- 29 Eylül 2012
- 4.121
- 753
- 248
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #10.541
Geçmiş olsun canım, benimde kahve lekem oldu bugün, zaten oda kanla karışık akıntı demekmiş..Yine kanamam oldu eve gidiyorum eşim gelince gideceğiz hastaneye
çok geçmiş olsunYine kanamam oldu eve gidiyorum eşim gelince gideceğiz hastaneye
Yine kanamam oldu eve gidiyorum eşim gelince gideceğiz hastaneye
Amin cNm sanada cok gecmis olsunGeçmiş olsun canım, benimde kahve lekem oldu bugün, zaten oda kanla karışık akıntı demekmiş..
Off yaa zor işmiş bu gebelik, yada biz zor hale getiriyoruzYinede Rabbim bu günlerimizi aratmasın, sağlıklı doğumlar ve sağlıklı bir ömürler nasip etsin çocuklarımıza..
Yaaa uzuldum simdi biraz arastirdim memnun kalamlari gorunce bende dusunuodum onlardan kullanmayi biraz daha arastirayim bari tesekkurederim☺Kullanimi zor. Hele cocuk kaka yaparsa :)
Ablam aldi ama kullanamadi.
Tatlım hamile kalmadan hemen önce yaptım vajina dışındaki normal akıntıdan alıyorlar.acısız vr bebeğe hiç zararı yok merak etmeiyi ki burası var!
Ya birde smear testi yaptıran var mı aranızda??
ben iltahap olabileceğinden şüpheleniyorum, ama zararlımıdır smear bilmiyorum..
geçmiş olsun tekrarı olmasın inşallah kanamanınYine kanamam oldu eve gidiyorum eşim gelince gideceğiz hastaneye
Canım çok geçmiş olsun ayaklarını yukarı koy bol su iç dinlen Allâh yardımcın olsun inşYine kanamam oldu eve gidiyorum eşim gelince gideceğiz hastaneye
Geçmiş olsun cnm. Rabbim bidaha yasatmasin.Dün bnmde pembe leke oldu kızlar serum takıldı iğne yapildi ekstra jelin yanina progestan verdi dr inş bidaha olmaz
Bnmde ayni bulanti filn kalmadi zaten çok azdi bnm karnmda yumusadi aynen pazartesi gtmstm dktra bi sorun yoktu ama yinede korkuyo insanGünaydın kizlarrr benim mide bulantilarim azaldı gibi bide karnım sertti şimdi biraz yumusadi gibi sizinde öyle mi ben biraz tedirgin oldum ama herhangi bi sorun yoktur heralde bide haftaya perşembe Dr a gideceğim acaba cinsiyeti ogrenebilirmiyim 12 hafta da çok merak ediyorum
Ağdaya geçme bence. Sonuçta o kadar zamandır öldürdüğün köklerini uyandırmak ister misin???
Aminnnn canım Allah kimseciklere yaşatmasın o endişeyi..Kanamasi Olanlar hepinize cok gecmis olsun.. Bize, bebislerimize ve tüm sevdiklerimize mutlu bereketli ömurler olsun
sağol canım sana da geçmiş olsunGeçmiş olsun canım, benimde kahve lekem oldu bugün, zaten oda kanla karışık akıntı demekmiş..
Off yaa zor işmiş bu gebelik, yada biz zor hale getiriyoruzYinede Rabbim bu günlerimizi aratmasın, sağlıklı doğumlar ve sağlıklı bir ömürler nasip etsin çocuklarımıza..
teşekkürler canımçok geçmiş olsun
sağol canım yine rahim ağzındaymış bebek gayet iyi şükürCnm kötü bisey yoktur insallah. Beni de haberdar et.gecmis olsun
inşallah canım çok sağolgeçmiş olsun tekrarı olmasın inşallah kanamanın
teşekkür ederim canım progestana tekrar başlayacakmışımCanım çok geçmiş olsun ayaklarını yukarı koy bol su iç dinlen Allâh yardımcın olsun inş
sana da geçmiş olsun canım bende pragestan kullanıyordum bıraktım şimdi tekrar başlayacağımDün bnmde pembe leke oldu kızlar serum takıldı iğne yapildi ekstra jelin yanina progestan verdi dr inş bidaha olmaz
Gaz'la alakalı albilir mi, mesela bende çok gaz var, gaz şişiriyor olabilir..Bnmde ayni bulanti filn kalmadi zaten çok azdi bnm karnmda yumusadi aynen pazartesi gtmstm dktra bi sorun yoktu ama yinede korkuyo insan
Benimde bebiş iyi görünüyor, içerde kanama yok dedi sanada öyle dedi değil mi?sağol canım sana da geçmiş olsun
teşekkürler canım
sağol canım yine rahim ağzındaymış bebek gayet iyi şükür
inşallah canım çok sağol
teşekkür ederim canım progestana tekrar başlayacakmışım
sana da geçmiş olsun canım bende pragestan kullanıyordum bıraktım şimdi tekrar başlayacağım
Hayirli olsunkızlar şükür bebeğim iyiymiş hoplayıp zıplıyordu elleri ayakları her şeyi daha da netti kanama alanı keseden uzak rahim ağzındaymış dinlenmem lazım dedi bir kaç gündür kızın hastalığı işin yoğunluğu yoğun ve yorgun günlerdi büyük ihtimal ondan oldu günün iyi haberi ise işte karşınızda pipimiz
sağol canım darısı bekleyenlere inşallahHayirli olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?