- 18 Mayıs 2015
- 71
- 21
- 88
- 31
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #36.521
24+0 da 799 gr dı baya büyük bir bebek olcak dedi 4 hafta sonra 1121 gr olunca az geldi bana normal görünüyor ama az kilo alınca bir sorun mu var diye düşünmeye başladım
kızlar her bebeğin gelişimi farklıdır bunda genetik faktörlerde önemli doktorunuz normal diyorsa dert etmeyin akışına bırakın.Bozma moralini benim daha düşük ama yinede birakmiyorum kendimi Rabbim yardımcımız olsun ne yapalım sürekli yiyeceğiz kilo alan bebegini besleyenler de öyle yapıyor
kızlar her bebeğin gelişimi farklıdır bunda genetik faktörlerde önemli doktorunuz normal diyorsa dert etmeyin akışına bırakın.
Canım benim 26. Haftada 800 gr dı senin 24 te o kadarmış her bebek aynı olacak diye birşey yok bence bozma moralini ayrıca 28. Haftada 1121 gr gayet iyi24+0 da 799 gr dı baya büyük bir bebek olcak dedi 4 hafta sonra 1121 gr olunca az geldi bana normal görünüyor ama az kilo alınca bir sorun mu var diye düşünmeye başladım
canım senın kız suan ne kadarlık ki bızım senınle aynı ıdı normalde
Ne güzel boyun mu uzun benim boy kısa birde pek zayıf hamile kalmadımbende 14 kg aldım ama kımse benım hamıle oldugumu anlamıyor
bak ıste sen benden tam bır hafta ılerıdesın maşallah kuzuna :) neyse 17 hazıranda gıttıgımde konusacagım doktorla neye gore verıyorlar28+6 canım 6 kasımdı benim sat
evet canım hep bir hafta önden gidiyordu.bakalım şimdi nasıl oldu sıpa daha 15 gün var kontroleGelişim mi hızlı gidiyor seninde canım erkene gele gele temmuz başında gelicek bu bebekler
Merhaba cnm bende dun yaptirdim iğnemimerhaba arkadaşlar uzun süredir takip ediyorum ama yazmamıştım. bügün kan uyuşmazlığı iğnesi oldum olan var mı acaba
EVET İLERİDEyim senin geç döllenme olduğundan yoksa aynıydı tarihlerimiz senle.bak ıste sen benden tam bır hafta ılerıdesın maşallah kuzuna :) neyse 17 hazıranda gıttıgımde konusacagım doktorla neye gore verıyorlar
Canim doktorun olcumunden kaynaklida olabilir. Zaten bu olcumler yaklasik deger. Benimde 25+ 1 de 690 gr di doktor normal haftasiyla iyi dedi. Doktorum ultrasyondan ve olcumde kaynakli biraz az olcmus olabilir kafaya takma demisti.24+0 da 799 gr dı baya büyük bir bebek olcak dedi 4 hafta sonra 1121 gr olunca az geldi bana normal görünüyor ama az kilo alınca bir sorun mu var diye düşünmeye başladım
canım benim . sağ ol . gidemem.Canım kötü birşey aklına getirme ama ihmalde etme.bu aralar damarlarımız olabildiğinin en fazlası şekilde açılmış ama yinede kanda arttığı için yeterli perforansta çalışmıyor olabilir bence hamileliğe bağlıdır gibi. izin alıp bugün gidemezmisin
evet bebeyim sorucam :)EVET İLERİDEyim senin geç döllenme olduğundan yoksa aynıydı tarihlerimiz senle.
şimdi haftamız var sen benden geç izin alman lazım kuzum. sor bencede
Ben simdiye kadar 6 kg aldm, sabahlari ya muz ya da nesfit balli bademli kalkar kalkmaz yiyorum.2 saat sonra tam tahilli ekmegimle kahvaltimi yapiyorum.yumurta peynir domates ...simdi yine aciktim semiz otunu koydum sirkeli suya cikarticm birazdn zeytinyagi yogurt meze gibi ohhh misssss...omega bakimindan da cok yuksek. Aksamada dun cnm domatesli makarna cekti yapicktm sutlu tatli aserdim resmen onu yiyince tikandim sorada tost yaptm tam tahil ekmegine ama. Aksamda makarna yiyicem zeytinyagli domatesliKızlar ne yiyorsunuz bizimle de paylaşın lütfen evde akşama kadar ne yesek demekten bitkinlestim hasta olacağım neredeyse o duruma geldim neler yiyorsunuz yardımcı olun
canım ya bu kadar detaylı yazmasaydın keşke canımızı çektirdin heeeeeBen simdiye kadar 6 kg aldm, sabahlari ya muz ya da nesfit balli bademli kalkar kalkmaz yiyorum.2 saat sonra tam tahilli ekmegimle kahvaltimi yapiyorum.yumurta peynir domates ...simdi yine aciktim semiz otunu koydum sirkeli suya cikarticm birazdn zeytinyagi yogurt meze gibi ohhh misssss...omega bakimindan da cok yuksek. Aksamada dun cnm domatesli makarna cekti yapicktm sutlu tatli aserdim resmen onu yiyince tikandim sorada tost yaptm tam tahil ekmegine ama. Aksamda makarna yiyicem zeytinyagli domatesli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?