2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım inşallah test sonucunun iyi çıkar bizde yarın yaptıracağız

Tesekkur ederim cnm. Bizim aslinda sali gunu ense kalinligimiz olculmustu,kan tahlili yapmamisti doktor.hatta ilk kez kalbini duydum melegimin. Ancak babamiz muayeneye girememisti. O yuzden dun baska dra. Hem yeniden ense kalinligi olculdu hem de kan verdik tahlil icin. Hepimizin sonucu cok iyi cikar insallah

Bizim drda cok ugrasti biseyler gorebilmek icin. Benim hic cinsiyet merakim yok diye de cok sasirdi hatta :) ama melegim dra istedigini vermedi :) ayaklarini sarmis birbirine ne mumkun gorebilmek :) Rabbim saglikli cocuklar nasip etsin hrpimize

Bebegimin hoplamalari ziplamalari :) takla atmasi filan sürekli izliyorum nasıl bir mucize ya şükürler olsun verene ...isteyen herkese yaşatsın Allah :) sanki poposuna vuruyorum da bir anda zipliyor :) gülmekten yikiliyoruz babası ile izledikçe .:)

Canım bununla geçmiş olsun

Slm aranıza yeni katıltm ben 11.haftamdayım ama 2 haftadr sağ kalçam çok ağrıyo dayanacak gibi değil bu konuda bilgsi olan varmı lütfen yardım edin imdattt

Slm aranıza yeni katıltm ben 11.haftamdayım ama 2 haftadr sağ kalçam çok ağrıyo dayanacak gibi değil bu konuda bilgsi olan varmı lütfen yardım edin imdattt
hoşgeldin
benimde oluyor sağ kalçamda ağrı doktorum hamilelikle alakası yoktur bu durumlar için erken dedi bu aralar biraz azaldı çok nadir oluyor oda çok oturduğumda iş yerinde ara sıra kalkıp geziniyorım

Hayırlı olsun canım.. Maşallah.. İyice dinlen şimdi çok geçmiş olsun..

tebrikler canım.. Allah sağlıklı hayırlı evlat etsin inşallah..
bu görüntülerden ben pek bi şey anlayamıyorum...

Aaaa 12.haftada o kadar net gözükür mü yaaa :))

Kızlar minigim burda 11+5 maşallah 1 hafta önden gidiyor doktor cinsiyet için erken dedi Tahmininiz var mi

Eklentiler

• 2015-01-22_07-40-19.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 105
hoşgeldin
benimde oluyor sağ kalçamda ağrı doktorum hamilelikle alakası yoktur bu durumlar için erken dedi bu aralar biraz azaldı çok nadir oluyor oda çok oturduğumda iş yerinde ara sıra kalkıp geziniyorım
Hoşbuldum canm benim tam tersi yürüdğümde olyo sürekli uzanmam gerekiyo yürüdğümde okadar şiddetli oluyoki ağlyrm dktrm ortptye git dedi gittim ama bişi yapamyız hamilesin diye flmd3 çekemeyiz dedi sürekli dinlen dedi 9 ay çekeblirmşim.Rabbim evlatlarımızı korusun hayırl7syla kucağmıza almayı nasip etsin cümlemize dayancaz artk bu ağrılara

Canım bu arada gözün aydın Rabbim hayırlı saklıklı şekilde k6cağna almanı nadip etsin hayrlı uzun ömürler versinOgluşuna

Oyy canım maşallah hayırlı olsun tekrardan inşallah dinlenmeye daha fazla zaman bulursun bundan sonra dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…