2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın arkadaşlar...Bende rüyamda erkek bebek gördüm saçını kesiyordum hayırdır inşallah bu arada kanaması olan arkadaşlar Allah yardımcınız olsun inşallah bir şey yoktur iyi düşünün iyi olsun inşallah ...

Sonrasında üç gün sonra yaptırdım 103 çıktı sonra yaptırmadım daha altıncı haftayı doldurmayı bekliyorum doktora gitmek için ama bence yaptır en azından çıkıyor mu düşüyormu onu bilirsin inşallah bu sefer normal gebelik olur sende bizimle devam edersin...

cnm kontrole erken gidersen doğum tarıhını 1-2 gün yanılma payıyla hesaplayabiliyorlarmış. Zaman geçtikçe yanılma payı artıyormuş.

ya benim gibi daha hiç gitmeyen varmı? ben cumartesi regly günümde öğrendim idrar testiyle hala gitmedim. 20 aralıga aldım gün bilemedim napsam
Belki gitmeden kan verip ölçtürebilirsin artış varmı sonrasında muayeneye gidersin canım bende 22 falan o civarlar giderim bir sıkıntı olmazsa

cnm kontrole erken gidersen doğum tarıhını 1-2 gün yanılma payıyla hesaplayabiliyorlarmış. Zaman geçtikçe yanılma payı artıyormuş.
Yok zaten adet tarihinin ilk gününü söylüyorsun ilerideki zamanlardada o tarihle gelişimi tutuyormu ona bakıyorsun ilkinde 20 Mayıstı tahmin tarih ben 17 sinde doğurdum:))

Ben cumartesiye aldım randevu işten izin almak istemiyorum.henüz bebek görünmedi değil mi edece keseyimi gördünüz?
aynen canım sadece kese göründü.inşallah 20 sinde bebeği görürüz canımm.sen de aslında bu hafta gitseydin bn çatladım bu güne kadar. :)

Kizlar merhaba ben henu gitmedim doktorayatin gidecem insallah Adet sancisi gibi agrim oluyodu 2 3 gundur kesildi sizce normalmi

günaydın hamişler
nasılsınız bakalım
ben henüz gitmedim doktora eşim haftaya gidelim diyor bekliyoruz şimdilik
bu arada ani kalkışlarda kasıklarıma sancı giriyor bir de akıntı var zaten baştan beri geliyor akıntı
bu arada ben oğluma kardeşinin olacağını henüz söylememiştim dün görümcemle konuşurken duydu çok sevindi bu kadar sevineceğini tahmin etmemiştim

aynen canım sadece kese göründü.inşallah 20 sinde bebeği görürüz canımm.sen de aslında bu hafta gitseydin bn çatladım bu güne kadar. :)
bende çok merak ediyorum ama ilerde çok izin alırım gibi geliyo bana benim skolyoz sorunum var. Doktor gebelik ağır geçer demişti. Kadın doğuma da sormayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…