• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam anne adayları
Ben de yeni katıldım aranıza dün doktordaydım, keseyi gördü hemen hamilesiniz dedi :)
Yarın da başka bir doktora gideceğim sonra hangisine devam edeceğime karar vereceğim. Ben yine bu ay da olmaz sanıyordum süpriz oldu biraz bebişimin gelecek olması :)

merhaba kızlar 5 haftalıkken kese görünür mü ki.. ben de perşembeye randevu aldım, bakalım neler olucak :)

Günaydın kızlar Antalya da hava berbat dün gece kabus gibiydi kızım korkudan uyuyamadı tabi ben de sesten okullar tatil ben de izin aldım bugün evdeyim şimdi biraz uyumaya çalışacağım

bende çok merak ediyorum ama ilerde çok izin alırım gibi geliyo bana benim skolyoz sorunum var. Doktor gebelik ağır geçer demişti. Kadın doğuma da sormayı düşünüyorum.
doğru diyosun izinleri daha önemli yerlere saklamakta lazım nasıl geçiceği belli değil canım gidip gelince yazarsın bizde de.

Günaydın kızlar Antalya da hava berbat dün gece kabus gibiydi kızım korkudan uyuyamadı tabi ben de sesten okullar tatil ben de izin aldım bugün evdeyim şimdi biraz uyumaya çalışacağım

Evet kötüymüş antalyada hava tanıdıklar var orda haber aldık geçmiş olsun.
İstanbulda da oldu bir kaç sefer aynısı çok korkmuştum bir keresinde işten eve giderken trafikteyken olmuştu (istanbul trafigi malum) gök gürültüsünden kulaklarmız uyuşmuştu rabbim korkutmasın.

Biliyorum. Tek çalışıyorum. Muhtemelen ondan öyle dedi ama gereksiz bir sertlik ve tepkiyle

Bu insanların değer verdiği yokki sağlımıza. boşver hakkın ben bugün aradım 170 danışmayı nasıl söylicem dedim bilmiyorlar kanunu inanmazlarsa bakanlığımızı aramalarını söyleyin dediler. bende kalp atışını duyayım söylicem

Ben de geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Değerlerim 400 leri geçmişti. Acayip hayal kırıklığı olmuştu. Şimdi kan tahlili yaptırmak için epey beklemeyi düşünüyorum. Sizin nasıl çıktı kanda ?

yaaa öylemi ben bugün doktora gittim gitmicem diyodum üzülmemek için ama gribim diye gittim. 686 çıktı değer pazartesi gel yükselir dedi. demek 400 lerde de kimyasal olabiliyor öylemi :( ben çok korkuyorum ya. 20.12.2014 de kontrolüm var ozamana kadar çıldırmazsam iyi

Hadi ya hayırlı bebişler olsun... Peki Beta Hcg neydi?

ya evet nasıl gördünüz bende gittim 686 çıktı değerim göremedik. senin en sonki regly tarihin neydi bakıyorum doğumunda benimkine yakın benimki neden görünmedi acaba. arkadaşlar işte bu hayal kırıklığı beni delirtiyo :(

Selam anne adayları
Ben de yeni katıldım aranıza dün doktordaydım, keseyi gördü hemen hamilesiniz dedi :)
Yarın da başka bir doktora gideceğim sonra hangisine devam edeceğime karar vereceğim. Ben yine bu ay da olmaz sanıyordum süpriz oldu biraz bebişimin gelecek olması :)

beta hcg ne çıktı?

kızlar lütfen yardım ben çok korkuyorum tekrar kimyasal olursa bugün gittim 4 haftalık 686 çıktı değerim pazartesi gel dedi. yani normalmi bakıyorum benim kadar olanlar kese gördük diyor ya o_Oo_Oo_O

kızlar lütfen yardım ben çok korkuyorum tekrar kimyasal olursa bugün gittim 4 haftalık 686 çıktı değerim pazartesi gel dedi. yani normalmi bakıyorum benim kadar olanlar kese gördük diyor ya o_Oo_Oo_O
Canım bende 500 de öğrendim 4 haftalıktı 1 hafta sonra gitmiş oldum o arada değer de katlandı yani tahmini şu an 2500-3000 lerde sanırım ve bugün karından gördük.ama dediklerine göre 1500 den önce görülmezmiş kese vajinaj yolla bile düşün.bnce endişelenme bir kere kimyasal oldu diye tekrar olacak değil stres yapma canımm.

merhaba hanımlar bişey sormak istiyorum en son 24 kasımda regl oldum geçen haftada çalışmalara başladık bugün kuaföre gidip röfle yaptırmak istiyorum diplerim çok fena çıktı ama zararı olur diye endişeliyim acaba olurmu döllenme gerçekleşmidir? yumurtlamam c.tesi yada pazar oldu ve o iki günde tutmuş olabilir diye tahmin ediyorum sizce kuaföre gideyimmi? bu akşam gitmezsem bidaha gebelikte hiç gidemem korkudan.

merhaba hanımlar bişey sormak istiyorum en son 24 kasımda regl oldum geçen haftada çalışmalara başladık bugün kuaföre gidip röfle yaptırmak istiyorum diplerim çok fena çıktı ama zararı olur diye endişeliyim acaba olurmu döllenme gerçekleşmidir? yumurtlamam c.tesi yada pazar oldu ve o iki günde tutmuş olabilir diye tahmin ediyorum sizce kuaföre gideyimmi? bu akşam gitmezsem bidaha gebelikte hiç gidemem korkudan.
yok camm daha yeni olusacaktr bisi olmaz son kez boyatablrsn bnce:D

Back