2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı olsun.Umarım güzel bir gebelik geçirirsiniz.Benim de 9 kasım son adet tarihim. Çizgi baya belirgin ama geçen ay kimyasal gebelik yaşadığım için erken gitmek istemiyorum kan tahlili yaptırmaya. Sizin değerleriniz nasıl çıktı ?

evet canım 22 di 2 gün sora 50 gibi bişeydi 2 gün sora düştü hcg doktor kimyasal dedi. ağrılarla düştü gitti. şimdi çok korkuyorum ya gene bişe olur diye
Ben de geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Değerlerim 400 leri geçmişti. Acayip hayal kırıklığı olmuştu. Şimdi kan tahlili yaptırmak için epey beklemeyi düşünüyorum. Sizin nasıl çıktı kanda ?

selam kızlar iş yerinde çok yoğunum baya muhabbet etmişsiniz
sizleri okuyunca ne kadar ruhsuzum diye düşünmeye başladım
cumartesi doktorum yoktu diye gidemedim bu hafta da gitmek içimden gelmiyor
işlerin yoğunluğundan mı ne bir şey yapmak istemiyorum mutfağı bile zor topladım bugün

Kizlar epey yazmissiniz tek tek okudum Dun gece ve bugun hafif kanamalarim oldu doktora gittim igne yapti ve progestan hap verdi. Bebegi kesenin icinde gordum hersey yolunda gozukuyormus ama gene de risk varmis is yapmak ve iliski yasak

İyi geceler kızlar uyku moduna geçiyorum benn
Ben yattığım halde öyle ölü gibiyimm.. Allah kolaylık versin, yardımcın olsun canımm

Kizlar epey yazmissiniz tek tek okudum Dun gece ve bugun hafif kanamalarim oldu doktora gittim igne yapti ve progestan hap verdi. Bebegi kesenin icinde gordum hersey yolunda gozukuyormus ama gene de risk varmis is yapmak ve iliski yasak
Ayy geçmiş olsun nazar değdi heralde bende yatışa geçtim kalp atışını duydun mu?

Canım geçmiş olsun aynı durum bendede var bol bol dinlen yat

Kızlar duyduğuma göre bebek kesede erken görünürse erkek oluyomuş geç görünürse kızmış fln gerçeklik payı varmı acaba benimki hala göstermiyo kendini

Tatlim kalp atisi haftaya insallah hayirlisi olsun artik Rabbim hayirlisini bilir

Bebeklerimiz saglikliysa tutunur diye dusunuyorum oyle avutuyorum kendimi kalp atisini duyunca buyuk olcude dusuk ortadan kalkiyormus ama kesin degil tabi
ama bizim ufakliklar sinyal veriyor demekki bize dikkat edin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…