2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar ya benimde sorunum diş bu sabah yirmilik disimden bir parça düştü yemek yerken benim dislerimde 1 tane bile çürük yoktu nasıl üzüldüm anlatamam varmı şimdiden dış sıkıntısı çeken daha erken değil mi

haftan değişti değilmiBende o gün allaki yazıp bir hafta daha büyüdüğümüzü görmek istiyorum.

Burda erken degisiyor galiba hafta.normalde bugn 13.hafta olmasi lazm.
Hafta degismese de yazanlar degisiyor cok zevkli
Seninle yakinmis gunlerimiz.gittinmi bu yakinlarda dr a? Ben pztsi gidecegim

canım hadi hayırlısı gidince izlenimlerini mutlaka yaz olur mu inşallah beğenirsin. Ayrıntılı ultrason 19. ve 23 hafta yazıyordu Dr. Kağan Kocatepenin sitesinde. aslında bana da randevu verdiler ama kapıt yanımda değil kaçıncı haftaya geliyor bilmiyorum tam olarak

Burda erken degisiyor galiba hafta.normalde bugn 13.hafta olmasi lazm.
Hafta degismese de yazanlar degisiyor cok zevkli
Seninle yakinmis gunlerimiz.gittinmi bu yakinlarda dr a? Ben pztsi gidecegim
doktora geçen hafta gittim bu haftada bir tanıdığa gidip cinsiyetine baktırıcam yoksa daha iki hafta bekleyemem.Çok heyecan yaptım

Kesinlikle yazarim hic merak etme
Ayrintili ultrasaunda bazi yerlerde 19 diolar bazi yerlerde 17 18 en dogrusunu doktora gidince ogrencem heralde

Çok doğru Sasha, yarına kadar neler değişiyor..

Takma bebeğim o kadar kafana bence. Ultrasonda her şey normalse, rahminde bir sorun yoksa, bebek iyiyse hiçbir şeyi takma. Gerisi zaten önemli değil bir noktadan sonra değil mi :)

Daha yeni kredimiz 1 yıl oldu, ve kocaman 7 yıl var..
Çalşıyorum birde eşimin babası emekli maaşını bize veriyor, ama gebe kalmak istemiyorum bende kimseye..

En azından kayınpederin sizi düşünüyor bu da bişey tatlım. Bizim 3 yıldı 2.5 yılı kaldı. Ama yardım eden yok bize bu şekilde..

En azından kayınpederin sizi düşünüyor bu da bişey tatlım. Bizim 3 yıldı 2.5 yılı kaldı. Ama yardım eden yok bize bu şekilde..
Çok kısa bir süre canım ne güzel, sadece bir kaç yıl sabır edeceksin..
Öyleside çok süper değil bence, kayınvalidem ilerde laf edebilir potansiyelde mağlesef..
O yüzden pek yardım almak istemiyorum.. az bir miktar destek olabilir, bebeğin ihtiyacı kadar, gerisini istemem..
Sende şanssız değilsin, biter hayırlısıyla inşallah..

Takma bebeğim o kadar kafana bence. Ultrasonda her şey normalse, rahminde bir sorun yoksa, bebek iyiyse hiçbir şeyi takma. Gerisi zaten önemli değil bir noktadan sonra değil mi :)
iyi ki burası var!
Ya birde smear testi yaptıran var mı aranızda??
ben iltahap olabileceğinden şüpheleniyorum, ama zararlımıdır smear bilmiyorum..

iyi ki burası var!
Ya birde smear testi yaptıran var mı aranızda??
ben iltahap olabileceğinden şüpheleniyorum, ama zararlımıdır smear bilmiyorum..
ben yaptırdım smear testi ama gebe kalmadan doktora gittiğimde önce yapıldı. rahim içinden sıvı alınıyor herhangi bir zararı yok hatta faydası var rahim ağzı kanseri vb. rahatsızlıkların tanısının konulmasında önemli bir faktör. hamile bayanlara yapılıyor mu onu bilmiyorum ama

Tabii hamile değilken 6 ayda bir yatırırdım bende..
Bilen çıkar umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…