- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 38
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #10.581
Ayyyyyy cok gulduuummm masallah canim Allahim korusun onlari
sağol canım inşallah test sonucunun iyi çıkar bizde yarın yaptıracağız
Kızlar mrb bugün doktor kontrolüm vardı 2li test yaptirmayacak tim ama doktorum ısrar etti ve yaptırdım bir haftaya çıkacak sonuç ılaclarimi değiştirdi elevit ve demir hapı verdi heyecandan cinsiyeti sormayı unutmuşum
anlayan arkadaşlar yorum yapalim :)erkek kız hayırlısı olsun sağlık olsun yeter
Masallah BarekAllah canim sizler böyle cinsiyet konusurken ben de heyecanlaniyomsağol canım benim bizim ki maşallah baya baya gösterdi burda diye :)
Canım geçmiş olsun bu arada cinsiyeti de belli olmuş hayırlı olsun bi kız bi erkek güzel olmuş sağlıkla kucağına alırsın inşallahHayirli olsun
Canım bununla geçmiş olsunİşte boşver bulantıyı falan canım, öenmli olan kanama falan olmasın.. bende de kalmadı bulantı falan.. Kullanıyordum ama bir kaç atlamalarım oldu, birde düşük tehliken yok dediler bana ondan rahatlama gelmişti..
Bu arad hiç ayakta falan kalmıyorum, yemek bile yapmıyorum, kayınvalide de yiyoruz, iş yerinde de öyle.. Buna şükür diyelim..
sağol canım bir aya kalmaz hepimiz öğrenmiş oluruz ondan sonra gelsin alış veriş sohbetleriiiiiMasallah BarekAllah canim sizler böyle cinsiyet konusurken ben de heyecanlaniyomama benim ogrenmeme daha coook gibi geliyo..
Geçmiş olsun canım kendine dikkat et bol su iç ve olumlu düşün bi şey olmazDün bnmde pembe leke oldu kızlar serum takıldı iğne yapildi ekstra jelin yanina progestan verdi dr inş bidaha olmaz
hoşgeldinSlm aranıza yeni katıltm ben 11.haftamdayım ama 2 haftadr sağ kalçam çok ağrıyo dayanacak gibi değilbu konuda bilgsi olan varmı lütfen yardım edin imdattt
kızlar şükür bebeğim iyiymiş hoplayıp zıplıyordu elleri ayakları her şeyi daha da netti kanama alanı keseden uzak rahim ağzındaymış dinlenmem lazım dedi bir kaç gündür kızın hastalığı işin yoğunluğu yoğun ve yorgun günlerdi büyük ihtimal ondan oldu günün iyi haberi ise işte karşınızda pipimiz
tebrikler canım..kızlar şükür bebeğim iyiymiş hoplayıp zıplıyordu elleri ayakları her şeyi daha da netti kanama alanı keseden uzak rahim ağzındaymış dinlenmem lazım dedi bir kaç gündür kızın hastalığı işin yoğunluğu yoğun ve yorgun günlerdi büyük ihtimal ondan oldu günün iyi haberi ise işte karşınızda pipimiz
Aaaa 12.haftada o kadar net gözükür mü yaaa :))kızlar şükür bebeğim iyiymiş hoplayıp zıplıyordu elleri ayakları her şeyi daha da netti kanama alanı keseden uzak rahim ağzındaymış dinlenmem lazım dedi bir kaç gündür kızın hastalığı işin yoğunluğu yoğun ve yorgun günlerdi büyük ihtimal ondan oldu günün iyi haberi ise işte karşınızda pipimiz
Canm benim 9. Haftada kollar bacaklar kıpır kıpır di :) 11+5 de soylemedi cinsiyeti yaaaAaaa 12.haftada o kadar net gözükür mü yaaa :))
Hoşbuldum canm benim tam tersi yürüdğümde olyo sürekli uzanmam gerekiyo yürüdğümde okadar şiddetli oluyoki ağlyrm dktrm ortptye git dedi gittim ama bişi yapamyız hamilesin diye flmd3 çekemeyiz dedi sürekli dinlen dedi 9 ay çekeblirmşim.Rabbim evlatlarımızı korusun hayırl7syla kucağmıza almayı nasip etsin cümlemize dayancaz artk bu ağrılarahoşgeldin
benimde oluyor sağ kalçamda ağrı doktorum hamilelikle alakası yoktur bu durumlar için erken dedi bu aralar biraz azaldı çok nadir oluyor oda çok oturduğumda iş yerinde ara sıra kalkıp geziniyorım
kızlar şükür bebeğim iyiymiş hoplayıp zıplıyordu elleri ayakları her şeyi daha da netti kanama alanı keseden uzak rahim ağzındaymış dinlenmem lazım dedi bir kaç gündür kızın hastalığı işin yoğunluğu yoğun ve yorgun günlerdi büyük ihtimal ondan oldu günün iyi haberi ise işte karşınızda pipimiz
Canım bu arada gözün aydın Rabbim hayırlı saklıklı şekilde k6cağna almanı nadip etsin hayrlı uzun ömürler versinkızlar şükür bebeğim iyiymiş hoplayıp zıplıyordu elleri ayakları her şeyi daha da netti kanama alanı keseden uzak rahim ağzındaymış dinlenmem lazım dedi bir kaç gündür kızın hastalığı işin yoğunluğu yoğun ve yorgun günlerdi büyük ihtimal ondan oldu günün iyi haberi ise işte karşınızda pipimiz
Oyy canım maşallah hayırlı olsun tekrardan inşallah dinlenmeye daha fazla zaman bulursun bundan sonra dikkat et kendinekızlar şükür bebeğim iyiymiş hoplayıp zıplıyordu elleri ayakları her şeyi daha da netti kanama alanı keseden uzak rahim ağzındaymış dinlenmem lazım dedi bir kaç gündür kızın hastalığı işin yoğunluğu yoğun ve yorgun günlerdi büyük ihtimal ondan oldu günün iyi haberi ise işte karşınızda pipimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?