2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

KIZ benimki ay önce uyardı ama benim aksine yavaşladı alımım iştahımda yok ama kilolarca meyve yiyom saymıyım şimdi hahahaha.
bu arada iznin sonunamı sor ne dicek bakalım dr sana.belki haftasını yakalamıştır ondan diyodur.

geçmiş olsun canım
bence de hemen git kalp damar cerrahisine..

Kızlar kız oturuyor resmen elimle kaldırıyorum yukarı çıkıyor öyle kasığa inmesi normalmi

allah korusun zamanında dogumlar yapaılım insallah.bunu takıp dahada stres yapma ama herseyin bası stres cünkü rahat ol

merhaba arkadaşlar uzun süredir takip ediyorum ama yazmamıştım. bügün kan uyuşmazlığı iğnesi oldum olan var mı acaba

canım senın kız suan ne kadarlık ki bızım senınle aynı ıdı normalde

benimkide yaklaşık sizinkilerle aynı dün gittim doktora 28+0 da 1121 gr normal dedi ama sizinkine göre baya düşük kilosu

24+0 da 799 gr dı baya büyük bir bebek olcak dedi 4 hafta sonra 1121 gr olunca az geldi bana normal görünüyor ama az kilo alınca bir sorun mu var diye düşünmeye başladım

aynen canım dün konuşuyorum kızım şimdiden yaramazlığa başladın ama sabret biraz daha acele etme dur durduğun yerde diyorum[/QUOTE]
Bende kızım rahat dur diyorum babamız bırak çocuğu oynasın rahat uzan sende sıkıştırma kızımı demez mi Konuşmak bile çok güzel şimdiden babacı bizim ki hemen tepki veriyor babasına karnıma elini koyup konuşmaya başlayınca önce bi duruyor sonra eli nerdeyse oraya pıt pıtlar başlıyor hemen

ya aynen hiiiçççç dayanasım yok.
daha dünya var ya temmuz 18 gbi oluyor son 3 haftaya dayanabilirsem kabuss gibi.
Benim doğru dürüst iş yaptığımda yok oturuyorum tüm gün ama yinede nerden çıktı bu işe gelmeme isteği anlamadım gitti kuzular gelince bide geri dönmesi var bunun o zaman nasıl bırakıcaz

GoldenVenus Alıntıyı yanlış yapınca aynı şeyi tekrar yazdım
Bende kızım rahat dur diyorum babamız bırak çocuğu oynasın rahat uzan sende sıkıştırma kızımı demez mi Konuşmak bile çok güzel şimdiden babacı bizim ki hemen tepki veriyor babasına karnıma elini koyup konuşmaya başlayınca önce bi duruyor sonra eli nerdeyse oraya pıt pıtlar başlıyor hemen

Benim göbüş şimdiden 9 aylık gibi zaten 14 kilo aldım hızlı almayalımm artık doğum ne zaman diyor gören bu gidişle yuvarlanıcammmm

24+0 da 799 gr dı baya büyük bir bebek olcak dedi 4 hafta sonra 1121 gr olunca az geldi bana normal görünüyor ama az kilo alınca bir sorun mu var diye düşünmeye başladım

Bozma moralini benim daha düşük ama yinede birakmiyorum kendimi Rabbim yardımcımız olsun ne yapalım sürekli yiyeceğiz kilo alan bebegini besleyenler de öyle yapıyor

Bozma moralini benim daha düşük ama yinede birakmiyorum kendimi Rabbim yardımcımız olsun ne yapalım sürekli yiyeceğiz kilo alan bebegini besleyenler de öyle yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…