- Konu Sahibi ayse1234512
- #1.521
Günaydın arkadaşlar...Bende rüyamda erkek bebek gördüm saçını kesiyordum hayırdır inşallah bu arada kanaması olan arkadaşlar Allah yardımcınız olsun inşallah bir şey yoktur iyi düşünün iyi olsun inşallah ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonrasında üç gün sonra yaptırdım 103 çıktı sonra yaptırmadım daha altıncı haftayı doldurmayı bekliyorum doktora gitmek için ama bence yaptır en azından çıkıyor mu düşüyormu onu bilirsin inşallah bu sefer normal gebelik olur sende bizimle devam edersin...Hayırlı olsun.Umarım güzel bir gebelik geçirirsiniz.Benim de 9 kasım son adet tarihim. Çizgi baya belirgin ama geçen ay kimyasal gebelik yaşadığım için erken gitmek istemiyorum kan tahlili yaptırmaya. Sizin değerleriniz nasıl çıktı ?
cnm kontrole erken gidersen doğum tarıhını 1-2 gün yanılma payıyla hesaplayabiliyorlarmış. Zaman geçtikçe yanılma payı artıyormuş.Sonrasında üç gün sonra yaptırdım 103 çıktı sonra yaptırmadım daha altıncı haftayı doldurmayı bekliyorum doktora gitmek için ama bence yaptır en azından çıkıyor mu düşüyormu onu bilirsin inşallah bu sefer normal gebelik olur sende bizimle devam edersin...
Belki gitmeden kan verip ölçtürebilirsin artış varmı sonrasında muayeneye gidersin canım bende 22 falan o civarlar giderim bir sıkıntı olmazsaya benim gibi daha hiç gitmeyen varmı? ben cumartesi regly günümde öğrendim idrar testiyle hala gitmedim. 20 aralıga aldım gün bilemedim napsam
Yok zaten adet tarihinin ilk gününü söylüyorsun ilerideki zamanlardada o tarihle gelişimi tutuyormu ona bakıyorsun ilkinde 20 Mayıstı tahmin tarih ben 17 sinde doğurdum:))cnm kontrole erken gidersen doğum tarıhını 1-2 gün yanılma payıyla hesaplayabiliyorlarmış. Zaman geçtikçe yanılma payı artıyormuş.
Hadi ya hayırlı bebişler olsun... Peki Beta Hcg neydi?kızlar doktordan geldim keseyi gördük çok şükür.hemde karından.
canım en son cuma yaptırdım onda 1520 idi.ordan hesaplarsak 2000 üstü bugün heralde.biraz daha çişe sıkışık gidersek daha iyiymiş.Hadi ya hayırlı bebişler olsun... Peki Beta Hcg neydi?
Hımm sağol canım aklımızda bulunsun :)) bir daha ne zaman istedi seni doktor...canım en son cuma yaptırdım onda 1520 idi.ordan hesaplarsak 2000 üstü bugün heralde.biraz daha çişe sıkışık gidersek daha iyiymiş.
20 sinde gel dedi kalp atışı içinHımm sağol canım aklımızda bulunsun :)) bir daha ne zaman istedi seni doktor...
gözünaydın cnm takviye vitamin verdi mi?kızlar doktordan geldim keseyi gördük çok şükür.hemde karından.
vermedi aslında demirim biraz düşük çıktı ama oda bulantı yaparmış vermedi henüz sadece folik asite devam dedi.gözünaydın cnm takviye vitamin verdi mi?
Ben cumartesiye aldım randevu işten izin almak istemiyorum.henüz bebek görünmedi değil mi edece keseyimi gördünüz?vermedi aslında demirim biraz düşük çıktı ama oda bulantı yaparmış vermedi henüz sadece folik asite devam dedi.
sen perşembe mi gidecen
aynen canım sadece kese göründü.inşallah 20 sinde bebeği görürüz canımm.sen de aslında bu hafta gitseydin bn çatladım bu güne kadar. :)Ben cumartesiye aldım randevu işten izin almak istemiyorum.henüz bebek görünmedi değil mi edece keseyimi gördünüz?
canım geçmiş olsun dr dan gelince yaz inşallah önemli bişey değildirgünaydın dün gece kanamam oldu çok korkuyorum öğlen doktora gidicem dua edin nolur
bende çok merak ediyorum ama ilerde çok izin alırım gibi geliyo bana benim skolyoz sorunum var. Doktor gebelik ağır geçer demişti. Kadın doğuma da sormayı düşünüyorum.aynen canım sadece kese göründü.inşallah 20 sinde bebeği görürüz canımm.sen de aslında bu hafta gitseydin bn çatladım bu güne kadar. :)