- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #10.521
haftan değişti değilmiBende o gün allaki yazıp bir hafta daha büyüdüğümüzü görmek istiyorum.
Yalniz degilsin canim ayniyiz hatta ben de extra tas sancilari varBeeeen hala yatiyorm. enerjim geri gelmiycek diye de cok korkuyorm.saatlerce yurumek istiyorm.ama yataktan bile kalkamiyorum
Ben bugun bi delilik yapip martin 12 sine lokman hekim elif terziden randevu aldim ins memnun kalirim.
Tabi o zamana kadar ayrintili ultrasound icin bes yildizli hastanem sami ulusa son bi kez ugramayi dusunuyorum
Ayrintili ultrasound icin 17 18 haftalik olmak gerekiomus bilgisi olanlar bisiler yazabilirmiiiiiii?☺
çok geçmiş olsun canım Allahım yardım etsin sana
doktora geçen hafta gittim bu haftada bir tanıdığa gidip cinsiyetine baktırıcam yoksa daha iki hafta bekleyemem.Çok heyecan yaptımBurda erken degisiyor galiba hafta.normalde bugn 13.hafta olmasi lazm.
Hafta degismese de yazanlar degisiyor cok zevkli
Seninle yakinmis gunlerimiz.gittinmi bu yakinlarda dr a? Ben pztsi gidecegim
Kesinlikle yazarim hic merak etmecanım hadi hayırlısı gidince izlenimlerini mutlaka yaz olur mu inşallah beğenirsin. Ayrıntılı ultrason 19. ve 23 hafta yazıyordu Dr. Kağan Kocatepenin sitesinde. aslında bana da randevu verdiler ama kapıt yanımda değil kaçıncı haftaya geliyor bilmiyorum tam olarak
Ağdaya geçme bence. Sonuçta o kadar zamandır öldürdüğün köklerini uyandırmak ister misin???Ben de lazere gidiyordum ama iste bitiremeden hamile kaldim. Simdi jilet yapiyorum ama agdaya gecmek istiyorum.
Çok doğru Sasha, yarına kadar neler değişiyor..kızlar bence hiç geleceği düşünüp kafanızı yormayın. o zaman geldiğinde nasıl istiyorsanız öyle yaparsınız. insanlar kıymet bilmiyor çünkü. benimde eşim çocuk yaşına kadar gelip annemler bakar diyodu. bu yüzden o kadar çok kavga edip sinir krizi geçirdim ki anlatamam. düşünsenize aynı evde hem çalışıp hem akşam gel hizmet et fırsat bulursan bebekle ilgilen. bi ara kaldılar da evde ayağını uzatıp televizyon izlemek bile lüks gibi gelmişti. ama sonra onlar eltime gitmeyi tercih ettiler. ben üzüldüğümle yandım. şimdi kızım da o günlerin etkisi bence sinirlendi mi gözü dönüyor ağlama krizine giriyor yine ben uğraşıyorum. hiiiiç üzmeyin canınızı gün ola hayrola demiş atalarımız
Şimdi doktoruma gittim canım, içeride rahimde kanama görünmüyor, neden diyorum cevap veremedi doktor, ultrasonda normal görünüyor
Birde karın ve kasuk bölgemde ani sancı gibi bişey oluyor sizde de oluyor mu? Eskiden çok minik olurdu belli belirisz..
Daha yeni kredimiz 1 yıl oldu, ve kocaman 7 yıl var..
Çalşıyorum birde eşimin babası emekli maaşını bize veriyor, ama gebe kalmak istemiyorum bende kimseye..
banada yazarsan sevinirim canım..Kesinlikle yazarim hic merak etme
Ayrintili ultrasaunda bazi yerlerde 19 diolar bazi yerlerde 17 18 en dogrusunu doktora gidince ogrencem heralde
Çok kısa bir süre canım ne güzel, sadece bir kaç yıl sabır edeceksin..En azından kayınpederin sizi düşünüyor bu da bişey tatlım. Bizim 3 yıldı 2.5 yılı kaldı. Ama yardım eden yok bize bu şekilde..
iyi ki burası var!Takma bebeğim o kadar kafana bence. Ultrasonda her şey normalse, rahminde bir sorun yoksa, bebek iyiyse hiçbir şeyi takma. Gerisi zaten önemli değil bir noktadan sonra değil mi :)
ben yaptırdım smear testi ama gebe kalmadan doktora gittiğimde önce yapıldı. rahim içinden sıvı alınıyor herhangi bir zararı yok hatta faydası var rahim ağzı kanseri vb. rahatsızlıkların tanısının konulmasında önemli bir faktör. hamile bayanlara yapılıyor mu onu bilmiyorum amaiyi ki burası var!
Ya birde smear testi yaptıran var mı aranızda??
ben iltahap olabileceğinden şüpheleniyorum, ama zararlımıdır smear bilmiyorum..
19 ve 23 haftalar arasında yapılıyormuşbanada yazarsan sevinirim canım..
Nasip olurda o gune ulasirsam tum bilgilendirmeyi yaparim kizlar o konuda supheniz olmasin takipte kalinbanada yazarsan sevinirim canım..
Tabii hamile değilken 6 ayda bir yatırırdım bende..ben yaptırdım smear testi ama gebe kalmadan doktora gittiğimde önce yapıldı. rahim içinden sıvı alınıyor herhangi bir zararı yok hatta faydası var rahim ağzı kanseri vb. rahatsızlıkların tanısının konulmasında önemli bir faktör. hamile bayanlara yapılıyor mu onu bilmiyorum ama
Kullanimi zor. Hele cocuk kaka yaparsa :)Yikanabilir bebek bezleri hakkinda fikirleriniz neler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?