıyor bu sefer bende başladım ağlamaya sinirlerim bozuldu ben ağlayınca 4 yaşındaki oğlumda başladı ağlamaya :(

günaydın yorgun ama mutlu anneler:) ben sizlere bişey sormak istiyorum kuzucuklar neler yapabiliyor artık? benim kızım 3 ay 14 günlük oldu bugün, sesli kahkaha atıyor, sohbet ediyor bizimle agular cıkarıyor, emerken biri seslendiğinde dönüp bakıyor göz takibi de güzel ama hala ellerini kullanamıyor ulaşma cabası yok oyuncaklarına, ana kucağı gibi koltuğu var ona oyuncak takıyorum bakıyor heyecanlanıyor cırpınıyor ama eller gitmiyor, tabi bu arada eller genelde hep ağızda emmeye calışıyor sürekli...

günaydın yorgun ama mutlu anneler:) ben sizlere bişey sormak istiyorum kuzucuklar neler yapabiliyor artık? benim kızım 3 ay 14 günlük oldu bugün, sesli kahkaha atıyor, sohbet ediyor bizimle agular cıkarıyor, emerken biri seslendiğinde dönüp bakıyor göz takibi de güzel ama hala ellerini kullanamıyor ulaşma cabası yok oyuncaklarına, ana kucağı gibi koltuğu var ona oyuncak takıyorum bakıyor heyecanlanıyor cırpınıyor ama eller gitmiyor, tabi bu arada eller genelde hep ağızda emmeye calışıyor sürekli...

benim oğlumda 3 ay 14 günlük aynı şekilde ellerini ağzına götürüyor emerken ses duysa kafayı çeviriyor
ama hala oyuncaklara uzanmıyor bende normal mi diye düşünüyordum demek ki normalmiş

Merhaba guzel hatunlar sayfalari hizlica okudum yeni gelen annise hosgeldin diyim oncelikle @harika kanatlar di sanirim. Yakisikli kuzular forumumuzu senlendirmis ne karizmatik ne agir abiler gordum, capkin gulucukluler, yakisikli kucuk prensler gordum @erciyes111 @Selayic @tugbap. Hepsine bin masallah. Herkes duru kizimizin pesinde gozumden kacmadi; ) ama guzel gozlu hiramiz @laz4life ve suslu @elaammm izla da tanistik mavi kizimizin yeri zaten ayri. Cok senlikli bir forum olduk. Insallah saglikla buyurler hep burada oluruz da hep paylasiriz fotolari
Cok duygulandim cnm ya buyuk bi aile gibi olduk<3daha kuzucuklarin ilk dislerini ilk adimlarini paylasacagz insaAllah

ya en basitinden bugün sabah 5 te uyandı muhabbet ediyor kızım ben gözümü açamazken sonra uyuttum 7 gibi bir daha uyandı emzirirken iyice popomu kaydırmışım yatma oturma arası o zaman göğsüm ağzından çıkıyor gözümü bir açtım o haliyle bana öyle güzel bakıp gülüyor ki alıp içime sokasım geldi:) sonra uykum açıldı zaten o manzarayı görünce. kızıyoruz yoruluyoruz ama dünyanın en güzel en masum canlısı bebek:)
Okurkan yuzumde bi gulumseme olustu tahmin edebiliyrm o anin ne kadar tatli olabilecegini:)

Kızlar birşey dikkatimi cekti bebeğim dilini geveliyor ısırıyor acaba dış etlerini kasınıyor siz böyle birşey farkettiniz mi bebeginizde.sakız gibi çiğniyor hatta o an konuşmaya çalışıyor değişik ses çıkıyor:)

Canım bazı bebeklerin dili bitik olurmuş kayınvalide öle der tam ismini bilmiyorum eltimin bebeğinin dilini kesmişti doktor bebişin dilini dışına çıkarabiliyomu

Cnm bizim kizda ayni durumda henuz elleri kullanamiyr sadece ana kucaginda yatarken kucaga gelmek icin ellerini uzatyr elinden tutuncada kaldrmaya calisyr bazende emzik agzindan dusunce onu yakalamaya calisyr ama henyz oyuncaklara ulasmaya calismyr haftaya 3aylik olyrz sanirin biraz acele edyrz aman onu yapsinlar sunu yapsinlar zmnla hepsi olacakinsaAllah:-)

Hayirli cumalar anneler nasilsiniz?
Annem babam bizdeydiler.
Onlar gitti oglum hasta oldu.
Gecen gece solugu acilde aldik.
InsaAllah dua bekleriz.
Cabucak iyilesir yavrum insaAllah.

günaydın canlar
ben işe başlamadan önce baya bi süt depolamıştım buzluktaydı eğer sütüm yetmezse diye
mert buzluktaki sütleri çok severek içmedi ama mec bur kaldığı için herhalde istemesede içmek zorunda kaldı
çünkü ben 2 aydır çalışıyorum ama hiç mama vermedim

2 gündür kabus yaşıyorum büyüme atağı olabilir
dün gece acil e götürüyodum mert i
ağlıyor ama nasıl gözlerinden yaşlar akıyor bu sefer bende başladım ağlamaya sinirlerim bozuldu ben ağlayınca 4 yaşındaki oğlumda başladı ağlamaya :(
Kiyamam ya hastanede ne dediler peki yok dini birseyi kuzucugun

Canım bazı bebeklerin dili bitik olurmuş kayınvalide öle der tam ismini bilmiyorum eltimin bebeğinin dilini kesmişti doktor bebişin dilini dışına çıkarabiliyomu
Nasil dilibi ke
Nasil dilini kesmisler ya anlamadim nedenki

Hayirli cumalar anneler nasilsiniz?
Annem babam bizdeydiler.
Onlar gitti oglum hasta oldu.
Gecen gece solugu acilde aldik.
InsaAllah dua bekleriz.
Cabucak iyilesir yavrum insaAllah.
İnsaAllah cabucak atlatir kuzucugun annesi bol bol emzir sutun sifa olsun cnm

Bizde de aynilari var bi de böyle cekince asagi inen oyuncaklar oluyo ya ondan asmistim pusetine onu cekmeye calisio bikac gundur :-)

Back