- 2 Mayıs 2012
- 1.433
- 72
- 363
- 43
- Konu Sahibi ayse1234512
- #1.501
Biliyorum. Tek çalışıyorum. Muhtemelen ondan öyle dedi ama gereksiz bir sertlik ve tepkiylehadi ya ama yasal hakkın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biliyorum. Tek çalışıyorum. Muhtemelen ondan öyle dedi ama gereksiz bir sertlik ve tepkiylehadi ya ama yasal hakkın canım
Hayırlı olsun.Umarım güzel bir gebelik geçirirsiniz.Benim de 9 kasım son adet tarihim. Çizgi baya belirgin ama geçen ay kimyasal gebelik yaşadığım için erken gitmek istemiyorum kan tahlili yaptırmaya. Sizin değerleriniz nasıl çıktı ?Merhaba arkadaşlar benimde sat 8 kasım salı günü dayanamayıp kan testi yaptırdım beta hcg 11 çıktı doktor şüpheli dedi cuma tekrar gel idrar testinde solgun çizgi çıkıyor ben kendimi hamile hissediyorum ama hala içimde şüphe var. Eğer bir aksilik olmazsa bende Ağustos annesi olacağım:))) eşime söylemedim ama salı kan testi yaptırdığımı tam bell olsun öyle söyleyeyim diyorum. İkinci çocuğum benimde belirtiler hemen hemen aynı o yüzden kesin diyorum ama hayırlısı...
Ben de geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Değerlerim 400 leri geçmişti. Acayip hayal kırıklığı olmuştu. Şimdi kan tahlili yaptırmak için epey beklemeyi düşünüyorum. Sizin nasıl çıktı kanda ?evet canım 22 di 2 gün sora 50 gibi bişeydi 2 gün sora düştü hcg doktor kimyasal dedi. ağrılarla düştü gitti. şimdi çok korkuyorum ya gene bişe olur diye
Ben yattığım halde öyle ölü gibiyimm.. Allah kolaylık versin, yardımcın olsun canımmselam kızlar iş yerinde çok yoğunum baya muhabbet etmişsiniz
sizleri okuyunca ne kadar ruhsuzum diye düşünmeye başladım
cumartesi doktorum yoktu diye gidemedim bu hafta da gitmek içimden gelmiyor
işlerin yoğunluğundan mı ne bir şey yapmak istemiyorum mutfağı bile zor topladım bugün
Ayy geçmiş olsun nazar değdi heralde bende yatışa geçtim kalp atışını duydun mu?Kizlar epey yazmissiniz tek tek okudum Dun gece ve bugun hafif kanamalarim oldu doktora gittim igne yapti ve progestan hap verdi. Bebegi kesenin icinde gordum hersey yolunda gozukuyormus ama gene de risk varmis is yapmak ve iliski yasak
Canım geçmiş olsun aynı durum bendede var bol bol dinlen yatKizlar epey yazmissiniz tek tek okudum Dun gece ve bugun hafif kanamalarim oldu doktora gittim igne yapti ve progestan hap verdi. Bebegi kesenin icinde gordum hersey yolunda gozukuyormus ama gene de risk varmis is yapmak ve iliski yasak
Sagol cnm elimden geldigince dinlenmeye calisiyorum ama calismak zorundayim Allah yardimcimiz olsunCanım geçmiş olsun aynı durum bendede var bol bol dinlen yat
İyi geceler kızlar uyku moduna geçiyorum benn
Ben yattığım halde öyle ölü gibiyimm.. Allah kolaylık versin, yardımcın olsun canımm
Ayy geçmiş olsun nazar değdi heralde bende yatışa geçtim kalp atışını duydun mu?
Amin canım yorma kendini bu yolda çekilen çile kutsaldır inş kucağımıza alınca bütün dertlerimizden kurtulcazSagol cnm elimden geldigince dinlenmeye calisiyorum ama calismak zorundayim Allah yardimcimiz olsun
7 gun sonra gidersen keseyi gorursunHerkese iyi geceler.10 kasım sat. Kan testi beta hcg değeri 537. Doktora ne zaman gitmeliyim.
Günaydın kizlar
2. ay gebeliklerin bazılarında kanama duymustum ve önemli değil diye biliyorum. inşallah bi sorun yoktur cnmgünaydın dün gece kanamam oldu çok korkuyorum öğlen doktora gidicem dua edin nolur
bende duymuştum hatta yakın bir arkadaşım da oldu 1 hafta yatmıştı. Oğlu şimdi 2.5 yaşına geldi bile. Ama insan korkuyor işte.2. ay gebeliklerin bazılarında kanama duymustum ve önemli değil diye biliyorum. inşallah bi sorun yoktur cnm
Sonucu bize haber ver lütfen. Umarım bi sorun yoktur.bende duymuştum hatta yakın bir arkadaşım da oldu 1 hafta yatmıştı. Oğlu şimdi 2.5 yaşına geldi bile. Ama insan korkuyor işte.