• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yine kanamam oldu eve gidiyorum eşim gelince gideceğiz hastaneye
Geçmiş olsun canım, benimde kahve lekem oldu bugün, zaten oda kanla karışık akıntı demekmiş..
Off yaa zor işmiş bu gebelik, yada biz zor hale getiriyoruz :( Yinede Rabbim bu günlerimizi aratmasın, sağlıklı doğumlar ve sağlıklı bir ömürler nasip etsin çocuklarımıza..

Geçmiş olsun canım, benimde kahve lekem oldu bugün, zaten oda kanla karışık akıntı demekmiş..
Off yaa zor işmiş bu gebelik, yada biz zor hale getiriyoruz :KK43: Yinede Rabbim bu günlerimizi aratmasın, sağlıklı doğumlar ve sağlıklı bir ömürler nasip etsin çocuklarımıza..
Amin cNm sanada cok gecmis olsun

iyi ki burası var! :KK16:
Ya birde smear testi yaptıran var mı aranızda??
ben iltahap olabileceğinden şüpheleniyorum, ama zararlımıdır smear bilmiyorum..
Tatlım hamile kalmadan hemen önce yaptım vajina dışındaki normal akıntıdan alıyorlar.acısız vr bebeğe hiç zararı yok merak etme

Dün bnmde pembe leke oldu kızlar serum takıldı iğne yapildi ekstra jelin yanina progestan verdi dr inş bidaha olmaz

Günaydın kizlarrr benim mide bulantilarim azaldı gibi bide karnım sertti şimdi biraz yumusadi gibi sizinde öyle mi ben biraz tedirgin oldum ama herhangi bi sorun yoktur heralde bide haftaya perşembe Dr a gideceğim acaba cinsiyeti ogrenebilirmiyim 12 hafta da çok merak ediyorum
Bnmde ayni bulanti filn kalmadi zaten çok azdi bnm karnmda yumusadi aynen pazartesi gtmstm dktra bi sorun yoktu ama yinede korkuyo insan

Off yaa zor işmiş bu gebelik, yada biz zor hale getiriyoruz :KK43: Yinede Rabbim bu günlerimizi aratmasın, sağlıklı doğumlar ve sağlıklı bir ömürler nasip etsin çocuklarımıza..
sağol canım sana da geçmiş olsun
çok geçmiş olsun
teşekkürler canım
Cnm kötü bisey yoktur insallah. Beni de haberdar et.gecmis olsun
sağol canım yine rahim ağzındaymış bebek gayet iyi şükür
geçmiş olsun tekrarı olmasın inşallah kanamanın
inşallah canım çok sağol
Canım çok geçmiş olsun ayaklarını yukarı koy bol su iç dinlen Allâh yardımcın olsun inş
teşekkür ederim canım progestana tekrar başlayacakmışım
Dün bnmde pembe leke oldu kızlar serum takıldı iğne yapildi ekstra jelin yanina progestan verdi dr inş bidaha olmaz
sana da geçmiş olsun canım bende pragestan kullanıyordum bıraktım şimdi tekrar başlayacağım

Bnmde ayni bulanti filn kalmadi zaten çok azdi bnm karnmda yumusadi aynen pazartesi gtmstm dktra bi sorun yoktu ama yinede korkuyo insan
Gaz'la alakalı albilir mi, mesela bende çok gaz var, gaz şişiriyor olabilir..
Sevtan kanaman falan yoksa bunları takma canım. Sağlıklı günler diliyorum

sağol canım sana da geçmiş olsun

teşekkürler canım

sağol canım yine rahim ağzındaymış bebek gayet iyi şükür

inşallah canım çok sağol

teşekkür ederim canım progestana tekrar başlayacakmışım

sana da geçmiş olsun canım bende pragestan kullanıyordum bıraktım şimdi tekrar başlayacağım
Benimde bebiş iyi görünüyor, içerde kanama yok dedi sanada öyle dedi değil mi?
Banada tekrar progestan verdi, eksiksiz kullan dedi, su içmeyi ihmal etmeyelim.

kızlar şükür bebeğim iyiymiş hoplayıp zıplıyordu elleri ayakları her şeyi daha da netti kanama alanı keseden uzak rahim ağzındaymış dinlenmem lazım dedi bir kaç gündür kızın hastalığı işin yoğunluğu yoğun ve yorgun günlerdi büyük ihtimal ondan oldu günün iyi haberi ise işte karşınızda pipimiz :rolleyes:

Eklentiler

• ayaz deniz.webp
    ayaz deniz.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 176
kızlar şükür bebeğim iyiymiş hoplayıp zıplıyordu elleri ayakları her şeyi daha da netti kanama alanı keseden uzak rahim ağzındaymış dinlenmem lazım dedi bir kaç gündür kızın hastalığı işin yoğunluğu yoğun ve yorgun günlerdi büyük ihtimal ondan oldu günün iyi haberi ise işte karşınızda pipimiz :rolleyes:
Hayirli olsun:KK46:

Back