- 25 Nisan 2009
- 34.325
- 39.775
- 1.123
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #35.461
güvenir. ne yapalım canımcım.
ay canım eşine çok güldüm ya
kolaysa kendi doğursun bakalım demesi kolay
sana güveniyor demekki doğurur karım diyor
Gunaydinlar...biz dun kontrole gittik kizimiz 1400 grm olmus hersey yolunda dddi doktor dogumu sordum sezeryan dedi 26 temmuza kendini ayarla dedi normal yapamasmiyim dedim.. coraspirin clexan kullaniyosun bir kaybin var birde seker cikti tehlikeye atamam sizi dddi
benim şuan gittiğim hekim normal doğum destekçisibenim bi arkadaşım yaptı. ilk çocuğu 2 yaşındaydı.
ikinciyi normal doğur demiş doktoru
tamam dedi. zaten istiyordu.
ilk çocuğu küçük olduğu için hemen ayaklanmam lazım diye düşündü.
ve normal doğurdu 2. bebeğini şimdi yaşına girdi .
normal yaparsın artık bir risk vs olmazsa çünkü her doğum bir öncekinden kolay oluyormuş diye duymuştumgüvenir. ne yapalım canımcım.
eğer normal doğurma kararı alırsak mecbur çıkacak en musait yerden. bi şekildee
26 temmuz muu canım ya seninle hemen hemen aynıyız 4 gün var aramızdaGunaydinlar...biz dun kontrole gittik kizimiz 1400 grm olmus hersey yolunda dddi doktor dogumu sordum sezeryan dedi 26 temmuza kendini ayarla dedi normal yapamasmiyim dedim.. coraspirin clexan kullaniyosun bir kaybin var birde seker cikti tehlikeye atamam sizi dddi
normal yaparsın artık bir risk vs olmazsa çünkü her doğum bir öncekinden kolay oluyormuş diye duymuştum
geçen haberlerde çıkmıştı kadın 13 tane doğurmuş hepsi de erkek ti bir türlü kızı yakalayamamışlar
İnşallah kolay olur canım bu sefercanım benim sürdü o kadar. kimi kadın çok kolay doğuruyor. ben zorlananlardanım.
terapiye gitcem ben.
rahat rahat doğurma terapisi .çok kasıyorum belki kendimi. kendimden süphe eder oldum.
özgü namal gitmiş ya. hemen doğugruvermiş
benim tekrarladı bu sefer kanama da olunca kullan ilacı dedi cumartesi gideceğim bakalım test yapar sanırımcnm çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin.kum bende dökmüştüm 2 ay önce banada ilaç vermedi bol su içtim bende.
benim doktorum öyle bir şey demedi hiç sezaryen kelimesini duymadım ondan cumartesi sorayım bir dahaKızlar birsey soracam ,hamilelik şekeri çıkan her hamile sezeryanla mı doğuruyor çocuk iri olsun olmasın?Cunku hep duyduğum sey ,yakın çevremden hamılelık sekerı olan cogu kısıde doktor sizi riske atamam diyip sezeryana alıyormuş???
tamam canım benım daha doktora iki hafta var kafama takıldı sorunca benı de bılgılendırırsen cok sevınırımİnşallah kolay olur canım bu sefer
ben düşünmüyorum hiç diğer korkularım doğumun önüne geçmiş durumda hakkımızda hayırlısı olsun
benim tekrarladı bu sefer kanama da olunca kullan ilacı dedi cumartesi gideceğim bakalım test yapar sanırım
benim doktorum öyle bir şey demedi hiç sezaryen kelimesini duymadım ondan cumartesi sorayım bir daha
Sagol canim doktor benimkine agustosun sonunu bulmaz dedide o yuzden sordumneden olmasın ki canım .
bebeklerin ne zaman doğacağını Allah bilir.
çok çok erken doğup prematüre olanlar bile var.
illa 40. haftayı beklemezler.
kuzum çok geçmiş olsun faceden yazmıştım burdan da yazayımAh kızlar ben kum döküyorum o yüzden çok beterim
he ya gerçekten nette arattır bak 13. yü yeni doğurdu 40 yaşındaymış kadın
ayyyyyyyyyy
inanamıyorummmmm
hepisi erkek
benim bi komşum vardı. onun da 5 çocuğu vardı. hepsi erkek
Bol bol su ic canim.meyve falan ye sulu sulu.sağol canım kan görmedim henüz ama çok ağrım var 2 gün geçse de yatsam evde hafta sonu
canım korku değil benimkiİnşallah kolay olur canım bu sefer
ben düşünmüyorum hiç diğer korkularım doğumun önüne geçmiş durumda hakkımızda hayırlısı olsun
benim tekrarladı bu sefer kanama da olunca kullan ilacı dedi cumartesi gideceğim bakalım test yapar sanırım
benim doktorum öyle bir şey demedi hiç sezaryen kelimesini duymadım ondan cumartesi sorayım bir daha
canım o belli olmuyor yacanım korku değil benimki
yani her durumda kasarım kendimi ben. doğumda da farkında olmadan kasıyorum belki. şimdi medyada kolay doğum konusu konuşulunca kendimden bu yüzden şüphelendim. neden ben uzun saatler sonunda doğuruyorum diye.
o nedenle bi terapi araştırdım .
kendi kendini bile telkin etsem olur . bazı yerleri okuyarak.
aşağıda kopladım
http://www.pudra.com/anne-cocuk/hamilelik/regresyon-terapisi-ile-agrisiz-ve-dogal-dogum-10355.htm
evet bu da olabilir.canım o belli olmuyor ya
ben ilk oğlumda sabah 8:30 da suyum gelerek uyandım doğum olacak diye apar topar hastaneye koşturduk akşama kadar sancım gelmedi suni sancı verdiler akşam 9 gibi falan ama yine de doğuramadım sezeryan istedim dr da iyiki daha beklemedin dedi beklesen 3 gün doğuramazdın sen dedi bananeden dediğini anlamadım ama benimle birlikte sancı çeken 3. yü doğuracak bayan vardı o da sancıları başladıktan sonra 2. günün akşamına doğum yaptı kişiye göre değişiyor herhalde
ben çok beğeniyorum Gülce isminiKızlar Gülce nasıl isim sizce? sıradan mı hoş mu karar veremedimDeniz olacak yanında tabi..
İnşallah canım tekrar teşekkür ederimkuzum çok geçmiş olsun faceden yazmıştım burdan da yazayım
hamilelikte bünyemiz çok zayıfladığı için bazı hastalıklar çıkabiliyor inş hemencik atlatırsın
suyu bol içiyorum canım ama meyve sıkıntılı şeker için diyet yaptığım için bu hamileliğim kötü geçiyor her yönden tek dileğim oğluşum sağlıkla doğsun bitsin artık hamilelik hiç hayal ettiğim gibi olmadıBol bol su ic canim.meyve falan ye sulu sulu.
Bitse is de bol bol dinlensen
benim pek hoşuma gitmediKızlar Gülce nasıl isim sizce? sıradan mı hoş mu karar veremedimDeniz olacak yanında tabi..
Kızım olsaydı Gülce olacaktı :) Gülce ismine sahip kişiler çook tatlı oluyor. Herhangi bir sıkıntılarını görmedim şimdiye kadar..Kızlar Gülce nasıl isim sizce? sıradan mı hoş mu karar veremedimDeniz olacak yanında tabi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?