- 24 Haziran 2009
- 6.179
- 7.378
- 398
- Konu Sahibi ayse1234512
Beta hcg ölcümü icin kan verecegim diyeceksin canim insallah hayirli haberler gelsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamilelik icin beta hcg olcumu diyeceksin cnmHamilelik icin kan testi mi diyecegiz? Ne diyecegiz?
erken gebelik testine guvenme cnmBekleyelim bencede cmtsiye kadar
Erken geb testi var bi tane onu yaparim belki yrn sabah
Allahin izniyle ben hamile oldugunuzu dusunuyorum testin prospektusunde silik cizgi bile pozitifi isaret eder gibi bir ibare vardi. Insallah hayirlisiyla guzel hbrler alirsiniz.
hosgeldin aramizaMerhaba arkadaşlar ptesi beta hcg testi yapıldı 108.18 cıktı doktor iki gün sonra tekrar gel dedi inşallah değerlerim yükselir thmini doğum tarihimde 4 agustos 2015 allahım inşallah bebişlerimizi sag salim kucagımıza almayı nasip etsin
canim beklemek zor biliyorum ama benim de hep silik silikti o nedenle adetten 1 gun sonra kan ver guzel haberini aliriz insallahGunaydiiiin
Bu testlerin topunun..............
Yaptim erken geb testini
Yine silik cizgi
Heralde hamile degilim
Bu da mi silik cikar arkadas! Adetimi bekleyecegim artik
cnm benim bat 20 kasim 4 gun oldu ogreneli vakit vaaar acele etme :)Valla benim de 3. Ay bitti bekliyorum işte...bat 30 u falan..dayanamdm bugün test yaptım bembeyaz yine de ümitliyim,hafif hafif kasik batmaları mide bulantısı var inşallah adet olmam :)
gebesin gebe tebrikler ama dedigim gibi adet gununden 1 gun sonrayi bekle hayirli olsun
Hayırlı olsun agustos annelerine hoşgeldin :)Merhaba arkadaşlar ptesi beta hcg testi yapıldı 108.18 cıktı doktor iki gün sonra tekrar gel dedi inşallah değerlerim yükselir thmini doğum tarihimde 4 agustos 2015 allahım inşallah bebişlerimizi sag salim kucagımıza almayı nasip etsin
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallahMerhaba arkadaşlar ptesi beta hcg testi yapıldı 108.18 cıktı doktor iki gün sonra tekrar gel dedi inşallah değerlerim yükselir thmini doğum tarihimde 4 agustos 2015 allahım inşallah bebişlerimizi sag salim kucagımıza almayı nasip etsin
bariz belli oluyor canım stres yapma bence hamilesinnnnn
gebesin gebe tebrikler ama dedigim gibi adet gununden 1 gun sonrayi bekle hayirli olsun
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah
bariz belli oluyor canım stres yapma bence hamilesinnnnn
beta hcg değeri 5ten fazlaysa hamilesin :)Merhaba arkadaşlar bende yeni üyeyim.
Benim bat 26 kasım yani bugün. Ben 22 kasımda (adetime 4 gün kala)) dayanamayıp kan testi yaptırdım hcg değeri 32,98 çıktı.
Sizce hamilemiyim?
Biri cevap versin nütfeennnn :)
beta hcg değeri 5ten fazlaysa hamilesin :)