• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada seviyorum sizi
Iyi ki varsiniz :KK36::KK5:
Sen de iyi ki varsın canım yarın bizim gunumuz bu arada hep sorayım diyorum unutuyorum nickindeki 07 Antalya mı
Merhaba arkadaşlar bende yeni üyeyim.
Benim bat 26 kasım yani bugün. Ben 22 kasımda (adetime 4 gün kala)) dayanamayıp kan testi yaptırdım hcg değeri 32,98 çıktı.
Sizce hamilemiyim?

Biri cevap versin nütfeennnn :)
evet hamilesin ama yükselmesi lazım sağlıklı bir gebelik için ya da geç döllenme olduğunda duşuk çıkıyor

Benim bat 26 kasım yani bugün. Ben 22 kasımda (adetime 4 gün kala)) dayanamayıp kan testi yaptırdım hcg değeri 32,98 çıktı.
Sizce hamilemiyim?
Hayırlı olsun tatlm hamişsin :)

Sagolun kızlar şimdi tek derdimiz cinsiyetleri heralde ama ilk bebegim olcak kız erkek hayırlısını versin allah :nazar::KK46:
Aynen canım sağlıklı olsunlarda gerisi pek önemli değil. Ama doğmuşken benimkiler kız-erkek olsa keşke diyorum :KK45:

:KK46::KK46:Canım inşallah allah gönlüne göre versin bu arada bende ikizim annem hep derdi düşmanımım başına ikiz vermesin diye allah yardımcın olsun şimdiden :)):nazar:

:KK46::KK46:Canım inşallah allah gönlüne göre versin bu arada bende ikizim annem hep derdi düşmanımım başına ikiz vermesin diye allah yardımcın olsun şimdiden :)):nazar:
Canım benim halamın torunlarıda ikiz oldular onlar çok uyumluydu. İkiside kızdı çift yumurta.. Biri çok huysuzdu yemek yemez hep ağlardı ama bir şekilde büyüdüler nerdeyse 3 yaşlarında olacaklar gerçi şimdi çook yaramazlar :) Annem kv ablam kardeşim yakınlar zaten bana inş sıkıntısız atlatabilirim başa gelen çekilir hesabıı :)

Aynen tatlım benim ikiz olmak çok güzel bi duygu kardeşlikten öte keşke benimde ikiz olsaydı isim düşündünmü canım ben ikiz oğlum olursa ayaz ve poyraz düşünüyoduö kim bilir allah bi gün ikiz banada nasip eder

kizlar mrb bende bugün idrar testinde öğrendim hamile olduğumu internette hesapladigimda 5 hafta 3 gün diyo cuma günü kan testi icin gidicem hastaneye keseyide görür muyuz sizce?
İnşallah canım bende yarın gitcem umarım bende görürüm son adet tarihin neydi canım benm 27 ekimdi onu baz alarak hesaplıyosun demi belki geç döllenmede olabiliyomuş çünkü belki daha ufak olabilir bende idrar testinde baya silik çıkmıştı adet tarihimnden önce yptık hem idrar hem kan testi ikisinde de çıktı gebelik

Sizce hamilemiyim?
Merhaba canim seninle bat tarihlerimz ayni hatta test yaptgmz tarihte ayni :) bende 22snde iki tane idrar testi yaptm pozitif cikinca dayanamayp ozele kostm kan testndede beta hcg 135.55 cikti benm :) yani ayni gunlrde kucagmza alacagz insallah bebisleri :KK46:ama ben hala doktora gitmedm kontrole..

Back