• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bayanlar merhaba ne kadar cok yaziyorsunuz yetisemiyorum :KK48: bayanlar benim esim doktor vajinal ultrasonun bebege olumsuz hicbir etkisi yok diyor... ben daha doktor randevusu almadim ama ultrasonlarimi esim yapacak kalp atisini duyunca giderim insallah... insallah duyariz sagliklidir bebislerimiz

işallah canım bende yarın gidecem bakalım :)

Kızlar ben bayağı iyileştim, çok şükür. Hamileyken grip olmak ne kadar kötüymüş. Umarım bir daha tekrarlamaz. Bir de, başkaları da sormuş ama, benim karnım şimdiden çok büyük ya. Çok zayıf biri değilim, ama karnım dümdüzdür. 3 haftadır falan sanki 3-5 aylık gibiyim. Hiçbir şekilde içime çekemiyorum, canım yanıyor. Evdeki kıyafetlerimden o kadar azını giyebiliyorum ki, şimdiden bir-iki hamile kıyafeti siparişi verdim bile. Sizde de böyle bir şey var mı? Korkumdan tartılamıyorum. Bu haftasonu da düğün var, ne giyeceğim hiçbir fikrim yok.

Aynı şeyleri bende yaşıyorum. Sürekli şişkin ve asla ve kat a içime çekemiyorum. Akşamları şişkinlik daha da artıyor. İş yerinde mümkün olduğunca uzatmaya çalışıyorum ama tabi nereye kadar...Bende mi alsam acaba hamile kıyafeti ya

evet duydum daha hiç gitmedim ondan 20 aralığa aldım ilk görünmek için. hcg için 2 günde bir ölçtüremem çnki işteyim söylemiyorum kesinleşip rapor almadan işim sakat çünki :KK43: karmançorman kafam sancımda var ama bakıorum herkezin varmış.

Canım git söyle. Kan tahlilinde pozitifi gördüğün andan itibaren hamilesindir resmi olarak ve hiç bir iş yeri hamile kadını işten çıkartamaz rotasyona uğratamaz(iş yükünü arttıracak şekilde) yaparsa da mahkeme anında tazminat davasını senin lehine sonuçlandırır canım.

Bayanlar merhaba ne kadar cok yaziyorsunuz yetisemiyorum :KK48: bayanlar benim esim doktor vajinal ultrasonun bebege olumsuz hicbir etkisi yok diyor... ben daha doktor randevusu almadim ama ultrasonlarimi esim yapacak kalp atisini duyunca giderim insallah... insallah duyariz sagliklidir bebislerimiz
ne şanslısın canım :) inşallah hepimizin bebeği sağlıkla gelsin.hayırlı olsun.

Merhaba kızlar bende geldim aranıza.
Daha doktora kontrole gitmedim folik asit 3 aydr kullanıyorum.
Keseyi görmek değil bbeğimimn kalp sesinin duymak istiyorum artık.
Herkes daha erken gitme dedi.. Ne yapsam bilemedim. İlk bebeğim çok heyecanlıyımmm :)

Herkes daha erken gitme dedi.. Ne yapsam bilemedim. İlk bebeğim çok heyecanlıyımmm :)

hoş geldin canım :) işallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın :)

Aynı şeyleri bende yaşıyorum. Sürekli şişkin ve asla ve kat a içime çekemiyorum. Akşamları şişkinlik daha da artıyor. İş yerinde mümkün olduğunca uzatmaya çalışıyorum ama tabi nereye kadar...Bende mi alsam acaba hamile kıyafeti ya

Canım git söyle. Kan tahlilinde pozitifi gördüğün andan itibaren hamilesindir resmi olarak ve hiç bir iş yeri hamile kadını işten çıkartamaz rotasyona uğratamaz(iş yükünü arttıracak şekilde) yaparsa da mahkeme anında tazminat davasını senin lehine sonuçlandırır canım.

iş yükü dedin de çalışan bütün arkadaşlara bi bilgi vermek istiyorum süt izni gibi hamile bayan günde 7,5 saatden fazla çalıştıramaz diye madde getirildi. buda aynı süt izni gibi düşünün 2013 yazında çıktı ama nası işyerine bildiriliyor bilmiyorum henüz. istersek cuma alabiliyomuyuz süt izni gibi bilmiyorum

canım hayırlı olsun benimde ilk çok sinirleniyorum üzülüyorum sonra bişe olucak diye bende henüz gitmedim. git diyolar gitme diyolar bilemiyırum

senin geçç döllenme olabilir belki canım zaten bu hcg sonucunu bi anlayamadım valla.allaha emanetiz stres çok yapıyorum bnde kese var mı yok mu kalp atışı duyulcakmı doğru düzgün sevinemedim bile ama 10 ayda anca olunca geriliyorum açıkçası.bnde hiç belirti de yok sende var mı bulantı falan.

aynı gün doğum :) buldum sonunda eşimi:KK46:aynı streslerdeyim bide işyerinde adımı söleseler dövesim geliyo

canım geçmiş olsun demekki vakti zamanı varmış şimdi gelmiş.inş sıkıntısız atlatırsın.kimyasalda değer düşük mü oluyo normalden

evet canım 22 di 2 gün sora 50 gibi bişeydi 2 gün sora düştü hcg doktor kimyasal dedi. ağrılarla düştü gitti. şimdi çok korkuyorum ya gene bişe olur diye

Kizlar diktirum bu hafta kalbini duyariz demisti gecen hafta bu hafta cuma gidicem gormeye bugun ici cagirmisti ama esimle ayni anda duymak istiyoruz cuma calismiyor cik heyecanliyim 4 gun daha beklicem ayrica dun baliktan tiksindim balik gormek istemiyorum doktora sorucam balik yagi kullaniyimmi diye ayrica uygun gorurse onumuzdeki hafta yüzmeye başlayacağım

canm değerin kaç bende perş. gidicem kese görmek için tahminime göre perş. değerim 1500 falan olucak

canım benim 1 aralikta 60.73.. 3 aralıkta 244.02 çıktı doktora acil gittik az lekeleme oldu doktor 1 hafta yat dedi kalkıp kan veremiyorum. ama tahminimce 2 günde 1 2 katına çıkarsa 3904 felan olur diye hesapladim

canım benim 1 aralikta 60.73.. 3 aralıkta 244.02 çıktı doktora acil gittik az lekeleme oldu doktor 1 hafta yat dedi kalkıp kan veremiyorum. ama tahminimce 2 günde 1 2 katına çıkarsa 3904 felan olur diye hesapladim

maşallah canm çok güzel artmış senin..benm 30 kasım :14 / 03 aralık: 85 /05 aralık: 157 /07 aralık: 388
perşembe 1500 olucak inşallah görünür belki kesemiz

maşallah canm çok güzel artmış senin..benm 30 kasım :14 / 03 aralık: 85 /05 aralık: 157 /07 aralık: 388
perşembe 1500 olucak inşallah görünür belki kesemiz

ama çok korkuttu bizim eşimle nasıl gittiğimizi bilemedik doktorda dedi güzel artış var normal gebelik dedi progestan verdi işte cok şükür ki sadece 3 damla bişi geldi bir daha gelmedi kesildi hemen.
görmeyi çok istiyorum kesesi görmeyi :) hesabim tutarsa 3904 olucak inşallah

ama çok korkuttu bizim eşimle nasıl gittiğimizi bilemedik doktorda dedi güzel artış var normal gebelik dedi progestan verdi işte cok şükür ki sadece 3 damla bişi geldi bir daha gelmedi kesildi hemen.
görmeyi çok istiyorum kesesi görmeyi :) hesabim tutarsa 3904 olucak inşallah
inşallah görürürsün canmm rabbim hepimize nasip etsin inşallah görmeyi

Back