- 12 Temmuz 2014
- 206
- 125
- 53
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #10.561
Canm sen progestan kullanmiyomuydun yine olmuş leke allh sifa versin bsy olmaz inşallah cok fazlami ayakta kaliosun acaba..bnde kanama fln yok cok sukur hersey yolunda dedi doktr ama bnde de bulanti fln bsy yok normale döndüm yani buda burda kalbi duran bebekleri fln duyunca tedrgin ediyor beniGaz'la alakalı albilir mi, mesela bende çok gaz var, gaz şişiriyor olabilir..
Sevtan kanaman falan yoksa bunları takma canım. Sağlıklı günler diliyorum
Hayırlı olsun :) sıralı olmuş darısı bizim başımızakızlar şükür bebeğim iyiymiş hoplayıp zıplıyordu elleri ayakları her şeyi daha da netti kanama alanı keseden uzak rahim ağzındaymış dinlenmem lazım dedi bir kaç gündür kızın hastalığı işin yoğunluğu yoğun ve yorgun günlerdi büyük ihtimal ondan oldu günün iyi haberi ise işte karşınızda pipimiz
kızlar şükür bebeğim iyiymiş hoplayıp zıplıyordu elleri ayakları her şeyi daha da netti kanama alanı keseden uzak rahim ağzındaymış dinlenmem lazım dedi bir kaç gündür kızın hastalığı işin yoğunluğu yoğun ve yorgun günlerdi büyük ihtimal ondan oldu günün iyi haberi ise işte karşınızda pipimiz
Hayirli olsun
Ay masallah pasaya Hayrli olsun :) ne guzel darısi bizekızlar şükür bebeğim iyiymiş hoplayıp zıplıyordu elleri ayakları her şeyi daha da netti kanama alanı keseden uzak rahim ağzındaymış dinlenmem lazım dedi bir kaç gündür kızın hastalığı işin yoğunluğu yoğun ve yorgun günlerdi büyük ihtimal ondan oldu günün iyi haberi ise işte karşınızda pipimiz
Hep nasıl göründüğünü merak ederdim. Çok sevindim canım ne güzel bi kız bi oğlan:) Allah sağlıklı ömür versinn..kızlar şükür bebeğim iyiymiş hoplayıp zıplıyordu elleri ayakları her şeyi daha da netti kanama alanı keseden uzak rahim ağzındaymış dinlenmem lazım dedi bir kaç gündür kızın hastalığı işin yoğunluğu yoğun ve yorgun günlerdi büyük ihtimal ondan oldu günün iyi haberi ise işte karşınızda pipimiz
evet tam çekirdek aile olacağız inşallah :)Hayırlı olsun :) sıralı olmuş darısı bizim başımıza
Ohowww erkek geliyo demekkk ebe tutturmus ozamannn. Gozun aydin cnmm
Saglikla gelsinn oğluş.
ebenin adresini alayim bende
sağol canım inşallah sizde tez zaman da öğrenirsinizAy masallah pasaya Hayrli olsun :) ne guzel darısi bize
İşte boşver bulantıyı falan canım, öenmli olan kanama falan olmasın.. bende de kalmadı bulantı falan.. Kullanıyordum ama bir kaç atlamalarım oldu, birde düşük tehliken yok dediler bana ondan rahatlama gelmişti..Canm sen progestan kullanmiyomuydun yine olmuş leke allh sifa versin bsy olmaz inşallah cok fazlami ayakta kaliosun acaba..bnde kanama fln yok cok sukur hersey yolunda dedi doktr ama bnde de bulanti fln bsy yok normale döndüm yani buda burda kalbi duran bebekleri fln duyunca tedrgin ediyor beni
sağol canım gönlümüze göre oldu şükürHep nasıl göründüğünü merak ederdim. Çok sevindim canım ne güzel bi kız bi oğlan:) Allah sağlıklı ömür versinn..
sağol canım inşallah test sonucunun iyi çıkar bizde yarın yaptıracağızKanamasi olan herkese coookkk gecmis olsun,Allahim bu gunlerimizi hicbirimize aratmasin insallah.
Dun ben de doktordaydim,ikili test yaptik yarin cikacak sonuc insallah
Dr cinsiyet soyler dio herkes banadoktora geçen hafta gittim bu haftada bir tanıdığa gidip cinsiyetine baktırıcam yoksa daha iki hafta bekleyemem.Çok heyecan yaptım
Su çok önemli benimde suyu az içtiğim zaman hemen kahverengi lekem geliyor progestan kullanıyorum artık midem kaldırmıyor ya :-(Benimde bebiş iyi görünüyor, içerde kanama yok dedi sanada öyle dedi değil mi?
Banada tekrar progestan verdi, eksiksiz kullan dedi, su içmeyi ihmal etmeyelim.
erkek gibi canım sankiKızlar mrb bugün doktor kontrolüm vardı 2li test yaptirmayacak tim ama doktorum ısrar etti ve yaptırdım bir haftaya çıkacak sonuç ılaclarimi değiştirdi elevit ve demir hapı verdi heyecandan cinsiyeti sormayı unutmuşum
anlayan arkadaşlar yorum yapalim :)erkek kız hayırlısı olsun sağlık olsun yeter
Oooooo hayirli olsunnnevet tam çekirdek aile olacağız inşallah :)
evet canım dediği kadar tecrübeliymiş :) çok sağol canım
sağol canım inşallah sizde tez zaman da öğrenirsiniz
sağol canım benim bizim ki maşallah baya baya gösterdi burda diye :)Oooooo hayirli olsunnn
Bizimki de gosterir innnsallah
Evet ya banada öyle geliyo sanki biraz iri gibi geliyoerkek gibi canım sanki
Ayyyyyy cok gulduuummm masallah canim Allahim korusun onlarikızlar şükür bebeğim iyiymiş hoplayıp zıplıyordu elleri ayakları her şeyi daha da netti kanama alanı keseden uzak rahim ağzındaymış dinlenmem lazım dedi bir kaç gündür kızın hastalığı işin yoğunluğu yoğun ve yorgun günlerdi büyük ihtimal ondan oldu günün iyi haberi ise işte karşınızda pipimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?