• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah allah benim salomda ağırlık var ama sagım yatıncada batma hissediyorum ikiz mi acaba allah günah yazmasında ben bakamam ikize yanlızım + tek eşim çalışıyor..
hayırlısı olsun canm rabbim rızkını verir ama tek olupta iki tarafta ağrısı olanda vardır elbet bebek büyüdüğü için rahim büyüyo onun ağrılarını çekiyoruz. ağrı olmayıncada korkuyo insan bu gün çok olmadı korktum

Evet canim sansliyi biraz heheheh... insallah bebegim sagliklidir herseyini ilk babasi gorur...
Bu arada bayanlar sizinle bildigim birseyi paylasmak istiyorum bebeginizin kalp atislarini ultrason ekraninda goreceksiniz zaten ama sesini dinlemek istemeyin ya da doktorunuz sorarsa dinlemek istermisin diye hayir deyin cunku dinleyebilmek icin bebeginize isi vermeleri gerekir bu da okadar kucunkken zarar verebilir... tabiki karar sizin ama ben bildigim birseyi paylasmak istedim

iş yükü dedin de çalışan bütün arkadaşlara bi bilgi vermek istiyorum süt izni gibi hamile bayan günde 7,5 saatden fazla çalıştıramaz diye madde getirildi. buda aynı süt izni gibi düşünün 2013 yazında çıktı ama nası işyerine bildiriliyor bilmiyorum henüz. istersek cuma alabiliyomuyuz süt izni gibi bilmiyorum
Haha ben bunu söyledim Müdüre de git bakım napiyorum ben seni dedi. Direkt hemde suratıma.
Evet canim sansliyi biraz heheheh... insallah bebegim sagliklidir herseyini ilk babasi gorur...
Bu arada bayanlar sizinle bildigim birseyi paylasmak istiyorum bebeginizin kalp atislarini ultrason ekraninda goreceksiniz zaten ama sesini dinlemek istemeyin ya da doktorunuz sorarsa dinlemek istermisin diye hayir deyin cunku dinleyebilmek icin bebeginize isi vermeleri gerekir bu da okadar kucunkken zarar verebilir... tabiki karar sizin ama ben bildigim birseyi paylasmak istedim
Dinlemek için ısı verildiğini bilmiyordum. Cumartesi günü gittiğimde kalp atisini gösterdi. Ama içeride kanama alanı gördüğü için dinletmedi diye düşünmüştüm. Demekki bir sebebi de buymuş.

Valla allah sabir versin bende 6 haftalik hamileyim ve acayip erik istiyor canim dun buyun manavlara haber biraktik .nerden buluruzki.:KK43:
Canım google a yaz aşeriyorum diye bir site var o çıkar pahalı ama her şey var ordan alabilirsin onu alana kadar salatalık ye tuzla Tuzla ben ilk gebeliğimde öyle yapmıştım ama tuz ödem yapar iyice şişirir peşin peşin söyliyim

arkadaşlar merhaba ,

daha önce kimyasal gebelik yaşadım şimdi idrar testinde hamile çıktım regly mde geçti doktor için 20 aralık için randevu aldım doktordan sizce çok geç gitmek için?
Canım ne zaman gidersen git ama folik asite hemen başla ilk günlerde kullanmak çok önemli.

aman diyim ona dikkat et. Ben de .çok sinirliydim. Noldu? Bebeğin yanında kanama alanı görüldü. Şimdi pamuk gibi olmaya çalışıyorum. Keşke geçen hafta da böyle olmaya çalışsaydım da bebeşim tehlikeye girmeseydi.
Canım kendini suçlama sağlıksız bebek düşer sağlıklı bebeğe de sinirle falan bir şey olmaz Allah'ın izniyle bir şey olmayacak iyi düşün iyi olsun.

Buradan paylasiriz kizlar ya karniniz sisiyomu valla ben normalde zayifim ama suan 5 aylik gibi sis
aynı durum bende de var sabah dümdüz akşam kocaman şiş

Kızlar bugün sabahtan beri sağ gözüm seyiriyor . Google dan baktım magnezyum ve potasyum eksikliğinden olur diyor. Size oldu mu hiç böyle bisey
Potasyum için muz ye canım.
Ya kızlar beyaz yoğun bi akıntınız varmı normalmi bu
Normal canım bende de var.
Kizlar diktirum bu hafta kalbini duyariz demisti gecen hafta bu hafta cuma gidicem gormeye bugun ici cagirmisti ama esimle ayni anda duymak istiyoruz cuma calismiyor cik heyecanliyim 4 gun daha beklicem ayrica dun baliktan tiksindim balik gormek istemiyorum doktora sorucam balik yagi kullaniyimmi diye ayrica uygun gorurse onumuzdeki hafta yüzmeye başlayacağım
Canım doktor yiyebilirsen her hafta balık ye yiyemezsen balıkyağı yazayım dedi hamsi önerdi. Bu arada havuza izin vermiyorlar maalesef mikrop kapma riski yüksek diye

Haha ben bunu söyledim Müdüre de git bakım napiyorum ben seni dedi. Direkt hemde suratıma.

Dinlemek için ısı verildiğini bilmiyordum. Cumartesi günü gittiğimde kalp atisini gösterdi. Ama içeride kanama alanı gördüğü için dinletmedi diye düşünmüştüm. Demekki bir sebebi de buymuş.
senin diger randewu ne zan canm

hayırlısı olsun canm rabbim rızkını verir ama tek olupta iki tarafta ağrısı olanda vardır elbet bebek büyüdüğü için rahim büyüyo onun ağrılarını çekiyoruz. ağrı olmayıncada korkuyo insan bu gün çok olmadı korktum

ozaman iyi demek bu :) zaten sık wcye gidiyorum korkma Birtanem bişi olmuyacak allahın izni ile göreceğiz yavrumuzu bizde

Ara sıra okuyorum ama cevap yazamıyorum teyzem var malum ayıp olmasın diye çok pc başında oturamıyorum. Allah razı olsun ondan çok yardımcı oluyor :(

canim Allahin izniyle yarin buraya cok guzel haberlerle geleceksin... yeni kaziyor ya bebeklerimiz duvari azcik etrafinda kan vardir odur o :))))

ozaman iyi demek bu :) zaten sık wcye gidiyorum korkma Birtanem bişi olmuyacak allahın izni ile göreceğiz yavrumuzu bizde

visneli turtam ben gecen ay erken gebelik belirtileri bolumunde senin actigin bir basligi takip etmistim sen adet olmustun ve cok uzulmustun inan bende cok uzuldum ve tanimadigim halde dua etmistim sana Allahin isine bak tahmini dogum tarihlerimizin arasinda 1 gun var :) seni gorunce cok sevindim burada gercekten :))

canim Allahin izniyle yarin buraya cok guzel haberlerle geleceksin... yeni kaziyor ya bebeklerimiz duvari azcik etrafinda kan vardir odur o :))))

visneli turtam ben gecen ay erken gebelik belirtileri bolumunde senin actigin bir basligi takip etmistim sen adet olmustun ve cok uzulmustun inan bende cok uzuldum ve tanimadigim halde dua etmistim sana Allahin isine bak tahmini dogum tarihlerimizin arasinda 1 gun var :) seni gorunce cok sevindim burada gercekten :))

Sağol allah razı olsun evet canım ögle oldu demekki herşeyin zamanı varmış bazen hala inanamıyorum :) şaka gibi geliyor bana seninde bebişin hayırlı olsun sağlıkla kucagımıza almayı rabbim nasip etsin inşalllah :D

Inşallah canım allah hepimize nasip etsin bebişlerimize kavuşmayı

Canım google a yaz aşeriyorum diye bir site var o çıkar pahalı ama her şey var ordan alabilirsin onu alana kadar salatalık ye tuzla Tuzla ben ilk gebeliğimde öyle yapmıştım ama tuz ödem yapar iyice şişirir peşin peşin söyliyim

Canım ne zaman gidersen git ama folik asite hemen başla ilk günlerde kullanmak çok önemli.

Canım kendini suçlama sağlıksız bebek düşer sağlıklı bebeğe de sinirle falan bir şey olmaz Allah'ın izniyle bir şey olmayacak iyi düşün iyi olsun.

aynı durum bende de var sabah dümdüz akşam kocaman şiş

Potasyum için muz ye canım.

Normal canım bende de var.
Canım doktor yiyebilirsen her hafta balık ye yiyemezsen balıkyağı yazayım dedi hamsi önerdi. Bu arada havuza izin vermiyorlar maalesef mikrop kapma riski yüksek diye

canım yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum folik asiti.hamdolsun onu bildiğimden bırakmadım

hadi ya ama yasal hakkın canım :110:

Back