- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #10.601
Oooo gözünüz aydın yeni gördümkızlar şükür bebeğim iyiymiş hoplayıp zıplıyordu elleri ayakları her şeyi daha da netti kanama alanı keseden uzak rahim ağzındaymış dinlenmem lazım dedi bir kaç gündür kızın hastalığı işin yoğunluğu yoğun ve yorgun günlerdi büyük ihtimal ondan oldu günün iyi haberi ise işte karşınızda pipimiz
Bence de ağdadan birsey olmaz...agdayi soran arkadas etiketlemeyo unuttum ama bn ilk hamilelegmde basindan sonuna kadar doguma kadar heo agda yaptim bundada yapyrm ondan bisey olmaz canm bnmm
teşekkür ederim canımHayırlı olsun canım.. Maşallah.. İyice dinlen şimdi çok geçmiş olsun..
amin canım inşallah çok sağoltebrikler canım..Allah sağlıklı hayırlı evlat etsin inşallah..
bu görüntülerden ben pek bi şey anlayamıyorum...
bizde şaşırdık canım hatta eşim doktora sonra değişmesin dedi bu kadar kesin olmasa söylemezdim zaten dedi biraz azarladıAaaa 12.haftada o kadar net gözükür mü yaaa :))
amin canım inşallah teşekkür ederimCanım bu arada gözün aydın Rabbim hayırlı saklıklı şekilde k6cağna almanı nadip etsin hayrlı uzun ömürler versinOgluşuna
sağol canım aksine daha yoğunlaşıyor işler stajımın bitmesine de daha var maalesefOyy canım maşallah hayırlı olsun tekrardan inşallah dinlenmeye daha fazla zaman bulursun bundan sonra dikkat et kendine
çok sağol canım inşallah kucağımıza almamızda nasip olur cümlemizinOooo gözünüz aydın yeni gördümmaşallah bebiseeee sağlıkla gelsin :)
hayırlı olsun cnm Allah gönlüne göre verdi maaşallah. Bizim doktor 16. haftadan önce söylemem diyor :)kızlar şükür bebeğim iyiymiş hoplayıp zıplıyordu elleri ayakları her şeyi daha da netti kanama alanı keseden uzak rahim ağzındaymış dinlenmem lazım dedi bir kaç gündür kızın hastalığı işin yoğunluğu yoğun ve yorgun günlerdi büyük ihtimal ondan oldu günün iyi haberi ise işte karşınızda pipimiz
sağol canım biz kanama oldu diye gittik aklımda yoktu hareket ettiğini görünce rahatladım ama yine de sormak aklıma gelmedi doktorumuz kendi söyleyince şaşırdık bizde :)hayırlı olsun cnm Allah gönlüne göre verdi maaşallah. Bizim doktor 16. haftadan önce söylemem diyor :)
Kizlar sanciniz sabit bi yerde degilse ve gebelikten kaynaklanmiyorsa benim durumumu hatirlatirim sacilar bigun uzun yuryusten sonra cogaldi ve k.d.drum apandsten suphelenip tam batin ultrasona gonderdi ve bebisimin haricinde bobreklerde de taslar cikti insaAllah sizin oyle degildir ama aklinizda bulunsun derim..Hoşbuldum canm benim tam tersi yürüdğümde olyo sürekli uzanmam gerekiyo yürüdğümde okadar şiddetli oluyoki ağlyrm dktrm ortptye git dedi gittim ama bişi yapamyız hamilesin diye flmd3 çekemeyiz dedi sürekli dinlen dedi 9 ay çekeblirmşim.Rabbim evlatlarımızı korusun hayırl7syla kucağmıza almayı nasip etsin cümlemize dayancaz artk bu ağrılara
ilk çocuğumda 12. hafta öğrenmiştim.Bakalım bunda nasıl olacak.gerçi sağlıklı olsunlarda en önemlisi o...Dr cinsiyet soyler dio herkes bana
Aramızda bi kaç gün var bende pazar 10.haftaya gircem inş nasipsen doğum 23 ağustos insllhSaol canım inşallah sende duyarsın hayırlı haberlerini alırsın ben yarın 10. Haftaya gircem inşallah canım
Wayy bee hayırlı olsun canım yaa inşallah bende görürüm aynısındanteşekkür ederim canım
amin canım inşallah çok sağol
bizde şaşırdık canım hatta eşim doktora sonra değişmesin dedi bu kadar kesin olmasa söylemezdim zaten dedi biraz azarladı
amin canım inşallah teşekkür ederim
sağol canım aksine daha yoğunlaşıyor işler stajımın bitmesine de daha var maalesef
çok sağol canım inşallah kucağımıza almamızda nasip olur cümlemizin
Gecer inşallah korkma allhm korusun onları napalım bn kanama olmadgi halde korkuyorm stres de tetiklemis olabilirİşte boşver bulantıyı falan canım, öenmli olan kanama falan olmasın.. bende de kalmadı bulantı falan.. Kullanıyordum ama bir kaç atlamalarım oldu, birde düşük tehliken yok dediler bana ondan rahatlama gelmişti..
Bu arad hiç ayakta falan kalmıyorum, yemek bile yapmıyorum, kayınvalide de yiyoruz, iş yerinde de öyle.. Buna şükür diyelim..
Anladim canm progestani ihmal etme inşallah saglkla kucagmza alirz bebislerimiziİşte boşver bulantıyı falan canım, öenmli olan kanama falan olmasın.. bende de kalmadı bulantı falan.. Kullanıyordum ama bir kaç atlamalarım oldu, birde düşük tehliken yok dediler bana ondan rahatlama gelmişti..
Bu arad hiç ayakta falan kalmıyorum, yemek bile yapmıyorum, kayınvalide de yiyoruz, iş yerinde de öyle.. Buna şükür diyelim..
Benle aynisin kiz tahminlere göre 23 ü benim deAramızda bi kaç gün var bende pazar 10.haftaya gircem inş nasipsen doğum 23 ağustos insllh
insAllah ya..Ben birak cinsiyet secebilmeyi daha kafa seklini bile yani hic bir azasini goremedimAyyy ne güzel cinsiyet haberleri gelmeye başlandı.öğrenenlere hayırlı olsun.darısı bize inşallah
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.benim oğlumun aynı hafta ultrasonu var ve bacaklarının arasına siyah bir yer var orada da beyaz dik bir çizgi var. Boy için olçulen işaret değil.karnına doğru yerde.senin bebiştede var.bence erkek canım ;-)Kızlar minigim burda 11+5 maşallah 1 hafta önden gidiyor doktor cinsiyet için erken dedi Tahmininiz var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?