Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    10
Merhaba benim tss var ama içinde doğum paketi yoktu o sebeple doğum paketi aldım hem muayeneleri karşılıyor hemde doğum. Zaten her halükarda üzerine çıkacak ama yinde kontrollü gitmek istedik biz. Hastanenizin fiyatlandırma bölümü ile görüşün net cevabı onlar verebilir.
bi sonraki randevuma erken gidip görüşecegim. siz ne kadara anlaştınız hangi hastaneydi

Kızlar merhaba. Hiçbir belirti hissetmeyen var mı aranızda? Ne mide bulantısı ne baş dönmesi. Biraz uyku arttı sadece o. A bir de göğüs hassasiyetim devam ediyor. 7+1 uygulamaya göre geçen cumartesi kalp atışlarını gördük ama dinletmek için erken dedi doktorum. Bir önceki gebeliğim tam buralarda sonlanmıştı aşırı korkuyorum.

Kızlar kahverengi akıntı olduğunda ne yapıyorsunuz doktora gitmeme gerek var mı hemen? Uzayan kıvamdaydı. Coraspin alıyorum ilgisi olabilir mi acaba düşük olan gebeliğimde hiç olmamıştı. Ciddi bi sancı ağrı çok şükür yok.
Doktoruna danış canm corospirini kesebilr progestan başlatır

Kızlar kahverengi akıntı olduğunda ne yapıyorsunuz doktora gitmeme gerek var mı hemen? Uzayan kıvamdaydı. Coraspin alıyorum ilgisi olabilir mi acaba düşük olan gebeliğimde hiç olmamıştı. Ciddi bi sancı ağrı çok şükür yok.
Benim de başlarda 3 gün gün kahverengi akıntım oldu hem coraspin hem oksapar kullanıyorum doktor normal demişti kan değildi zaten kendisi kesilmişti kahverengi akıntı genelde daha önceden kalan regl kalıntıları olabiliyormuş

Kızlar merhaba. Hiçbir belirti hissetmeyen var mı aranızda? Ne mide bulantısı ne baş dönmesi. Biraz uyku arttı sadece o. A bir de göğüs hassasiyetim devam ediyor. 7+1 uygulamaya göre geçen cumartesi kalp atışlarını gördük ama dinletmek için erken dedi doktorum. Bir önceki gebeliğim tam buralarda sonlanmıştı aşırı korkuyorum.
Canım stres yapma. Normal

Kızlar selam. Beta 5773. Sat 21 Ocak. Dün kese göründü ama kalp atışı için iki hafta sonra gel dedi doktor. Kese de sanırım 7cm. Normal mi beta değerine göre
Beta değerine göre bilmiyorum ama. 7 le kalp atışı görünmemesi normal. Daha erken. Ben kalp atışını gördüğüm de 17 cm di

Kizlar cinsiyet tahminlerinizi alayım 😜

Eklentiler

• 20250226_113717.webp
    20250226_113717.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 15
Ya burda biri vardı bu grupta değildi cinsiyet tahmini yapıyordu sonra aradım bulamadım ☺️
Mybiglove diye birisi yapıyordu hatta oğlumda herkes kız dedi o erkek demişti. Bunda da 6 haftalik ultrason fotosuna kız demişti şimdi yine bu fotoyu gönderdim daha cevap vermedi

Back