2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bide seker yuklemesınde takıldım kaldımm yaptrsammı yaptrmasammıı dye
Ben de emin olamamistim seker yuklemesi konusunda asm'deki ebe ile gorustum aclik tokluk sekeri bakalim dedi. Aclik sekerim 140'in altinda cikinca gerek yok dendi. Ben de yaptirmadim. Sen de bi dr'unla konus bu konuyu istersen.
Sevgiler

Ben de emin olamamistim seker yuklemesi konusunda asm'deki ebe ile gorustum aclik tokluk sekeri bakalim dedi. Aclik sekerim 140'in altinda cikinca gerek yok dendi. Ben de yaptirmadim. Sen de bi dr'unla konus bu konuyu istersen.
Sevgiler
canım açlık sekerinde 105 ın altında olmasını istiyor doktorlar tokluk sekerının 140 ın altında olması gerekıyor sıkıntı olmaması acısından

Allah müdürü ıslah etsin arkadaşım.. Ne kadar düşüncesiz, anlayışsız bu insanlar ya..
canım ya bu kadar detaylı yazmasaydın keşke canımızı çektirdin heeeee
Okurken benim de aklımdan geçti, canım çekti vala Böyle bi hayal ettim misss falan :)

bnde 18 almışım inş doğuma kadar daha fazla almayız aldıklarımızı da veririz hemencecik

Allah müdürü ıslah etsin arkadaşım.. Ne kadar düşüncesiz, anlayışsız bu insanlar ya..

Okurken benim de aklımdan geçti, canım çekti vala Böyle bi hayal ettim misss falan :)
ben sayfada uyara uyara var yaaa hele benim gibi çok acıkan tipler için daha da zor

zaman yaklaştıkça doğumdan korkmaya basladım kızlar. normal dogum istiyorum ama nası olacak bakalım. bu hafta izne çıkıyorum ya dogum hazırlık kursuna falan mı gitsem dıyorum
Ben gittim canım çok faydası oldu. İlk olduğu için hala ne yaşayacağımı bilmiyorum ama korkmuyorum

kızlar pazartesi günü saat 9.30 a aldım randevu. kalp damar cerrahisinden
balım önemli bi şey mi önemsiz bi şey mi bu.

kızlarrrr acil durum var hftasonu misafirlerin gelme ihtimali var cmts bnm iş arkadaslarımın pzr da eşimin iş arkadaslarının gelme ihtyimali, biz onlara gittiğimizde çeşit çeşit ikramlıklar yapmışlardı sizleri bilmiyorm ama mutfakta az bişi yapsam belim heryanım ağrıyo bikaç çeşit yapsam ayıp mı olur ki

Bence olmaz sonuçta hamilesîn misafir kabul etmen bile iyi.. Kendini çık yorma bence

yanında yardımcı olabilecek kimse yok mu annen,kardeşin, kayınvaliden onlardan yardım iste yorulmamış olursun hemde güzel ağırlamış olursun misafirlerini :)

canım yorma kendini . kolay bi şeyler yapmaya çalış . bi kek çırp
1 kısır yap, pogaça yapabiyilorsan yap . yapamam dersen pastaneden al poğaça , yeter çay yanında. hamilesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…