- Konu Sahibi ayse1234512
- #36.481
Oy belime bir sancı saplandı baya bir sürdü yalancı sancılar başladı iyice doğum yaklaşıyor korkularm artıyorr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
banada 22 haziranda gel izinine başlıyacaksan başlatalım dedide ben bayramdan sonra çıkasım var aktarmak istiyorum sonraya benimde 15 ağustos görünüyor doğumBende doğum izni için gün sayıyorum 1 ay var benim.doğum 27 temmuz gözüküyo en son.biran önce geçsinde evimde sereserpe yayılayım
Bu hafta hepimiz uyuşuk olduk galiba hiçççç işe gelesim yok benimde halsizlik şöyle evde yatıp dinlensek ne güzel olurdu 37. haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum ama bu uyuşukluk hali devam ederse 32 de kaçabilirimvalla bu hafta geçmiyor kızlar saatler bile geçmiyor ruhum daraldı. bi bitse.
Canım kötü birşey aklına getirme ama ihmalde etme.bu aralar damarlarımız olabildiğinin en fazlası şekilde açılmış ama yinede kanda arttığı için yeterli perforansta çalışmıyor olabilir bence hamileliğe bağlıdır gibi. izin alıp bugün gidemezmisinbilemiyorum ki canım. çok aşırı bi ağrı oluyor kısa süre . inşallah önemli bi şey değildir. korkuyorum açıkcası.
sonra kan oturması damardan kan sızdığını gösteriyor. zaten damar aşırı şişiyor ağrı ile . o ara kan sızdırıyor tahminimce. tıkanıklık mı ne bilemedim ki.
ÇOK SEVİNDİM kuzum harika.
tansiyona baktırcan da sonuca göre napcan bişe dedimi.
sana dediklerini bende uygulayayım ozaman.
birde sen 27+ kaçtasın benim kız 27+3 de gittim 1036 gr dı dr gayet güzel günüyle uyumlu demişti ama senin kız baya iri benimkinin o haftasına bakarsak acaba benimki ii değilmi diye düşündüm bian
DOĞRU evet ama her haftanın bir kg su var normali var yani mesela hastanede kadın 7 aylıktı 28 haftalık çocuğu 900 gr dı dr az demiş. bunun gibi yani. benimkine normal dedi sıkıntı yapmıyorumda bian az geldi benimki seninkinin yanında :)canım 27+5 di dün usg ölçümüne göre her bebek aynı olmuyorki kuzum hepsinin gelişimi farklılık gösteriyor
Canim ben Beylikdüzündeydim şimdi annemin yanına geldim orayı düşünüyorum yakın annemler o yüzden sordumOzgur ozer evet memnunum.Guler yuzlu ilgili .Siz nereye gidiyirsunuz
canım herkesin yapısı farklı tabi ama benim cildim çatlamaya müsait eskiden kalan baya çatlağım var kalça ve basenlerde ama bu jel dediğim gibi eskilerin bile görünümünü azalttı ben çok memnunum eczanede indirim vardı 2 tane 200 ml lık 2.si %50 indirimliydi bide aynı zamanda bebişim şampuan vs ürünlerinide alınca eczacı total üzerindede baya bi indirim yaptı baya uyguna getirmiş oldumCok pahaliymis ama 200ml 135 tl hemde bir şişe ne kadr yetiyr kesin ise yararmi
aynen canım dün konuşuyorum kızım şimdiden yaramazlığa başladın ama sabret biraz daha acele etme dur durduğun yerde diyorumBenimde sana benzer durum oldu kasıklarımda çok fena agrı hissettim sıpacık dönmüş meğersem bugün biraz daha hafif ama yeni pozisyona alışıyoruz korkma annesi yaramaz bıdıklar heralde bizimkiler doğuncada böyle olurlarsa yandık sanırım
ya aynen hiiiçççç dayanasım yok.Bu hafta hepimiz uyuşuk olduk galiba hiçççç işe gelesim yok benimde halsizlik şöyle evde yatıp dinlensek ne güzel olurdu 37. haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum ama bu uyuşukluk hali devam ederse 32 de kaçabilirim
37. hafta söylerim dedi canımKızlar selam geöen hafta doktora gittiğimde 34. Haftadan önce doğum şeklini söylemiyorum dedi sizinkiler ne diyor acaba belli bir hafta verdiler mi?
yavrum benımkı anasına çekmiş :) doktorun normal diyosa normaldir kıyaslama yapma :)DOĞRU evet ama her haftanın bir kg su var normali var yani mesela hastanede kadın 7 aylıktı 28 haftalık çocuğu 900 gr dı dr az demiş. bunun gibi yani. benimkine normal dedi sıkıntı yapmıyorumda bian az geldi benimki seninkinin yanında :)
bide 1-2 gün bile fark edebilir.
Kızlar selam geöen hafta doktora gittiğimde 34. Haftadan önce doğum şeklini söylemiyorum dedi sizinkiler ne diyor acaba belli bir hafta verdiler mi?
yavrum benımkı anasına çekmiş :) doktorun normal diyosa normaldir kıyaslama yapma :)
benımde bır sonrakı kontrolum 17 hazıran doktor bır sonrakı kontrolunuz dogum ıznını hakettıgınız zaman dedı ıstersenız aktarırız dedı ben aktartıcam 37. haftaya kdar çalışmak ıstıyorum çok sukur sımdılık bır sıkıntıım ödemlerim harıcınde ınsallah olmazda
bu arada doktor dogum ıznı falan deyınce dank etti o kadar yaklastımı dıye yaaa az kalmıs da benım haberım yok heee sankı hep ıcımde durcak sıpa :)
ya aynen hiiiçççç dayanasım yok.
daha dünya var ya temmuz 18 gbi oluyor son 3 haftaya dayanabilirsem kabuss gibi.
banada 20 haziran dedi cumartesi hakkın başlıyor dedi.
bitti şaka maka bende şaşkınım bişe kalmadıki.
senin kız bnce senin yağları alıyo ne güzel :)
bn 17 kg aldım anam kız minnacık. hahhhahha
bende dayancam inş bi aksilik olmaz.
zaten haftaya allah izin verirse 3 gün tatil yapcam
belki o beni temmuza kadar ateşler dayanırım.
aynen öyle 6 kasıma bakıyorlar seninde yoksa senle ben aynı değiliz ki sen geç döllenmeden dolayı ilerisin benle aynı anda iznin başlıo bakılırsa.ya benım kafam karıstı sımdı benım tahmını dogum tarıhı 22 ağustos 17 hazıranda ben 31 haftalık oluyorum 32 haftalık olmuyor. yani aslında benım temmuz sonunda ızne cıkmam gerekıyor.
bunlar gec dollenmeyı hesaba katmadanmı hesap yapıyorlar acaba?
canım bende 14 kg aldım senden cok az gerideyim :)
bence bende yağ falan almıyo alıyorsada ben yerını fazlası ıle dolduruyorum :)
ohhhh git tatile inşallah çok eglenırsın sana doping olur
benım son adet tarıhı 7 kasım normalde 14 agustos olmalıydı dogum tarıhı ama 1 hafta gec oldugu ıcın 22 agustos.aynen öyle 6 kasıma bakıyorlar seninde yoksa senle ben aynı değiliz ki sen geç döllenmeden dolayı ilerisin benle aynı anda iznin başlıo bakılırsa.
yok kız saka normal alıyorlar işte zaten anormal olur fazla almalarıda.
inş gideriz iyi gelir çok ihtiyacım var.
geçen kg vermiştim gene almışımdır.