2015 Ekim Anneleri

Maşallah duru`ma.Inşallah denizimde uslu bir bebek olur anı anını tutmuyor şu sıralar
canım geçen hafta neler çektiğimi bir Allah bir de buradaki arkadaşlar biliyor. toplamda 3 gece sabah 8 lere kadar uyanık kaldık kol bel sırt hiçbir şey kalmadı huysuzluk bir yandan emme isteği ve uykusuzluk bir yandan çok zorladı. sonra ise kendiliğinden normale döndü. bir büyüme atağı yaşadık sanırım. belki siz de böyle bir dönemden geçiyorsunuz. sabırlı ol geçecek. seni şu an çok iyi anlıyorum. sabretmenin dışındaysa yapacak pek bir şey yok maalesef

hımmm bu çapkın gülücük benim paşama ait sanırım :) ewet ben cok eğleniyorum iyi ki üye olmuşum valla eşim bişey olduğunda senin kızlar yazmışmı bu konu hakkında diyo :KK68: sosyal medyada ilk kez yiğidomun fotosunu paylaştım burası gerçekten çok samimi :) benim de buradaki hayalim ileri ki zamanlarda belli mi olur ekim anneleri olarak dışarda bebişlerle birlikte görüşürüz:KK58:
İnsallah gorusuruz canim yaa ben de cok isterim benim esim de diyo sizinkilere sor diyeo bile alisti buraya bebislerin fotosuna da bakti :)

Ya benim de vardı geçen duru ya vereyim dedim içmek istemedi kokusu farklıydı döktüm mecbur zaten memlekete gideceğim haftaya kalacak. Normalde üç aya kadar durur deniliyor ama durmuyor sanırım. Çok üzüldüm bir sürü sütüm vardı kolay gelmedi sonuçta ama ne yapayım
Slm ekim anneleri ben bir kasim annesiyim konunuzu okurken denk geldigim ve sutlerinizin bosa gitmesini istemedigim icin yazma geregi duydum. Bizim topiktede buna benzer bi sıkınti hakki da konusilmustu. Sutteki o koku icindeki bir enzimin fazla olmasindan kaynakli oluyormus. Yani bozuk falan diil sutleriniz sakin dokmeyin. Ilitinca geciyormus genellikle ama gecmazsede ek gidaya gectiginizde yogurt falan yaparsiniz.

Vucud losyonu kullanmıyorum hımmm hep yağlıyordum losyon alıyım hemennnn neyin alıyım :KK17:
Aynen dediğin gibi dönüşümlü kullanıcam yağ teyzem mersinden saf yolluyo onu kullansam nolur
Canim ben saf yagi kaynatip sogutup poposunu temizlemek icin kullanitordum onceden bir de saclarindaki konaklara, vucud icin kullananlari da duydum ama bilmiyorum bebek yagi gibi gozenekleri tikiyor mu

Merhaba arkadaşlar sizleri çok uzun zamandır takip ediyorum ekim annesi olarak beni de grubunuza kabul eder misiniz:KK15:
Hoşgeldin Deniz'in annesi ben de birkaç gün önce katıldım daha önce sadece okuyordum iyiki geldin burası çok iyi geliyor aynı şeyleri yaşadığımız için birbirimize destek oluyoruz

Canim ben saf yagi kaynatip sogutup poposunu temizlemek icin kullanitordum onceden bir de saclarindaki konaklara, vucud icin kullananlari da duydum ama bilmiyorum bebek yagi gibi gozenekleri tikiyor mu
Cevap vermeden duramadim kusura bakma halis zeytinyagi dogal bi yag oldugu icin vucut tarafindan emilir yani gozenekleei falan tikamaz. Uzmanlarin bile onerdigi seydir zeytinyagiyla yaglamak yalniz senin yaptigin gibi saf zeytinyagini isitip sogutmak lazim ki icindeki asitik ozellik yok olsun

Slm ekim anneleri ben bir kasim annesiyim konunuzu okurken denk geldigim ve sutlerinizin bosa gitmesini istemedigim icin yazma geregi duydum. Bizim topiktede buna benzer bi sıkınti hakki da konusilmustu. Sutteki o koku icindeki bir enzimin fazla olmasindan kaynakli oluyormus. Yani bozuk falan diil sutleriniz sakin dokmeyin. Ilitinca geciyormus genellikle ama gecmazsede ek gidaya gectiginizde yogurt falan yaparsiniz.
cevabın için teşekkür ederim canım kızım içmedi bir türlü sadece koku olsa içmeye devam etse yine tamam da içmezken ne yapacağım. hem de birkaç ay evde olmayacağım genellikle kasım ve aralık başından sütler var

cevabın için teşekkür ederim canım kızım içmedi bir türlü sadece koku olsa içmeye devam etse yine tamam da içmezken ne yapacağım. hem de birkaç ay evde olmayacağım genellikle kasım ve aralık başından sütler var
Arkadaslarin bebekleri daha sonradan icmislerdi o sutleri tekrar vermeyi denedinmi belki daha sonradan alir. Yada uyku sersemiyken vermeyi denesen oylede icebilir

canım geçen hafta neler çektiğimi bir Allah bir de buradaki arkadaşlar biliyor. toplamda 3 gece sabah 8 lere kadar uyanık kaldık kol bel sırt hiçbir şey kalmadı huysuzluk bir yandan emme isteği ve uykusuzluk bir yandan çok zorladı. sonra ise kendiliğinden normale döndü. bir büyüme atağı yaşadık sanırım. belki siz de böyle bir dönemden geçiyorsunuz. sabırlı ol geçecek. seni şu an çok iyi anlıyorum. sabretmenin dışındaysa yapacak pek bir şey yok maalesef
Biliyorum canim takipteyim hepimiz ayni seyleri yasiyoruz aslinda bazen miniklere kiziyor bazen onlarla gülüp agliyoruz bugunumuze sukurler olsun.

Biliyorum canim takipteyim hepimiz ayni seyleri yasiyoruz aslinda bazen miniklere kiziyor bazen onlarla gülüp agliyoruz bugunumuze sukurler olsun.
ya en basitinden bugün sabah 5 te uyandı muhabbet ediyor kızım ben gözümü açamazken sonra uyuttum 7 gibi bir daha uyandı emzirirken iyice popomu kaydırmışım yatma oturma arası o zaman göğsüm ağzından çıkıyor gözümü bir açtım o haliyle bana öyle güzel bakıp gülüyor ki alıp içime sokasım geldi:) sonra uykum açıldı zaten o manzarayı görünce. kızıyoruz yoruluyoruz ama dünyanın en güzel en masum canlısı bebek:)

Hoşgeldin Deniz'in annesi ben de birkaç gün önce katıldım daha önce sadece okuyordum iyiki geldin burası çok iyi geliyor aynı şeyleri yaşadığımız için birbirimize destek oluyoruz
Hosbuldum canım. uye olmak icin baya bi ugrastim gunlerce tarayicimda sorun varmis sonunda burda sizlerleyim

Arkadaslarin bebekleri daha sonradan icmislerdi o sutleri tekrar vermeyi denedinmi belki daha sonradan alir. Yada uyku sersemiyken vermeyi denesen oylede icebilir
uyku sersemiydi canım zaten verdiğimde bir türlü içmedi göğsümü verdim içti bilemedim yani. zaten fazla zamanım kalmadı bir iki kez daha denerim olmazsa mecbur atacağım:(

Benim kasımdan var sütlerim atıcam mı şimdi onları
valla pazartesi 1 aralıkta koyduğum sütü baktım içmiyor ben Bi içeyim dedim sabun gibi ekşi gibi tadı kotuydu dolabım da iyidir buzluğun ayarı ayrı ayarlanıyor buzluğu altta olandan ben de araştırdım 2 hafta en fazla bekletin diyorlar senin işe gideceğin tarih belli ise iki gun once sağ 3 . Gun işe gittiğin gun olur buzdolabını normall yerinde dursun ,sütü normal yerde de 8 değil 3 gun tutun diyorlar camda dursun diyorlar

valla pazartesi 1 aralıkta koyduğum sütü baktım içmiyor ben Bi içeyim dedim sabun gibi ekşi gibi tadı kotuydu dolabım da iyidir buzluğun ayarı ayrı ayarlanıyor buzluğu altta olandan ben de araştırdım 2 hafta en fazla bekletin diyorlar senin işe gideceğin tarih belli ise iki gun once sağ 3 . Gun işe gittiğin gun olur buzdolabını normall yerinde dursun ,sütü normal yerde de 8 değil 3 gun tutun diyorlar camda dursun diyorlar
O zaman simdi sagip koymanin pek bi anlami yok benim icin. hos eskisi kadar da fazla sut olmuyor artik daha fazla emiyor bebisler memislerde sönüyor:)

uyku sersemiydi canım zaten verdiğimde bir türlü içmedi göğsümü verdim içti bilemedim yani. zaten fazla zamanım kalmadı bir iki kez daha denerim olmazsa mecbur atacağım:KK43:
Yalniz degilsin üzülme benimkilerinde cok zamani kalmamistir icti icti icmedi yapilacak bisey yok. Buzluktan cikarinca nasil bi islrmden geciyorsun sutu ben hic drnemedim de:)

O zaman simdi sagip koymanin pek bi anlami yok benim icin. hos eskisi kadar da fazla sut olmuyor artik daha fazla emiyor bebisler memislerde sönüyor:)
Ben de bir ayı aşkın zamandır sağmıyorum kızıma ancak yetiyor. Çalışmayacağım da daha zaten o yüzden anlamı yok. Ben bir kere göğsüm çok dolu olduğu için sağmıştım yine öyle yaparım herhalde bir de memlekete gideceğim dışarı çıkıp kızımı evde bırakacaksam yaparım sanırım

Back