• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım inşallah test sonucunun iyi çıkar bizde yarın yaptıracağız

Tesekkur ederim cnm. Bizim aslinda sali gunu ense kalinligimiz olculmustu,kan tahlili yapmamisti doktor.hatta ilk kez kalbini duydum melegimin. Ancak babamiz muayeneye girememisti. O yuzden dun baska dra. Hem yeniden ense kalinligi olculdu hem de kan verdik tahlil icin. Hepimizin sonucu cok iyi cikar insallah

Kızlar mrb bugün doktor kontrolüm vardı 2li test yaptirmayacak tim ama doktorum ısrar etti ve yaptırdım bir haftaya çıkacak sonuç ılaclarimi değiştirdi elevit ve demir hapı verdi heyecandan cinsiyeti sormayı unutmuşum
anlayan arkadaşlar yorum yapalim :)erkek kız hayırlısı olsun sağlık olsun yeter

Bizim drda cok ugrasti biseyler gorebilmek icin. Benim hic cinsiyet merakim yok diye de cok sasirdi hatta :) ama melegim dra istedigini vermedi :) ayaklarini sarmis birbirine ne mumkun gorebilmek :) Rabbim saglikli cocuklar nasip etsin hrpimize

Bebegimin hoplamalari ziplamalari :) takla atmasi filan sürekli izliyorum nasıl bir mucize ya şükürler olsun verene ...isteyen herkese yaşatsın Allah :) sanki poposuna vuruyorum da bir anda zipliyor :) gülmekten yikiliyoruz babası ile izledikçe .:)

İşte boşver bulantıyı falan canım, öenmli olan kanama falan olmasın.. bende de kalmadı bulantı falan.. Kullanıyordum ama bir kaç atlamalarım oldu, birde düşük tehliken yok dediler bana ondan rahatlama gelmişti..
Bu arad hiç ayakta falan kalmıyorum, yemek bile yapmıyorum, kayınvalide de yiyoruz, iş yerinde de öyle.. Buna şükür diyelim..
Canım bununla geçmiş olsun

Slm aranıza yeni katıltm ben 11.haftamdayım ama 2 haftadr sağ kalçam çok ağrıyo dayanacak gibi değil:mad: bu konuda bilgsi olan varmı lütfen yardım edin imdattt:KK31:

Slm aranıza yeni katıltm ben 11.haftamdayım ama 2 haftadr sağ kalçam çok ağrıyo dayanacak gibi değil:mad: bu konuda bilgsi olan varmı lütfen yardım edin imdattt:KK31:
hoşgeldin
benimde oluyor sağ kalçamda ağrı doktorum hamilelikle alakası yoktur bu durumlar için erken dedi bu aralar biraz azaldı çok nadir oluyor oda çok oturduğumda iş yerinde ara sıra kalkıp geziniyorım

kızlar şükür bebeğim iyiymiş hoplayıp zıplıyordu elleri ayakları her şeyi daha da netti kanama alanı keseden uzak rahim ağzındaymış dinlenmem lazım dedi bir kaç gündür kızın hastalığı işin yoğunluğu yoğun ve yorgun günlerdi büyük ihtimal ondan oldu günün iyi haberi ise işte karşınızda pipimiz :rolleyes:

:KK49:Hayırlı olsun canım..:nazar: Maşallah.. İyice dinlen şimdi çok geçmiş olsun..

kızlar şükür bebeğim iyiymiş hoplayıp zıplıyordu elleri ayakları her şeyi daha da netti kanama alanı keseden uzak rahim ağzındaymış dinlenmem lazım dedi bir kaç gündür kızın hastalığı işin yoğunluğu yoğun ve yorgun günlerdi büyük ihtimal ondan oldu günün iyi haberi ise işte karşınızda pipimiz :rolleyes:
tebrikler canım.. :KK46:Allah sağlıklı hayırlı evlat etsin inşallah.. :KK73::KK73:
bu görüntülerden ben pek bi şey anlayamıyorum...:KK33:

Aaaa 12.haftada o kadar net gözükür mü yaaa :))

Kızlar minigim burda 11+5 maşallah 1 hafta önden gidiyor doktor cinsiyet için erken dedi Tahmininiz var mi :nazar:

Eklentiler

• 2015-01-22_07-40-19.webp
    2015-01-22_07-40-19.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 105
hoşgeldin
benimde oluyor sağ kalçamda ağrı doktorum hamilelikle alakası yoktur bu durumlar için erken dedi bu aralar biraz azaldı çok nadir oluyor oda çok oturduğumda iş yerinde ara sıra kalkıp geziniyorım
Hoşbuldum canm benim tam tersi yürüdğümde olyo sürekli uzanmam gerekiyo yürüdğümde okadar şiddetli oluyoki ağlyrm dktrm ortptye git dedi gittim ama bişi yapamyız hamilesin diye flmd3 çekemeyiz dedi sürekli dinlen dedi 9 ay çekeblirmşim.Rabbim evlatlarımızı korusun hayırl7syla kucağmıza almayı nasip etsin cümlemize dayancaz artk bu ağrılara:KK68:

Canım bu arada gözün aydın Rabbim hayırlı saklıklı şekilde k6cağna almanı nadip etsin hayrlı uzun ömürler versin:KK46:Ogluşuna

Oyy canım maşallah hayırlı olsun tekrardan inşallah dinlenmeye daha fazla zaman bulursun bundan sonra dikkat et kendine

Back