2015 Ekim Anneleri

Yalniz degilsin üzülme benimkilerinde cok zamani kalmamistir icti icti icmedi yapilacak bisey yok. Buzluktan cikarinca nasil bi islrmden geciyorsun sutu ben hic drnemedim de:)
Ben genelde buzluktan çıkatdıktan sonra sıcak suya koyup eritiyordum canım

uyku sersemiydi canım zaten verdiğimde bir türlü içmedi göğsümü verdim içti bilemedim yani. zaten fazla zamanım kalmadı bir iki kez daha denerim olmazsa mecbur atacağım:KK43:
Derin dondurucudaysa 6 ay dayanabiliyo sutler o zaman kullanabilirsin

Derin dondurucudaysa 6 ay dayanabiliyo sutler o zaman kullanabilirsin
Duruma göre bakacağım canım bakalım. Bir de şöyle bir durum var zihnimi kurcalayan bebişler büyüdükçe sütün yapısı da ihtiyaca yönelik değişiyormuş kızım ondan kaynaklı da içmemiş olabilir mi acaba. İlk ay daha yağlı daha sarı gibiydi şimdi daha farklı

Duruma göre bakacağım canım bakalım. Bir de şöyle bir durum var zihnimi kurcalayan bebişler büyüdükçe sütün yapısı da ihtiyaca yönelik değişiyormuş kızım ondan kaynaklı da içmemiş olabilir mi acaba. İlk ay daha yağlı daha sarı gibiydi şimdi daha farklı
Yok ondan ziyade icindeki enzimden dolayidir dedigim gibi. O sute bi koku ve koyu bi kivam veriyomus ondan dolayo reddedebilirmis bebek sutu

Çok üzülürüm yiğit almazsa benim sütüm az anca gunduz yetiyo ki mama veriyorum bazen 29unda işe başlıyorum geceleri kalkıp sut sağıyorum ve almazsa uyyy çok kotu olur

Mrb. Kızlar benim bildiğim gurup kapanmadi. Sadece isim değişikliği yapıldı. Ve grupta aktif olmayanlar silindi. Ben en son fecebok grubundan söyle bir mesaj almıştım. Grupta aktif olaylar yani fazla bir paylaşım yapmayanlar gruptan çıkarılmıştır diye onlarda kendilerince haklı aslında ben yalnız başıma iki çocuk büyüttugumden pek aktif değildim grupta. Yani bildiğim kadarıyla grup kapanmadi sadece isim değişikliği yaptı vede grupta aktif olmayanlar gruptan cikarildi

cnm buzluktaki 2 haftayı geçtiyse verme buzluktakini çözünce tadı çok kotu kokusu da ben işte Bi 300 ml çıkıyor onu sut poşetine koyuyorum normal buzdolabı yerinde duruyor işteyken eve gelirken buzluk kabını yanına koyup getiriyorum dondurmuyorum evdede dolapta duruyor ertesi güne içiyor zaten
Evet gecmisti 3 ay dayanio diye atmistim ama dedigin gbi kokladim bi sanki buzlugun kokusu sinmis gbi bi koku vardi bugun tazecik sagdim verdim onu icti bende baslayinca oyle yaparim insallah tesekkurler cevaplarin icin:KK68:

O zaman simdi sagip koymanin pek bi anlami yok benim icin. hos eskisi kadar da fazla sut olmuyor artik daha fazla emiyor bebisler memislerde sönüyor:)
sana bir şey söyleyin mi benim makine sutumu artırdı hiç azalcak deme

Evet gecmisti 3 ay dayanio diye atmistim ama dedigin gbi kokladim bi sanki buzlugun kokusu sinmis gbi bi koku vardi bugun tazecik sagdim verdim onu icti bende baslayinca oyle yaparim insallah tesekkurler cevaplarin icin:KK68:
rica ederim cnm

Çok üzülürüm yiğit almazsa benim sütüm az anca gunduz yetiyo ki mama veriyorum bazen 29unda işe başlıyorum geceleri kalkıp sut sağıyorum ve almazsa uyyy çok kotu olur
konuya daldım ama sut az ise sağın mutlaka artıyor ben 3 sağmada 300 çıkarıyordum şimdi iki sağmada çıkıyor 3 günde 100 ml arttı düşünün

Cevap vermeden duramadim kusura bakma halis zeytinyagi dogal bi yag oldugu icin vucut tarafindan emilir yani gozenekleei falan tikamaz. Uzmanlarin bile onerdigi seydir zeytinyagiyla yaglamak yalniz senin yaptigin gibi saf zeytinyagini isitip sogutmak lazim ki icindeki asitik ozellik yok olsun
Tesekkurler cok degerli bilgiler verdiniz, her zaman bekleriz, kuzucugunuza ve size sevgiler:)

sut için su iç çok tatlı şeyler ye cnm ,mutlaka sağ kendini göğüslerine sıcak su torbası koy ve masaj yap artar kesin yani dolar taşar dolar taşar

Mrb. Kızlar benim bildiğim gurup kapanmadi. Sadece isim değişikliği yapıldı. Ve grupta aktif olmayanlar silindi. Ben en son fecebok grubundan söyle bir mesaj almıştım. Grupta aktif olaylar yani fazla bir paylaşım yapmayanlar gruptan çıkarılmıştır diye onlarda kendilerince haklı aslında ben yalnız başıma iki çocuk büyüttugumden pek aktif değildim grupta. Yani bildiğim kadarıyla grup kapanmadi sadece isim değişikliği yaptı vede grupta aktif olmayanlar gruptan cikarildi
senin bildiğin yanlış ozaman tatlış

sen okuduğunu anlamamışsın bence :) o postu ben yayınladım. biz gidiyoruz grup kapanacak boşu boşuna kimseyi beni alın diye rahatsız etmeyin dedim. evet biz hala görüşüyoruz facebookta arkadaşız mesenger üzerinden görüşüyoruz. bu da en doğal hakkımız sanırım.

senin bildiğin yanlış ozaman tatlış
Ama en son 2015 ekim anneleri grubunda pınar hanım böyle bişeyler yazmıştı. Detaylarini tam hatırlamıyorum ama işte bizler kendi özelimizi paylaşıyoruz. Paylaşımlari gören kişi sayısı çok iken beğeni ve yorum az vs vs. O yüzden paylasimleri az olanları grup dışı bırakıyoruz diye

sen okuduğunu anlamamışsın bence :) o postu ben yayınladım. biz gidiyoruz grup kapanacak boşu boşuna kimseyi beni alın diye rahatsız etmeyin dedim. evet biz hala görüşüyoruz facebookta arkadaşız mesenger üzerinden görüşüyoruz. bu da en doğal hakkımız sanırım.
Tabiki bu en doğal hakkınız. Belkide ben yanlış anlamisimdir. Ki benim anladigim şekildeysede bu çok normal.

Back