- 23 Aralık 2014
- 133
- 55
- 38
- 30
- Konu Sahibi ayse1234512
- #36.541
bide seker yuklemesınde takıldım kaldımm yaptrsammı yaptrmasammıı dye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de emin olamamistim seker yuklemesi konusunda asm'deki ebe ile gorustum aclik tokluk sekeri bakalim dedi. Aclik sekerim 140'in altinda cikinca gerek yok dendi. Ben de yaptirmadim. Sen de bi dr'unla konus bu konuyu istersen.bide seker yuklemesınde takıldım kaldımm yaptrsammı yaptrmasammıı dye
canım açlık sekerinde 105 ın altında olmasını istiyor doktorlar tokluk sekerının 140 ın altında olması gerekıyor sıkıntı olmaması acısındanBen de emin olamamistim seker yuklemesi konusunda asm'deki ebe ile gorustum aclik tokluk sekeri bakalim dedi. Aclik sekerim 140'in altinda cikinca gerek yok dendi. Ben de yaptirmadim. Sen de bi dr'unla konus bu konuyu istersen.
Sevgiler
Dogrudur.. Kafam karisti sanirimcanım açlık sekerinde 105 ın altında olmasını istiyor doktorlar tokluk sekerının 140 ın altında olması gerekıyor sıkıntı olmaması acısından
Allah müdürü ıslah etsin arkadaşım.. Ne kadar düşüncesiz, anlayışsız bu insanlar ya..Merhaba kızlarr bu aralar okul öğrenciler o kadar yoğun ki birde müdürüm hiç anlayış göstermiyor dün okulda fenalaştım acil doktora gittik nst ye girdim dinlenmem gerekmiş kasılma filan oluyor ama gel bunu birde müdürüme anlat eşim gidip adamı dövcek nerdeyse bende raporumu seneye saklıyorum onada kızıyor bu aralar doğum yapcam diye bi korku sardı içimii artık okullar bitsee
Ben simdiye kadar 6 kg aldm, sabahlari ya muz ya da nesfit balli bademli kalkar kalkmaz yiyorum.2 saat sonra tam tahilli ekmegimle kahvaltimi yapiyorum.yumurta peynir domates ...simdi yine aciktim semiz otunu koydum sirkeli suya cikarticm birazdn zeytinyagi yogurt meze gibi ohhh misssss...omega bakimindan da cok yuksek. Aksamada dun cnm domatesli makarna cekti yapicktm sutlu tatli aserdim resmen onu yiyince tikandim sorada tost yaptm tam tahil ekmegine ama. Aksamda makarna yiyicem zeytinyagli domatesli
Okurken benim de aklımdan geçti, canım çekti vala Böyle bi hayal ettim misss falan :)canım ya bu kadar detaylı yazmasaydın keşke canımızı çektirdin heeeee
Benim doktor sezeryan dedi 26 temmuza hazirlan dedibiz henüz doğum şekli ıle ılgılı hıc konusmadık :)
bnde 18 almışım inş doğuma kadar daha fazla almayız aldıklarımızı da veririz hemencecikbanada 20 haziran dedi cumartesi hakkın başlıyor dedi.
bitti şaka maka bende şaşkınım bişe kalmadıki.
senin kız bnce senin yağları alıyo ne güzel :)
bn 17 kg aldım anam kız minnacık. hahhhahha
bende dayancam inş bi aksilik olmaz.
zaten haftaya allah izin verirse 3 gün tatil yapcam
belki o beni temmuza kadar ateşler dayanırım.
neye göre sezeryan dedi canım?Benim doktor sezeryan dedi 26 temmuza hazirlan dedi
ben sayfada uyara uyara var yaaa hele benim gibi çok acıkan tipler için daha da zorAllah müdürü ıslah etsin arkadaşım.. Ne kadar düşüncesiz, anlayışsız bu insanlar ya..
Okurken benim de aklımdan geçti, canım çekti vala Böyle bi hayal ettim misss falan :)
Benim doktor sezeryan dedi 26 temmuza hazirlan dedi[/QUOTE
@rubikk ben de mrk ettim dr nasil karar verdi?
Aynıyım valla,cam tarafında uyuyorum,buz torbası bile almayı düşündüm yatağa,çünkü uyutmuyorKızlar yaaa ayaklarımın altı yanıyor cayır cayır uyutmuyo beni tam uyicam wcye kalkıyorum nolcak böyle hiç bilmiyorum valla
KUZUM benim71 e 144 dü normal dediler bu nası oluo :)))canım açlık sekerinde 105 ın altında olmasını istiyor doktorlar tokluk sekerının 140 ın altında olması gerekıyor sıkıntı olmaması acısından
Vallahi herkesin kendi tercihi ama ben yaptırmadım tabi ailemde şeker hastası yok o konudan içim rahat o yüzden yaptırmadım cnmbide seker yuklemesınde takıldım kaldımm yaptrsammı yaptrmasammıı dye
Ben gittim canım çok faydası oldu. İlk olduğu için hala ne yaşayacağımı bilmiyorum ama korkmuyorumzaman yaklaştıkça doğumdan korkmaya basladım kızlar. normal dogum istiyorum ama nası olacak bakalım. bu hafta izne çıkıyorum ya dogum hazırlık kursuna falan mı gitsem dıyorum
KUZUM benim71 e 144 dü normal dediler bu nası oluo :)))
kızlarrrr acil durum var hftasonu misafirlerin gelme ihtimali var cmts bnm iş arkadaslarımın pzr da eşimin iş arkadaslarının gelme ihtyimali, biz onlara gittiğimizde çeşit çeşit ikramlıklar yapmışlardı sizleri bilmiyorm ama mutfakta az bişi yapsam belim heryanım ağrıyo bikaç çeşit yapsam ayıp mı olur ki
Bence olmaz sonuçta hamilesîn misafir kabul etmen bile iyi.. Kendini çık yorma bencekızlarrrr acil durum var hftasonu misafirlerin gelme ihtimali var cmts bnm iş arkadaslarımın pzr da eşimin iş arkadaslarının gelme ihtyimali, biz onlara gittiğimizde çeşit çeşit ikramlıklar yapmışlardı sizleri bilmiyorm ama mutfakta az bişi yapsam belim heryanım ağrıyo bikaç çeşit yapsam ayıp mı olur ki
yanında yardımcı olabilecek kimse yok mu annen,kardeşin, kayınvaliden onlardan yardım iste yorulmamış olursun hemde güzel ağırlamış olursun misafirlerini :)kızlarrrr acil durum var hftasonu misafirlerin gelme ihtimali var cmts bnm iş arkadaslarımın pzr da eşimin iş arkadaslarının gelme ihtyimali, biz onlara gittiğimizde çeşit çeşit ikramlıklar yapmışlardı sizleri bilmiyorm ama mutfakta az bişi yapsam belim heryanım ağrıyo bikaç çeşit yapsam ayıp mı olur ki
canım yorma kendini . kolay bi şeyler yapmaya çalış . bi kek çırpkızlarrrr acil durum var hftasonu misafirlerin gelme ihtimali var cmts bnm iş arkadaslarımın pzr da eşimin iş arkadaslarının gelme ihtyimali, biz onlara gittiğimizde çeşit çeşit ikramlıklar yapmışlardı sizleri bilmiyorm ama mutfakta az bişi yapsam belim heryanım ağrıyo bikaç çeşit yapsam ayıp mı olur ki