• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kız dun doktorum ılk defa kılo ıle ılgılı uyardı valla
şekerin çıkmadı ama kılo problemın var yedıklerıne dıkkat etmen gerekıyor dedi pirinç unlu gıda kızartma meyve(enfazla 2 porsıyon) ıste baya saydı bunlardan uzak dur dedı.

bende uzak durmaya calısıyorum sımdı cunku daha hızlı kılo alcaz artık

ohhh git benım yerımede eglen kuzummmm tatılde kafan rahat mıs gıbı denızın tadını cıkar

KIZ benimki ay önce uyardı ama benim aksine yavaşladı alımım iştahımda yok ama kilolarca meyve yiyom saymıyım şimdi hahahaha.
bu arada iznin sonunamı sor ne dicek bakalım dr sana.belki haftasını yakalamıştır ondan diyodur.

kızlar 3 gün önce ayak parmağımda damar kasıldı. kramp gibi oldu. ertesi gün parmağımın o bölgesine kan oturdu ve morardı
7 ay önce de yine sol elimin işaret parmağı öyle olmuştu. damar şişmişti patlayacak gibi
3 dakika kadar aşırı bi ağrı oldu. sonra geçti.
ertesi gün o parmağım da morarmıştı.
bugün sağlık ocağına uğradım. kan pıhtılaşmasına bakıldı. normal değerler.
kalp damar cerrahisine gitmelisin denildi.
kadın doğumcuna söyle dedi doktor.
geçmiş olsun canım
bence de hemen git kalp damar cerrahisine..

image.jpg
200 günü geride bıraktık:KK200:

Kızlar kız oturuyor resmen elimle kaldırıyorum yukarı çıkıyor :KK57: öyle kasığa inmesi normalmi

benimde senin gibiydi aşağıdan vuruyordu ve benim artı olarak çok baskı vardı.çocuk dönmemiş dedi bugün doktor.daha zamanı var dönebilir ama duruş şekli erken doğumuda tetikleyebilir dedi ve fitil verdi.açıkçası moralim çok bozuldu tamda eylül deniz arkadaşımızın doğumunun arkasından olunca çok tedirgin oldum
allah korusun zamanında dogumlar yapaılım insallah.bunu takıp dahada stres yapma ama herseyin bası stres cünkü rahat ol

merhaba arkadaşlar uzun süredir takip ediyorum ama yazmamıştım. bügün kan uyuşmazlığı iğnesi oldum olan var mı acaba

KIZ benimki ay önce uyardı ama benim aksine yavaşladı alımım iştahımda yok ama kilolarca meyve yiyom saymıyım şimdi hahahaha.
bu arada iznin sonunamı sor ne dicek bakalım dr sana.belki haftasını yakalamıştır ondan diyodur.
canım senın kız suan ne kadarlık ki bızım senınle aynı ıdı normalde

benimkide yaklaşık sizinkilerle aynı dün gittim doktora 28+0 da 1121 gr normal dedi ama sizinkine göre baya düşük kilosu:(

24+0 da 799 gr dı baya büyük bir bebek olcak dedi 4 hafta sonra 1121 gr olunca az geldi bana normal görünüyor ama az kilo alınca bir sorun mu var diye düşünmeye başladım:(

aynen canım dün konuşuyorum kızım şimdiden yaramazlığa başladın ama sabret biraz daha acele etme dur durduğun yerde diyorum:KK48:[/QUOTE]
Bende kızım rahat dur diyorum babamız bırak çocuğu oynasın rahat uzan sende sıkıştırma kızımı demez mi :confused: Konuşmak bile çok güzel şimdiden babacı bizim ki hemen tepki veriyor babasına karnıma elini koyup konuşmaya başlayınca önce bi duruyor sonra eli nerdeyse oraya pıt pıtlar başlıyor hemen :KK48:

ya aynen hiiiçççç dayanasım yok.
daha dünya var ya :KK43: temmuz 18 gbi oluyor son 3 haftaya dayanabilirsem kabuss gibi.
Benim doğru dürüst iş yaptığımda yok oturuyorum tüm gün ama yinede nerden çıktı bu işe gelmeme isteği anlamadım gitti kuzular gelince bide geri dönmesi var bunun o zaman nasıl bırakıcaz :KK46::eek:

GoldenVenus GoldenVenus Alıntıyı yanlış yapınca aynı şeyi tekrar yazdım o_O
Bende kızım rahat dur diyorum babamız bırak çocuğu oynasın rahat uzan sende sıkıştırma kızımı demez mi :confused: Konuşmak bile çok güzel şimdiden babacı bizim ki hemen tepki veriyor babasına karnıma elini koyup konuşmaya başlayınca önce bi duruyor sonra eli nerdeyse oraya pıt pıtlar başlıyor hemen :KK48:

kız dun doktorum ılk defa kılo ıle ılgılı uyardı valla
şekerin çıkmadı ama kılo problemın var yedıklerıne dıkkat etmen gerekıyor dedi pirinç unlu gıda kızartma meyve(enfazla 2 porsıyon) ıste baya saydı bunlardan uzak dur dedı.

bende uzak durmaya calısıyorum sımdı cunku daha hızlı kılo alcaz artık

ohhh git benım yerımede eglen kuzummmm tatılde kafan rahat mıs gıbı denızın tadını cıkar
Benim göbüş şimdiden 9 aylık gibi zaten 14 kilo aldım hızlı almayalımm artık doğum ne zaman diyor gören bu gidişle yuvarlanıcammmm :KK70:

24+0 da 799 gr dı baya büyük bir bebek olcak dedi 4 hafta sonra 1121 gr olunca az geldi bana normal görünüyor ama az kilo alınca bir sorun mu var diye düşünmeye başladım:KK43:

Bozma moralini benim daha düşük ama yinede birakmiyorum kendimi Rabbim yardımcımız olsun ne yapalım sürekli yiyeceğiz kilo alan bebegini besleyenler de öyle yapıyor

24+0 da 799 gr dı baya büyük bir bebek olcak dedi 4 hafta sonra 1121 gr olunca az geldi bana normal görünüyor ama az kilo alınca bir sorun mu var diye düşünmeye başladım:KK43:

Bozma moralini benim daha düşük ama yinede birakmiyorum kendimi Rabbim yardımcımız olsun ne yapalım sürekli yiyeceğiz kilo alan bebegini besleyenler de öyle yapıyor

Back