Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    10
Ay uyuya kalmışım😂 hastaneye gittim dün bebeği gördük artık oluşmaya başlamış elleri kolları ayakları🥰 kalbinide duydum oh mis çok şükür
Sabah şimdi kan istedi detaylı tekrar gitmem lazım
Ölüyorum halaizlikten ama mecbur
Uykuya dustun sanirim 😊Sen kan vermemişmiydin kuzum ikinciyemi istedi tekrar ultrasanda bktiklarina sevindim kalp atişindan sonra tekrar bakmiyorlar saniyordum ikili taramayla ilgili bisey dedimi

Uykuya dustun sanirim 😊Sen kan vermemişmiydin kuzum ikinciyemi istedi tekrar ultrasanda bktiklarina sevindim kalp atişindan sonra tekrar bakmiyorlar saniyordum ikili taramayla ilgili bisey dedimi
İkili tararama dediğim gibi onlar perinatolojiden yer açıyolar ramdevu alabilmemiz için kadın doğumcu. 11 ve 14. Hafta arası gidebilirsin dedi randevu alıpp
Kan vermiştim idrar vsde ama tekrar rutin kontrol için detaylı kan istedi doktor

Hanımlar merhaba bende dün hamile olduğumu öğrendim beta 887. Bugün sabah 1493 çıktı. Dr a gittim. Keseyi göremedi vajinal baktı. Sağ tarafta kist var onun yanında nıkta gibi bişe var bu canımı sıktı dedi. Tekrar kan ver cuma gel kontrole yine kan ver ultrason yapalım eğer göremezsem kürtaja yönlendiririm dedi. Boş gebelikte olabilir dış da düşük de yapabilirsin diye bana çok negatif konuştu. Uygulamaya göre 4+4 üm böyle durum yaşayan oldu mu
Bir doktor daha görmesini tavsiye ederim her ihtimale karşı güzel düşünüm yinede🌸

Son düzenleme:
Hanımlar merhaba bende dün hamile olduğumu öğrendim beta 887. Bugün sabah 1493 çıktı. Dr a gittim. Keseyi göremedi vajinal baktı. Sağ tarafta kist var onun yanında nıkta gibi bişe var bu canımı sıktı dedi. Tekrar kan ver cuma gel kontrole yine kan ver ultrason yapalım eğer göremezsem kürtaja yönlendiririm dedi. Boş gebelikte olabilir dış da düşük de yapabilirsin diye bana çok negatif konuştu. Uygulamaya göre 4+4 üm böyle durum yaşayan oldu mu
inanılmaz bişey gayette iyi betanız cuma günü bence görmemeniz imkansız bu acele niye kürtaj ne alaka avrupada yaşayan arkadaslarımız var en erken 8. haftada gidiyorlar doktora daha 5. hafta olmadan kürtaj konusması yuh yani bekleyin 6 da keseyi gören var

Ben de burdan ve özellikle aspirin kullananlarda çok duyduğum için panik olmadım Allahtan 😅ama doktorum kanama vs olursa progestan veririm demişti gidip sorsam mı dedim o yüzden ama biraz takip ediyim teşekkürler 🥹
aslında kanama olmasın diye oksopar daha iyi kan sulandırıcı

Ayy kızlar ya dün yanlışlıkla Eylül anneleri grubunda paylaşmışım ben 😅 tabloya da bakıyorum Lioo Lioo beğenmiş ama neden yazmamış acaba diyorum 😅

Biz mercimeğimle tanıştık teyzeleri 5+3 te, haftaya kalp atışını duymaya gideceğizz

Eklentiler

• 1000089068.webp
    1000089068.webp
    26 KB · Görüntüleme: 28
İkili tararama dediğim gibi onlar perinatolojiden yer açıyolar ramdevu alabilmemiz için kadın doğumcu. 11 ve 14. Hafta arası gidebilirsin dedi randevu alıpp
Kan vermiştim idrar vsde ama tekrar rutin kontrol için detaylı kan istedi doktor
Vitaminleri istemistir belki senin ilk verdigin kanlarda problm cikmadi degilmi

Ayy kızlar ya dün yanlışlıkla Eylül anneleri grubunda paylaşmışım ben 😅 tabloya da bakıyorum Lioo Lioo beğenmiş ama neden yazmamış acaba diyorum 😅

Biz mercimeğimle tanıştık teyzeleri 5+3 te, haftaya kalp atışını duymaya gideceğizz
Bende diyorum neden oraya yazdı diye. 😅
Maşallah suphanallah 🥰

Kızlar ultrasona girdim. Kanama alanı daha var dedi ama yavaş yavaş yok olur dedi. Kalp atışını dinletti 🥰 şükürler olsun. Miniğim büyümüş

Eklentiler

• 20250226_113717.webp
    20250226_113717.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 27
Back