• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende hala kızıma isim bulamadim babamiz begenmiyor benim begendiklerimi ahsen serra beren belinay idil belemir

kızlar yaa bnm bebikler 2 gündür daha az hareket ediyo daha doğrusu vuruyo yerlerini değiştiriyolar sürekli farkediliyo ama az vuruyolaro_O

merhabalar bugün herkes iyidir umarım kızlar kasıklarım dünden beri beni çok zorluyor dün tuvaletten çıkamadım resmen üşüttüm diycem ama idrar yaparken yanma ağrı vs yok sadece çok sık geliyor eğilince de kasıklarım çok ağrıyo ne olduğuna anlam veremedim aynı durumu yaşayan var mı??
Bende çok sık çıkıyorum ve tuvaletim gelince bendede ağrı ve baskı oluyor.. Sonra rahatlıyorum... Çok su içiyorum ben ondsn olduğunı düşünüyorum

Cnm
kızlar yaa bnm bebikler 2 gündür daha az hareket ediyo daha doğrusu vuruyo yerlerini değiştiriyolar sürekli farkediliyo ama az vuruyolaro_O
cnm benimkide bazıı günler çok haretli bazen tık yok bide senin ikiz büyüdüler yerleride daralıyo.. Önemli olan hareket etmeleri ilk hamileliğimde benim kızım hiç oynamazdı bazen 2 gün hissetmezdim bile bu daha hareketli.. İyidir bebişler mrk etme

Nasılsınız kızlar? Biz küçük bir sıkıntı atlattık, geçen gece sancıyla uyandım sabaha kadar da geçmeyince dr.a gittik. nst'de sancım olması gerekenden yüksek çıkınca erken doğumu engellemek için iğne yaptılar, ağrılarımı kesmek için de serum taktılar. şimdi iyiyiz çok şükür ama doktor tedbir amaçlı 1 hafta rapor verdi mümkün olduğuna kalkmamaya çalış dedi. inşallah bir daha olmaz, daha doğum için çok erken, kızım çok minik henüz :(
Bu arada 27+6'da 1190 gr ve 38 cm olmuşuz haftasıyla uyumluymuş kızım

Cnm

cnm benimkide bazıı günler çok haretli bazen tık yok bide senin ikiz büyüdüler yerleride daralıyo.. Önemli olan hareket etmeleri ilk hamileliğimde benim kızım hiç oynamazdı bazen 2 gün hissetmezdim bile bu daha hareketli.. İyidir bebişler mrk etme
haklısınız cnm eşim de öyle diye 2 bebek ancak sığıyo harekete yer m, var panik yapma diye:)

Nasılsınız kızlar? Biz küçük bir sıkıntı atlattık, geçen gece sancıyla uyandım sabaha kadar da geçmeyince dr.a gittik. nst'de sancım olması gerekenden yüksek çıkınca erken doğumu engellemek için iğne yaptılar, ağrılarımı kesmek için de serum taktılar. şimdi iyiyiz çok şükür ama doktor tedbir amaçlı 1 hafta rapor verdi mümkün olduğuna kalkmamaya çalış dedi. inşallah bir daha olmaz, daha doğum için çok erken, kızım çok minik henüz :KK43:
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine bu topikteki bebekler annelerini korkutmayı seviyor umarım zamanında ve sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız

Bende çok sık çıkıyorum ve tuvaletim gelince bendede ağrı ve baskı oluyor.. Sonra rahatlıyorum... Çok su içiyorum ben ondsn olduğunı düşünüyorum
ben de normalde çok su içerim tuvalet ihtiyacım iki katı artınca korkmaya başladım bi de artk genelde iki haftada bir kontrol olması gerekiyor sanırım benim doktorum yine ayda bir çağırıyor bi aksilik olsa anlaşılmayacak diye korkuyorum

Nasılsınız kızlar? Biz küçük bir sıkıntı atlattık, geçen gece sancıyla uyandım sabaha kadar da geçmeyince dr.a gittik. nst'de sancım olması gerekenden yüksek çıkınca erken doğumu engellemek için iğne yaptılar, ağrılarımı kesmek için de serum taktılar. şimdi iyiyiz çok şükür ama doktor tedbir amaçlı 1 hafta rapor verdi mümkün olduğuna kalkmamaya çalış dedi. inşallah bir daha olmaz, daha doğum için çok erken, kızım çok minik henüz :KK43:
çok geçmiş olsun canım inşallah zamaında gelir bebeğin

canım benim sürdü o kadar. kimi kadın çok kolay doğuruyor. ben zorlananlardanım.
terapiye gitcem ben.
rahat rahat doğurma terapisi .çok kasıyorum belki kendimi. kendimden süphe eder oldum. :KK57::KK57:
özgü namal gitmiş ya. hemen doğugruvermiş :KK57:

O ne kız rahat rahat doğurma terapisi? Ben de istiyorum o dediğinden :D Bir de nefes eğitimi lazım ya. Arkadaşım geçenlerde doğum yaptı, iyiki de almışım nefes eğitimini bu sayede rahat geçti dedi...

Gecmis olsum canim atlatmissiniz tekrarlamaz insallah Dinlenmeye dikkat et bebise de maşallah :KK46:

kuzum çok geçmiş olsun faceden yazmıştım burdan da yazayım
hamilelikte bünyemiz çok zayıfladığı için bazı hastalıklar çıkabiliyor inş hemencik atlatırsın

he ya gerçekten nette arattır bak 13. yü yeni doğurdu 40 yaşındaymış kadın
bizim de eskiden bi komşumuz vardı 5 tane kızları vardı onlarında 5 kızlar diye biliyordu onları herkes

Bu ne ya yılda 1 tane desen 27 yaşında başlamış doğurmaya. Hayır her bebek 3 aylıkken yenisine hamile kaldığını düşünürsek bu da :D

Back