Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    10
Merhaba kızlar ben dun doktora gittim kalp atısı ıcın ama gec dollenmeydı benım yazmıstım daha oncede kalp atısını duydum ama bır kalp atısı daha duydum şoklardayım gercekten. ıkızmıs. Ikı ayrı kese ama tek plasenta gibi gorunuyo simdilik ama bıraz daha buyuyunce daha net söylerım dedı doktorum. Bıraz endıselendım dun tek plasenta oldugu ıcın ama suan rahatım .Allah büyük. Onları bana nasip ettiyse ins saglıklada kucagıma almayı nasip eder. Hala kalp atısı duymayan endıse edenler var onlar ıcın yazıyorum benım sat e gore 9+2ydi ama ultrasonda 7+5ti ve kalp arısını yenı duydum lütfen endise etmeyin kızlar. 9/10a kadar bekleyın kanama vs yoksa

Merhaba kızlar ben dun doktora gittim kalp atısı ıcın ama gec dollenmeydı benım yazmıstım daha oncede kalp atısını duydum ama bır kalp atısı daha duydum şoklardayım gercekten. ıkızmıs. Ikı ayrı kese ama tek plasenta gibi gorunuyo simdilik ama bıraz daha buyuyunce daha net söylerım dedı doktorum. Bıraz endıselendım dun tek plasenta oldugu ıcın ama suan rahatım .Allah büyük. Onları bana nasip ettiyse ins saglıklada kucagıma almayı nasip eder. Hala kalp atısı duymayan endıse edenler var onlar ıcın yazıyorum benım sat e gore 9+2ydi ama ultrasonda 7+5ti ve kalp arısını yenı duydum lütfen endise etmeyin kızlar. 9/10a kadar bekleyın kanama vs yoksa
Kız ciddi misinnnnnnnnn ay nasıl sevindimmmmmmmmm 🥹🥹🥹😍😍😍😍

Benim de başlarda 3 gün gün kahverengi akıntım oldu hem coraspin hem oksapar kullanıyorum doktor normal demişti kan değildi zaten kendisi kesilmişti kahverengi akıntı genelde daha önceden kalan regl kalıntıları
Şimdilik 1 kez geldi kan değildi çok şükür. 🙏🏻Siz oksapara ne zaman başladınız keseyle mi kalp atışıyla mı?

Maalesef canım şimdi kürtaj oldum dönüyoruz Rabbim böyle nasip etti inşallah isteyen herkese sağlıkla bebeğine kavuşur
hiç üzülmeyin 8+0 da 23 agustosta ben de kürtaj oldum ilk iki ay korunduk sonra denedik aralıkta hemen oldu bebegim suan saglıklı rabbim isteyen herkese nasip etsin. nolur üzülmeyin herkesin o kadar cok kürtaj hikayesi var ki ben de basıma gelince farkettim kimse anlatmıyor

Yaa doğal gebelik mi. Çok şaşırdım ve sevindim. Bende ikiz olmasını isterim hep böyle bi şaşkınlıkla bunu öğrenmeyi bekliyorum nasip tabi 🥺😇

Maalesef canım şimdi kürtaj oldum dönüyoruz Rabbim böyle nasip etti inşallah isteyen herkese sağlıkla bebeğine kavuşur
Rabbim sana en kısa sürede sağlıklı bir bebeğe hamile kalmayı nasip etsin inşallah. Yine olur hiç üzülme önce senin ve eşinin sağlığı. Sizler iyi olun yine bu duyguyu yaşarsınız 💖

canım Allah yardımcınız olsun hakkınızda en hayırlısı olsun dualarımız seninle

hayırlısı olsun stres yapmamaya çalısın bazı gebeler 9 ay boyunca şakır şakır kanıyor ama dogacak olan doguyor rabbim kucagınızı boş bırakmasın inşallah
Progestan kullanıyormusun canım

Canım nasılsın? Haber ver bizlere
Canım kızlar toplu cevap vereyim şükür bebeğimi gördüm kalp atışı var 🌸🥹 kanamanın nedeni bilmiyorlar . Ben dün namaz kılarken secdeye bir tık hızlı gittim orada sağ kaşığım üstüne ağrı oldu ,ara ara sızı olarak devam etti gece yatana kadar takip ettim birşey yoktu . Sabah öyle yoğun pembe peçete dolusu görünce elim ayağıma dolaştı kalp krizi geçiriyorum sandım . Gittim bekledim doktor baktı 2 mm keseye yakın birşey var ama tam net kanama alanı diyemem dedi ultrason açısını değiştirince kayboluyordu . Tüp bebek doktorumada yolladım fotoğrafını bencede pek kanama alanı gibi durmuyor ama bu yoğun lekeden dolayı varsayım o şekilde 2 gün yat kalkma yerinden dedi Progestan dex 2 taneydi 3ledik onu 1 hafta böyle kullan dedi . Rabbim kimseyi korktuğuna uğratmasın kızlar . 7 ci tedavimde ben pozitifi gördüm çok telaş çok stres yapıyorum belki . Birde buradan herkese bilgi olsun .. SARIMSAK ,SOĞAN ,TAZE SIKIM MEYVE SUYU yasak kanama yaptırabiliyormuş . Et balık bol salata dedi doktorum ..

Canım kızlar toplu cevap vereyim şükür bebeğimi gördüm kalp atışı var 🌸🥹 kanamanın nedeni bilmiyorlar . Ben dün namaz kılarken secdeye bir tık hızlı gittim orada sağ kaşığım üstüne ağrı oldu ,ara ara sızı olarak devam etti gece yatana kadar takip ettim birşey yoktu . Sabah öyle yoğun pembe peçete dolusu görünce elim ayağıma dolaştı kalp krizi geçiriyorum sandım . Gittim bekledim doktor baktı 2 mm keseye yakın birşey var ama tam net kanama alanı diyemem dedi ultrason açısını değiştirince kayboluyordu . Tüp bebek doktorumada yolladım fotoğrafını bencede pek kanama alanı gibi durmuyor ama bu yoğun lekeden dolayı varsayım o şekilde 2 gün yat kalkma yerinden dedi Progestan dex 2 taneydi 3ledik onu 1 hafta böyle kullan dedi . Rabbim kimseyi korktuğuna uğratmasın kızlar . 7 ci tedavimde ben pozitifi gördüm çok telaş çok stres yapıyorum belki . Birde buradan herkese bilgi olsun .. SARIMSAK ,SOĞAN ,TAZE SIKIM MEYVE SUYU yasak kanama yaptırabiliyormuş . Et balık bol salata dedi doktorum ..
çokkk şükürrr sağlıkla gelsin annesi, bak o tutunmuş bi yere daha da bırakmaz seni, korkma, ne gebeler gördüm sürekli kanayan, önemli olan bebiş saglıklı olsun

Kızlar merhaba .Benim cumartesi lekelenmelerim pazar günü kanamam oldu progestan başladım .Şuan kahverengi lekelenmelerim oluyor lavaboya gittikçe .Bugünde doktora gittim sata göre 8 haftalık ama ultrason kağıdında kese 6 haftalık .Normalde 6 haftalık olunca bebek görünürmüş ama bende görünmedi , doktor bir hafta sonra gelmemi söyledi daha önce böyle bir şey yaşayan var mı .6 haftadan sonrasında da geç görünür mü yoksa boş gebelik mi aklım karışık 😢

Kızlar selam benim bugün 6+3 gece hafif kahverengi lekelenme olmuş 50 kuruş kadar az. 2 gün sonra cuma günü kalp atışı için randevum var artarsa erken gitmeli miyim? Çok hafifte sancım var

Öğürme yok çok şükür ama her şeyden tiksiniyorum bu da hiçbir şey yiyememeye sebep oluyor seninki daha kötüymüş canım inşallah bir an önce geçer 🥲
Sağol canım dün acile gittim dayanamadım bide grip coklasti ates agrı bulantı serum verdi sadece parol iç dedi her yerim agrıyo ilk defa böyle ağır oldum ben diğer hamileliğim covit olmuştum anlamamıştım 😑oksurdukce leke de geliyor

Yaa doğal gebelik mi. Çok şaşırdım ve sevindim. Bende ikiz olmasını isterim hep böyle bi şaşkınlıkla bunu öğrenmeyi bekliyorum nasip tabi 🥺😇
dogal gebelık canım .Allahın mucızesı ınsallah Allahım ısteyen herkese nasip etsin. Bellimi olur sende böyle bı saskınlık yasayabılırsın. hic bellı olmuyo valla

eveeet canımm bende cok sasırdım ve sevindimm teşekkür ederim🥹😍
Prensesine bir değil iki kardeş 😍😍😍😍🥹 Bak tek kalmayacak allahın izniyle iki tane kardeşi olacak ay çok duygulandım. Maşallah nazar değmesin. Sağlıkla büyüyüp sağlıkla doğsunlar inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi 🥹💖

Back