• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

24+0 da 799 gr dı baya büyük bir bebek olcak dedi 4 hafta sonra 1121 gr olunca az geldi bana normal görünüyor ama az kilo alınca bir sorun mu var diye düşünmeye başladım:KK43:

Bozma moralini benim daha düşük ama yinede birakmiyorum kendimi Rabbim yardımcımız olsun ne yapalım sürekli yiyeceğiz kilo alan bebegini besleyenler de öyle yapıyor

Bozma moralini benim daha düşük ama yinede birakmiyorum kendimi Rabbim yardımcımız olsun ne yapalım sürekli yiyeceğiz kilo alan bebegini besleyenler de öyle yapıyor
kızlar her bebeğin gelişimi farklıdır bunda genetik faktörlerde önemli doktorunuz normal diyorsa dert etmeyin akışına bırakın.

24+0 da 799 gr dı baya büyük bir bebek olcak dedi 4 hafta sonra 1121 gr olunca az geldi bana normal görünüyor ama az kilo alınca bir sorun mu var diye düşünmeye başladım:KK43:
Canım benim 26. Haftada 800 gr dı senin 24 te o kadarmış her bebek aynı olacak diye birşey yok bence bozma moralini ayrıca 28. Haftada 1121 gr gayet iyi

Kızlar ne yiyorsunuz bizimle de paylaşın lütfen evde akşama kadar ne yesek demekten bitkinlestim hasta olacağım neredeyse o duruma geldim neler yiyorsunuz yardımcı olun

benim pek yiyecek yerimde kalmadı 15 kilo aldım:)beslenmemle alakası yok yani dediğiniz gibi herhalde genetik faktörler. troidim yüksekti kontrole aldık ama o mu etkiliyor bilmiyorum. hep aynı devam etse sorun etmezdim de birden düşünce kilosu tedirgin oldum :(

Merhaba kızlarr bu aralar okul öğrenciler o kadar yoğun ki birde müdürüm hiç anlayış göstermiyor dün okulda fenalaştım acil doktora gittik nst ye girdim dinlenmem gerekmiş kasılma filan oluyor ama gel bunu birde müdürüme anlat eşim gidip adamı dövcek nerdeyse bende raporumu seneye saklıyorum onada kızıyor :( bu aralar doğum yapcam diye bi korku sardı içimii artık okullar bitsee:KK43:

bak ıste sen benden tam bır hafta ılerıdesın maşallah kuzuna :) neyse 17 hazıranda gıttıgımde konusacagım doktorla neye gore verıyorlar
EVET İLERİDEyim senin geç döllenme olduğundan yoksa aynıydı tarihlerimiz senle.
şimdi haftamız var sen benden geç izin alman lazım kuzum. sor bencede

Canim doktorun olcumunden kaynaklida olabilir. Zaten bu olcumler yaklasik deger. Benimde 25+ 1 de 690 gr di doktor normal haftasiyla iyi dedi. Doktorum ultrasyondan ve olcumde kaynakli biraz az olcmus olabilir kafaya takma demisti.

Canım kötü birşey aklına getirme ama ihmalde etme.bu aralar damarlarımız olabildiğinin en fazlası şekilde açılmış ama yinede kanda arttığı için yeterli perforansta çalışmıyor olabilir bence hamileliğe bağlıdır gibi. izin alıp bugün gidemezmisin
canım benim . sağ ol . gidemem.
biraz ihmalkar bi insanım zaten
inşallah bi sonraki kontrolde hem kadındoğuma hem de kalp damar cerrahına görünürüm.
15 gün sonra falan
hamileliğe bağlı değil galiba canım.
çünkü hamilelik öncesi bi kez daha olmuştu. 7 -8 ay önce .

Selamlar güzel anneler..
Dün kontrolümüz vardı bizim de.. 27+3'te 1150 gr olmuşuz ve dönmüşüz :) Keyfi gayet yerinde ve hareketliydi çok şükür :) Benim magnezyum ve kalsiyum değerlerim düşüktü önceden normale dönmüş.. O yüzden onları kestik. sadece kasılmalarda magnezyumu alacağım onun dışında gyno ferro sanola devam..

İdrarda glukoz pozitif çıkması ve enfeksiyon çıkması canımı sıktı.. Enfeksiyon için monural şase verdi ve tabi bol su iç dedi.. Bugün tanker gibiyim :KK45:

Allah hepimizin yardımcısı olsun, bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım inşallah.. doğum yaklaştıkça panik, endişe artıyor:KK43:

Kızlar ne yiyorsunuz bizimle de paylaşın lütfen evde akşama kadar ne yesek demekten bitkinlestim hasta olacağım neredeyse o duruma geldim neler yiyorsunuz yardımcı olun
Ben simdiye kadar 6 kg aldm, sabahlari ya muz ya da nesfit balli bademli kalkar kalkmaz yiyorum.2 saat sonra tam tahilli ekmegimle kahvaltimi yapiyorum.yumurta peynir domates ...simdi yine aciktim semiz otunu koydum sirkeli suya cikarticm birazdn zeytinyagi yogurt meze gibi ohhh misssss...omega bakimindan da cok yuksek. Aksamada dun cnm domatesli makarna cekti yapicktm sutlu tatli aserdim resmen onu yiyince tikandim sorada tost yaptm tam tahil ekmegine ama. Aksamda makarna yiyicem zeytinyagli domatesli

Ben simdiye kadar 6 kg aldm, sabahlari ya muz ya da nesfit balli bademli kalkar kalkmaz yiyorum.2 saat sonra tam tahilli ekmegimle kahvaltimi yapiyorum.yumurta peynir domates ...simdi yine aciktim semiz otunu koydum sirkeli suya cikarticm birazdn zeytinyagi yogurt meze gibi ohhh misssss...omega bakimindan da cok yuksek. Aksamada dun cnm domatesli makarna cekti yapicktm sutlu tatli aserdim resmen onu yiyince tikandim sorada tost yaptm tam tahil ekmegine ama. Aksamda makarna yiyicem zeytinyagli domatesli
canım ya bu kadar detaylı yazmasaydın keşke canımızı çektirdin heeeee:KK70:

slmm :) ya bn 28. haftadym daha saglk ocagına gitmedm hep aklmda ama ertelenıyoo sureklii aşı yaparlarmı bu haftadan sonra gtsem yardmcı olrmsnz kzlar ?

Back