• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar birsey soracam ,hamilelik şekeri çıkan her hamile sezeryanla mı doğuruyor çocuk iri olsun olmasın?Cunku hep duyduğum sey ,yakın çevremden hamılelık sekerı olan cogu kısıde doktor sizi riske atamam diyip sezeryana alıyormuş???

Gunaydinlar...biz dun kontrole gittik kizimiz 1400 grm olmus hersey yolunda dddi doktor dogumu sordum sezeryan dedi 26 temmuza kendini ayarla dedi normal yapamasmiyim dedim.. coraspirin clexan kullaniyosun bir kaybin var birde seker cikti tehlikeye atamam sizi dddi

canım bende uşağa kontrole gidiyorum.sanırım sende uşakta oturuyorsun. hangi doktora gidiyorsun? ben medikalde Eda hanıma gidiyorum. ben ilk bebeğimi 7 aylık doğum yapıp kuvezde kaybettim. şimdi coraspin ve clexane 0.4lük kullanıyorum. sen kaçlık kullanıyorsun? bende 28. haftamın içindeyim.

benim bi arkadaşım yaptı. ilk çocuğu 2 yaşındaydı.
ikinciyi normal doğur demiş doktoru
tamam dedi. zaten istiyordu.
ilk çocuğu küçük olduğu için hemen ayaklanmam lazım diye düşündü.
ve normal doğurdu 2. bebeğini şimdi yaşına girdi .
benim şuan gittiğim hekim normal doğum destekçisi
keyfi yere sezeryan isteyeni bile "kimseyi sezeryan yapmıyorum eğer öyle istiyorsan başka doktora git" diyen biri
ve bekleme yerinde otururken 2. doğuma gelen hastalarla konuşuyoruz hep duacılar
sezeryan istedik yapmadı Allah razı olsun diyolar
ama benim ilk doğumumda kızım doğum yoluna dönmedi neden sezeryan oldun diye sorduğunda bunu anlattım canım
oda "bu senin yapınla alakalı normal diye hiç zorlamayalım bence" dedi :(

güvenir. ne yapalım canımcım.
eğer normal doğurma kararı alırsak mecbur çıkacak en musait yerden. bi şekildee
normal yaparsın artık bir risk vs olmazsa çünkü her doğum bir öncekinden kolay oluyormuş diye duymuştum
geçen haberlerde çıkmıştı kadın 13 tane doğurmuş hepsi de erkek ti bir türlü kızı yakalayamamışlar :KK45:

Gunaydinlar...biz dun kontrole gittik kizimiz 1400 grm olmus hersey yolunda dddi doktor dogumu sordum sezeryan dedi 26 temmuza kendini ayarla dedi normal yapamasmiyim dedim.. coraspirin clexan kullaniyosun bir kaybin var birde seker cikti tehlikeye atamam sizi dddi
26 temmuz muu canım ya seninle hemen hemen aynıyız 4 gün var aramızda
benim de sezeryan hemen hemen aynı gün verir benimki de bayramdan hemen sonra doğurucaz o zaman nasipse

normal yaparsın artık bir risk vs olmazsa çünkü her doğum bir öncekinden kolay oluyormuş diye duymuştum
geçen haberlerde çıkmıştı kadın 13 tane doğurmuş hepsi de erkek ti bir türlü kızı yakalayamamışlar :KK45:
:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
ayyyyyyyyyy
inanamıyorummmmm
hepisi erkek
benim bi komşum vardı. onun da 5 çocuğu vardı. hepsi erkek :KK57::KK57::KK57:

canım benim sürdü o kadar. kimi kadın çok kolay doğuruyor. ben zorlananlardanım.
terapiye gitcem ben.
rahat rahat doğurma terapisi .çok kasıyorum belki kendimi. kendimden süphe eder oldum. :KK57::KK57:
özgü namal gitmiş ya. hemen doğugruvermiş :KK57:
İnşallah kolay olur canım bu sefer
ben düşünmüyorum hiç diğer korkularım doğumun önüne geçmiş durumda hakkımızda hayırlısı olsun
cnm çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin.kum bende dökmüştüm 2 ay önce banada ilaç vermedi bol su içtim bende.
benim tekrarladı bu sefer kanama da olunca kullan ilacı dedi cumartesi gideceğim bakalım test yapar sanırım
Kızlar birsey soracam ,hamilelik şekeri çıkan her hamile sezeryanla mı doğuruyor çocuk iri olsun olmasın?Cunku hep duyduğum sey ,yakın çevremden hamılelık sekerı olan cogu kısıde doktor sizi riske atamam diyip sezeryana alıyormuş???
benim doktorum öyle bir şey demedi hiç sezaryen kelimesini duymadım ondan cumartesi sorayım bir daha

ben düşünmüyorum hiç diğer korkularım doğumun önüne geçmiş durumda hakkımızda hayırlısı olsun

benim tekrarladı bu sefer kanama da olunca kullan ilacı dedi cumartesi gideceğim bakalım test yapar sanırım

benim doktorum öyle bir şey demedi hiç sezaryen kelimesini duymadım ondan cumartesi sorayım bir daha
tamam canım benım daha doktora iki hafta var kafama takıldı sorunca benı de bılgılendırırsen cok sevınırım

Ah kızlar ben kum döküyorum o yüzden çok beterim :KK43:
kuzum çok geçmiş olsun faceden yazmıştım burdan da yazayım
hamilelikte bünyemiz çok zayıfladığı için bazı hastalıklar çıkabiliyor inş hemencik atlatırsın

:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
ayyyyyyyyyy
inanamıyorummmmm
hepisi erkek
benim bi komşum vardı. onun da 5 çocuğu vardı. hepsi erkek :KK57::KK57::KK57:
he ya gerçekten nette arattır bak 13. yü yeni doğurdu 40 yaşındaymış kadın
bizim de eskiden bi komşumuz vardı 5 tane kızları vardı onlarında 5 kızlar diye biliyordu onları herkes

canım korku değil benimki
yani her durumda kasarım kendimi ben. doğumda da farkında olmadan kasıyorum belki. şimdi medyada kolay doğum konusu konuşulunca kendimden bu yüzden şüphelendim. neden ben uzun saatler sonunda doğuruyorum diye.
o nedenle bi terapi araştırdım .
kendi kendini bile telkin etsem olur . bazı yerleri okuyarak.
aşağıda kopladım
http://www.pudra.com/anne-cocuk/hamilelik/regresyon-terapisi-ile-agrisiz-ve-dogal-dogum-10355.htm

canım korku değil benimki
yani her durumda kasarım kendimi ben. doğumda da farkında olmadan kasıyorum belki. şimdi medyada kolay doğum konusu konuşulunca kendimden bu yüzden şüphelendim. neden ben uzun saatler sonunda doğuruyorum diye.
o nedenle bi terapi araştırdım .
kendi kendini bile telkin etsem olur . bazı yerleri okuyarak.
aşağıda kopladım
http://www.pudra.com/anne-cocuk/hamilelik/regresyon-terapisi-ile-agrisiz-ve-dogal-dogum-10355.htm
canım o belli olmuyor ya
ben ilk oğlumda sabah 8:30 da suyum gelerek uyandım doğum olacak diye apar topar hastaneye koşturduk akşama kadar sancım gelmedi suni sancı verdiler akşam 9 gibi falan ama yine de doğuramadım sezeryan istedim dr da iyiki daha beklemedin dedi beklesen 3 gün doğuramazdın sen dedi bana :oops: neden dediğini anlamadım ama benimle birlikte sancı çeken 3. yü doğuracak bayan vardı o da sancıları başladıktan sonra 2. günün akşamına doğum yaptı kişiye göre değişiyor herhalde

canım o belli olmuyor ya
ben ilk oğlumda sabah 8:30 da suyum gelerek uyandım doğum olacak diye apar topar hastaneye koşturduk akşama kadar sancım gelmedi suni sancı verdiler akşam 9 gibi falan ama yine de doğuramadım sezeryan istedim dr da iyiki daha beklemedin dedi beklesen 3 gün doğuramazdın sen dedi bana :oops: neden dediğini anlamadım ama benimle birlikte sancı çeken 3. yü doğuracak bayan vardı o da sancıları başladıktan sonra 2. günün akşamına doğum yaptı kişiye göre değişiyor herhalde
evet bu da olabilir.
benim çatım dar aslında. çoğu insana göre darmış.
fakat bebeğin geçebileceği kadar da bi açıklık olduğu için normal doğuma alındım hep. kendim istedim normal doğumu zaten.
çatım belki bi tık daha dar olsaydı kesinlikle sezeryan diyecekti doktorum.
doğum belki o yüzden uzun sürüyor benim.
kolay bi olay değil.
ıkınma da bi sıkıntı bende
ıkınma hissi gelince ıkın diyor doktorlar. son doğuma dakikalar kala.
bana o his gelmiyor mesela.
ebeler yönlendiriyor. işte başı göründü ıkın .
az kaldı ıkın.
kendiliğinden gelen bi ıkınma hissi yok.
aslında ben de normal doğurma yönünden çok başarılı değilim. hep ebelerleee

kuzum çok geçmiş olsun faceden yazmıştım burdan da yazayım
hamilelikte bünyemiz çok zayıfladığı için bazı hastalıklar çıkabiliyor inş hemencik atlatırsın
İnşallah canım tekrar teşekkür ederim
Bol bol su ic canim.meyve falan ye sulu sulu.
Bitse is de bol bol dinlensen :KK43:
suyu bol içiyorum canım ama meyve sıkıntılı şeker için diyet yaptığım için bu hamileliğim kötü geçiyor her yönden tek dileğim oğluşum sağlıkla doğsun bitsin artık hamilelik hiç hayal ettiğim gibi olmadı :KK14:

Back