• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar pazartesi günü saat 9.30 a aldım randevu. kalp damar cerrahisinden
balım önemli bi şey mi önemsiz bi şey mi bu.
İnşallah hiçbir sorun yoktur canım.. Allah'ın izniyle gönül rahatlığıyla çıkarsın muayeneden.
kızlarrrr acil durum var:KK64: hftasonu misafirlerin gelme ihtimali var cmts bnm iş arkadaslarımın pzr da eşimin iş arkadaslarının gelme ihtyimali, biz onlara gittiğimizde çeşit çeşit ikramlıklar yapmışlardı sizleri bilmiyorm ama mutfakta az bişi yapsam belim heryanım ağrıyo bikaç çeşit yapsam ayıp mı olur ki
Vala canım dün evdeyim diye eşimin şehirdışından gelen akrabalarını kahvaltıya çağırdım kv, görümce falan da tabi.. Öncesinde evi temizle, topla.. Sonra kahvaltı da olsa bi daha ne zaman gelecekler diye börek, salata, tatlı filan.. İnan gün sonunda bel ağrısından geberiyordum ve işteyken daha az yoruluyordum.. al hazır birşeyler koy.. Hamilesin neticede.. Kendini yormaya hiiiiç gerek yok..

canim degilmis gittik ultrason nst ve turnusol testi yapildi temiz cikti cok sukur iyiyiz birde parmakladi doktor alttan canim yandi baya :KK43:
Kuzum tatilin nasıl geçti biraz anlatsana bana

bilemiyorum ki canım. çok aşırı bi ağrı oluyor kısa süre . inşallah önemli bi şey değildir. korkuyorum açıkcası.
sonra kan oturması damardan kan sızdığını gösteriyor. zaten damar aşırı şişiyor ağrı ile . o ara kan sızdırıyor tahminimce. tıkanıklık mı ne bilemedim ki. o_O
Dilekçim geçmiş olsun ihmal etme belki de normaldir çünkü vücudumuz normalden fazla kan pompaladığı için de olabilir nolur ne olmaz

Bence olmaz sonuçta hamilesîn misafir kabul etmen bile iyi.. Kendini çık yorma bence

en iyisi bi tatli bi tuzlu bide salata türü bişi tmm :KK49:
yanında yardımcı olabilecek kimse yok mu annen,kardeşin, kayınvaliden onlardan yardım iste yorulmamış olursun hemde güzel ağırlamış olursun misafirlerini :)

cnm k.validemin kendine hayrı yok desem yalan olmaz kardeşim ünide sınav haftası ve bugüne kdr annnemden hiç öyle yardm istemedim biras ağır geliyo annem sağolsun yeri gelince yrdm eder tabi ama evi de bize mahalle olarak uzak hem de kesin al hazır pastayı poğacayı ver uğrasma der:KK20:

canım yorma kendini . kolay bi şeyler yapmaya çalış . bi kek çırp
1 kısır yap, pogaça yapabiyilorsan yap . yapamam dersen pastaneden al poğaça , yeter çay yanında. hamilesin
bnde şimdi düşünüyorm da kısır kolay olur dediğin gibi olmadı aksamdan bi bisküvi pastası yapsam da olur bşde poğaca yada hazır yufkadan börek ayrıca o gün sbh dr randevum var

İnşallah hiçbir sorun yoktur canım.. Allah'ın izniyle gönül rahatlığıyla çıkarsın muayeneden.

Vala canım dün evdeyim diye eşimin şehirdışından gelen akrabalarını kahvaltıya çağırdım kv, görümce falan da tabi.. Öncesinde evi temizle, topla.. Sonra kahvaltı da olsa bi daha ne zaman gelecekler diye börek, salata, tatlı filan.. İnan gün sonunda bel ağrısından geberiyordum ve işteyken daha az yoruluyordum.. al hazır birşeyler koy.. Hamilesin neticede.. Kendini yormaya hiiiiç gerek yok..

dr a gidicem bşde o gün yapamazsam da hazır alırım da bilmiyorm siz temizliği nasıl yapıyosunuz ama bnm tüp bebek olunca bide ikiz eşim hiçbişi yaptırmıyo pazardan pazara temizliyo o kdr artık cuma aksam işten gelince temizler inşallah bn bi yemek bi ütü yapıyom evde çamasırları bile makineye attırmıyo

slmm :) ya bn 28. haftadym daha saglk ocagına gitmedm hep aklmda ama ertelenıyoo sureklii aşı yaparlarmı bu haftadan sonra gtsem yardmcı olrmsnz kzlar ?
cnm ben de geçen cuma yaptırdım ama geç kalmışız ilk aşımı yaptı 2.yi bi dr.a soriym öyle ararım seni dedi hemşire..gidiceksen elini çabuk tut..

:KK20:

Al benden de o kadar :KK20: neden üzerler bu kuzular anneyi :KK42: ben iş çıkışı bir gitsem mi diye düşünmeye başladım :KK20:
Ah canım imkanın varsa git,bal yiyip duruyorum,tatlıya dayanamaz zıplardı diye yoook,o kadar zayıf ki hareketleri damar seğirmesi de olabilir diyorum artık o_O

dr a gidicem bşde o gün yapamazsam da hazır alırım da bilmiyorm siz temizliği nasıl yapıyosunuz ama bnm tüp bebek olunca bide ikiz eşim hiçbişi yaptırmıyo pazardan pazara temizliyo o kdr artık cuma aksam işten gelince temizler inşallah bn bi yemek bi ütü yapıyom evde çamasırları bile makineye attırmıyo
Canım çok birşey yapmıyorum ben de dayanamayıp yapınca da eşimden paparayı yiyorum zaten.. Ütü işi eşimde.. Temizliği de annemle yengem yapıyor genelde sağolsunlar.. Dün kahvaltıya gelince misafirler mecbur kaldım ama inan gerek yok pişmanım kendimi yorduğuma.. Senin bir de özel durumun varmış sakın ola yorma kendini..

Canım çok birşey yapmıyorum ben de dayanamayıp yapınca da eşimden paparayı yiyorum zaten.. Ütü işi eşimde.. Temizliği de annemle yengem yapıyor genelde sağolsunlar.. Dün kahvaltıya gelince misafirler mecbur kaldım ama inan gerek yok pişmanım kendimi yorduğuma.. Senin bir de özel durumun varmış sakın ola yorma kendini..
eşim ütüyü yapabilse onu da yapıcak :KK68: ama adamın elinden o kadarı geliyo:)) neyse biz yarın aksam temizliği halledelim de cmts yi de atlatırız bi şekilde

kızlar temmuz annelerini okuyordum şimdi whatsupptan grup kuruyorlarmıs bizde mi öyle biş yapsak acaba daha hızlı ve kolay iletişime geçmiş oluruz? nedersiniz? :110::110::110:

Kuzum tatilin nasıl geçti biraz anlatsana bana

Dilekçim geçmiş olsun ihmal etme belki de normaldir çünkü vücudumuz normalden fazla kan pompaladığı için de olabilir nolur ne olmaz

harikaydi abla ucak biraz sikinti yapti biz giderken aldik rapor ucabilir diye neyse bi sorun olmadi donuste raporun suresi 1 haftaymis bizimde 1 hafta dolmus felan eyvah donemiycez yoksa ucaga almazmis bizi diyor teldeki gorevli kiz sonra dedi siz 31 haftalik degilde 25 haftalik deyin yoksa asla ucaga binemez.
biz 25 dedik ogle sorusuz bindik yoksa kalioduk.
bodrum cok guzel biz merkezide gezme sansi yakaladik normalde hotelden ucaga ucaktan hoteleydi. son gun erken cikip bodruma indik hotelle arasinda yarimsaat yol var cunku.
deniz soguktu 2 kez girdim denizinde baliklarina hayran kaldim rengarenk bir yigin baliklarla yuzuyorsun ;)
biz hep havuzlaydik zaten full yabancilar vardi abla sadece 1 turk aileye rastladik .
isvicre rusya almanya fransa italyadan gelenler cok kimse turkce bilmio arada calisanlarla konustuk turk okadar :)
yemekleri superdi her dakika yemek vardi ve sebzesiydi etti felan 50 cesit yemek 50 cesit tatli.
icecek sinirsiz aksam denizin bitince in ormanlik alan var kus sesleri farkli farkli bir harikaydi ruya gibiydi geldi gecti..
iyiki zamaninda gitmisiz simdi gitsek ne halim var ne enerjim halsizim baya

KızlaR selamlar herkese bende Nisan anneleri grubundanım hayırlısıyla Oğlumu kucağıma aldım çok çok güzel bir duygu sağsalim kucağınıza almanız nasip olsun inş.oğlumun hastane için tüm süslerini kendim hazırladım ilgilenirseniz sizler için hazırlayabilirim Çok uygun fiyatlara tekrardan hayırlı Doğumlar
Merhaba tekrar kızlar eklemeyi unutmuşum birde bu Lolipop şekerler var:KK46:

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    125 KB · Görüntüleme: 72
harikaydi abla ucak biraz sikinti yapti biz giderken aldik rapor ucabilir diye neyse bi sorun olmadi donuste raporun suresi 1 haftaymis bizimde 1 hafta dolmus felan eyvah donemiycez yoksa ucaga almazmis bizi diyor teldeki gorevli kiz sonra dedi siz 31 haftalik degilde 25 haftalik deyin yoksa asla ucaga binemez.
biz 25 dedik ogle sorusuz bindik yoksa kalioduk.
bodrum cok guzel biz merkezide gezme sansi yakaladik normalde hotelden ucaga ucaktan hoteleydi. son gun erken cikip bodruma indik hotelle arasinda yarimsaat yol var cunku.
deniz soguktu 2 kez girdim denizinde baliklarina hayran kaldim rengarenk bir yigin baliklarla yuzuyorsun :KK66:
biz hep havuzlaydik zaten full yabancilar vardi abla sadece 1 turk aileye rastladik .
isvicre rusya almanya fransa italyadan gelenler cok kimse turkce bilmio arada calisanlarla konustuk turk okadar :)
yemekleri superdi her dakika yemek vardi ve sebzesiydi etti felan 50 cesit yemek 50 cesit tatli.
icecek sinirsiz aksam denizin bitince in ormanlik alan var kus sesleri farkli farkli bir harikaydi ruya gibiydi geldi gecti..
iyiki zamaninda gitmisiz simdi gitsek ne halim var ne enerjim halsizim baya
Ay çok sevindim canım güzel geçtiğine
Geçen sene bizde bodrumdaydık ve Dediğin gibi çok soğuktu giremedik hiç doğru düzgün denize
Peki havuza nasıl girdin enfeksiyon tehlikesine karşı filan bişey kullandın mı
Biz de pzt yola çıkıyoruz hayırlısıyla

maşallah canım eşine nazar değmesin benim kidembazen az biraz yardımcı oluyor Sağolsun
Boşver yaptırmıyorsa yapma Nasılsa doğumdan sonra bolca yapacağız Kaldığımız yerden devam edeceğiz ev işlerine

Ay çok sevindim canım güzel geçtiğine
Geçen sene bizde bodrumdaydık ve Dediğin gibi çok soğuktu giremedik hiç doğru düzgün denize
Peki havuza nasıl girdin enfeksiyon tehlikesine karşı filan bişey kullandın mı
Biz de pzt yola çıkıyoruz hayırlısıyla

hayirlisiula gidim gelim insallah yolcuklu nere abla?
bu arada bisi kullanmadim hoteldeyken aradik resepsiyonu ordan laboratuara bagladilar bizi esim durumu iza etti hamilelik var havuza girmek istiyor esim hemen buretlerle geldi laboratuar gorevlileri havuzdan ornek aldilar.
1 saat sonra aradilar havuz temiz girebilir bir sikinti yok diye zaten ilacliyormuslar gece sabaha kadar kaliormus sabah devir daim ile temizleniyor dedi.
girdim ve cok sukur enfeksiyon felan olmadi doktora gittim doktor bakti temiz cikti :)

maşallah canım eşine nazar değmesin benim kidembazen az biraz yardımcı oluyor Sağolsun
Boşver yaptırmıyorsa yapma Nasılsa doğumdan sonra bolca yapacağız Kaldığımız yerden devam edeceğiz ev işlerine
eşim de öyle diyo az kaldı hepsi sana kalcak diyo bnde ya bebiklere bakacaksın ya ev işine devam diye takılıyorm:)))

hayirlisiula gidim gelim insallah yolcuklu nere abla?
bu arada bisi kullanmadim hoteldeyken aradik resepsiyonu ordan laboratuara bagladilar bizi esim durumu iza etti hamilelik var havuza girmek istiyor esim hemen buretlerle geldi laboratuar gorevlileri havuzdan ornek aldilar.
1 saat sonra aradilar havuz temiz girebilir bir sikinti yok diye zaten ilacliyormuslar gece sabaha kadar kaliormus sabah devir daim ile temizleniyor dedi.
girdim ve cok sukur enfeksiyon felan olmadi doktora gittim doktor bakti temiz cikti :)
Bizim yolculuk Alanya'ya canım kendi aracımızla gideçeğiz
Ben de gidince sorayım otel görevlilerine havuz temiz mi diye o zaman, denize giremiyorum da ben havuz temiz ise havuza girerim

Back