• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah canım tekrar teşekkür ederim

suyu bol içiyorum canım ama meyve sıkıntılı şeker için diyet yaptığım için bu hamileliğim kötü geçiyor her yönden tek dileğim oğluşum sağlıkla doğsun bitsin artık hamilelik hiç hayal ettiğim gibi olmadı :KK14:
erik bak bol yiyebilirsin
hangi meyveler yasak canımcım sana

Kızlar Gülce nasıl isim sizce? sıradan mı hoş mu karar veremedim :KK35: Deniz olacak yanında tabi..
gülce yi bilmiyorum ama ben de Gülsima yı beğeniyorum ama elif nur koyacak gibiyim ben kararsızlık hala devam ediyor

evet bu da olabilir.
benim çatım dar aslında. çoğu insana göre darmış.
fakat bebeğin geçebileceği kadar da bi açıklık olduğu için normal doğuma alındım hep. kendim istedim normal doğumu zaten.
çatım belki bi tık daha dar olsaydı kesinlikle sezeryan diyecekti doktorum.
doğum belki o yüzden uzun sürüyor benim.
kolay bi olay değil.
ıkınma da bi sıkıntı bende
ıkınma hissi gelince ıkın diyor doktorlar. son doğuma dakikalar kala.
bana o his gelmiyor mesela.
ebeler yönlendiriyor. işte başı göründü ıkın .
az kaldı ıkın.
kendiliğinden gelen bi ıkınma hissi yok.
aslında ben de normal doğurma yönünden çok başarılı değilim. hep ebelerleee
hiç bilmiyorum ya ben o ıkınma hislerini
ıkınmak çok önemli doğum esnasında görümcem normal doğurdu ona da ıkınma hissi gelmemiş biraz zorlanmıştı doğururken

suyu bol içiyorum canım ama meyve sıkıntılı şeker için diyet yaptığım için bu hamileliğim kötü geçiyor her yönden tek dileğim oğluşum sağlıkla doğsun bitsin artık hamilelik hiç hayal ettiğim gibi olmadı :KK14:

Yasak olmayan yok mu?
O zaman bol su kaliyor geriye.az kaldi cAnim hayirlisiyla

az kaldı canım ya Allah kolaylık versin iyi yanı da var onu düşün ne güzel kilo almayacaksın bundan sonra ben 12 kilo aldım şimdiden zorlanmaya başladım yürüyüşlerde falan

Isim konusunda kararsizim ben de
ipek mi olsa diyorum simdide
Tanidiginiz ipekler nasil :)
tanıdığım ablamın kızı ipek var 7 yaşında şuan
öyle tatlı bir kız ki bıcır bıcır hem çok güzel hem de canayakın
ben onu severken hep ipek kızım veya ipeğim derim ismini söylemesi de çok tatlı

İnşallah kolay olur canım bu sefer
ben düşünmüyorum hiç diğer korkularım doğumun önüne geçmiş durumda hakkımızda hayırlısı olsun

benim tekrarladı bu sefer kanama da olunca kullan ilacı dedi cumartesi gideceğim bakalım test yapar sanırım

benim doktorum öyle bir şey demedi hiç sezaryen kelimesini duymadım ondan cumartesi sorayım bir daha
Çk geçmiş olsun cnmm umarım benmde tekrarlamaz.2 aydır idrar enfeksiyonu ile mücadele ediyorum bide bu olursa hepten iflas eder bünye

gülce yi bilmiyorum ama ben de Gülsima yı beğeniyorum ama elif nur koyacak gibiyim ben kararsızlık hala devam ediyor

hiç bilmiyorum ya ben o ıkınma hislerini
ıkınmak çok önemli doğum esnasında görümcem normal doğurdu ona da ıkınma hissi gelmemiş biraz zorlanmıştı doğururken
bu kaç kişi ile konuştum.
bana da o his gelmedi.
hep ebeler söyledi ki diyorlar
yani herkese gelmiyormuş genelde o his
ama bi bayan vardı.
doğumuna az kala ebelere seslendi "bana ıkınma geliyoooorrrr """ diye :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
ne güzel demi. keşke bana da gelseeee :confused::confused::confused::confused:

ipek tanıdığım yok aslında
ipek bana da güzel geliyor
annesi Dilek. kızçesi İpek.
bana da uyabilir demii

Ayyyyyy cooooook sevindiiiim
Iyice kanim kaynadi simdi bu isme :)
Artik ismiyle Sevmek istiyorum bebisimi.insallah karar verebilirsem :KK70::KK71:

bu kaç kişi ile konuştum.
bana da o his gelmedi.
hep ebeler söyledi ki diyorlar
yani herkese gelmiyormuş genelde o his
ama bi bayan vardı.
doğumuna az kala ebelere seslendi "bana ıkınma geliyoooorrrr """ diye :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
ne güzel demi. keşke bana da gelseeee :confused::confused::confused::confused:
inşallah gelir de bir çırpıda doğuruverirsin canım
Doğum yapacaklara Allah kurtarsın diyorlar ya gerçekten doğru

evet benim ablamın kızı ipeğimiz var
o yüzden vermem artık onu başka isimlere yönleniyorum
İkra yı beğenmiştim ama şimdi soğudum nedense
ilk kız olduğunu öğrendiğimde aklıma elifnur gelmişti oğlumun adı da onur olunca uyumlu olur demiştim

Son düzenleme:
merhabalar bugün herkes iyidir umarım kızlar kasıklarım dünden beri beni çok zorluyor dün tuvaletten çıkamadım resmen üşüttüm diycem ama idrar yaparken yanma ağrı vs yok sadece çok sık geliyor eğilince de kasıklarım çok ağrıyo ne olduğuna anlam veremedim aynı durumu yaşayan var mı??

Yasak olmayan yok mu?
O zaman bol su kaliyor geriye.az kaldi cAnim hayirlisiyla
varda sınırlı canımcım suda sıkıntım yok neyseki rahat içiyorum

Isim konusunda kararsizim ben de
ipek mi olsa diyorum simdide
Tanidiginiz ipekler nasil :)
Çok güzel bir isim ipeksu diye tanıdığımın kızı var çıtı pıtı çok tatlı
az kaldı canım ya Allah kolaylık versin iyi yanı da var onu düşün ne güzel kilo almayacaksın bundan sonra ben 12 kilo aldım şimdiden zorlanmaya başladım yürüyüşlerde falan
kilo bile verdim ama keşke alsaydım da bu durumda olmasaydım yeme içmeden geçtim sonucu korkutuyor yazmıştım ya endokrin uzmanının pat diye söylediklerini canım sıkılıyor

Çk geçmiş olsun cnmm umarım benmde tekrarlamaz.2 aydır idrar enfeksiyonu ile mücadele ediyorum bide bu olursa hepten iflas eder bünye
inşallah canım ben de bayadır uğraşıyorum ilaçsız şimdi daha kotu oldu

aynen
Allah bi avazda kurtarsın dedikleri bu zaten.
ama ben kaç avaz atıyorum bilemezsin :confused::confused::confused::confused::confused:
avaz ne ki bağırmak mı :)

Back