• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar merhaba. 2-3 aydır 2.bebek için uğraşıyoruz. yarın adet günüm. Ben dün test yaptım negatif gözüktü ama sabah baktığımda ikinci cizginin izi çıkmıştı renksz. Acaba diyorum çizgi izi mi o? yoksa ben gebe miyim?:110:

Arkadaşlar merhaba. 2-3 aydır 2.bebek için uğraşıyoruz. yarın adet günüm. Ben dün test yaptım negatif gözüktü ama sabah baktığımda ikinci cizginin izi çıkmıştı renksz. Acaba diyorum çizgi izi mi o? yoksa ben gebe miyim?:110:
Adet gununuzden 1 gun sonra kan testi yaptirin Allah gonlunuze gore versin insallah hamilesinizdir

Merhaba,
Bende Ağustos annesiyim sanırım :) Dört gözle cuma günü kendisini ultrasonda görmeyi bekliyoruz. Allah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. Ocak ayında 25 haftalık erken doğum yaparak sadece 3,5 gün yaşama tutunabilen bebeğimi kaybetmiştim. geçen süreç çok zorluydu. ama umudu kaybetmemek gerek Allah herşeyi doğru zamanda sağlıkla sıhhatle nasip etsin. bu süreçte öğrendiğim en önemli şey bu oldu.

herkese sevgiler,
Merhabaa :) Başınz sağolsun kötü bir tecrübe olmş.. Hayırlısıyla kucaklarımıza alalım inş tek dileğim o..
+yumurta
+gunluk sut
+kendin yogurt yaparsan harikaaaa
:)
Neler soyledi dr?
Canım pek konuşmadık desem yeridir. Birşey soramadım bile suratsız geldi dediğim gibi.. Folik asit verdi. Kanım 12 çıkmış kan ilacı yazdı... Bol bol su içmemi kalsiyum almamı süt&yoğurt&yumurta üçlüsünü mutlaka tüketmem gerektiğini söyledi. İkiz gebeliklerin riskli sayılabileceğini bu yüzden kendimi yormamam konsnda tembihledi birazda.

Kizlar hic uzulmek yok bizde cok ufak bir kacak yapmstik acaba mi dedik suphelendik esim imkansiz kacirmadim dedi ama ben baya heveslendim simdi iyice niyetlendik eylul anneleri topigini biz acariz belkim haydi bol bol calisma simdi:KK66:
Hadi canım inş öyle olur. Biliyorsun bir önceki ay ve bir sonraki ay kardeşliği oluyo sonuçta hepsi bizim yavrumuzz hemen gelsinlerr :)
Bildiğim kadarıyla sonradan çıkan çizgiilerin pek anlamıı yok canım ama eğer şüpheleniyorsan kan testi ver derim. Benim silik çizgi 5-10 dk sonra çıkmıştıı. Hayırlı habrlerini bekliyoorz :)

Uykudan öleceğim galiba :mad::mad:
8de uyudum 4te uyandımmm ama ne uyanmak hala uykum var. Kocişe kahvaltısını yaptırdıktan sonra tekrar uyurum allahımm başımı kaldıramıyorum. Birde batmalar hissediyorum sol kasığımda. :mad:

Hyr.mariapdr nin negatif cikmis.cok uzuldum.uykum kacti bu saatte.Nasil negatif die donee done yatakta kalktim en son.
benim cizgim de silikti.cok heveslenmesem iyi olacak
silik çıktıysa kan testi yaptırmakta fayda var.. Birşeyler var ki silik çıkmış zaten 2 gününz kalmış :eek:
hayırlı haber duymayı gerçekten çok istiyorum. Yalnız kaldım burada :KK12:

Hyr.mariapdr nin negatif cikmis.cok uzuldum.uykum kacti bu saatte.Nasil negatif die donee done yatakta kalktim en son.
benim cizgim de silikti.cok heveslenmesem iyi olacak
bünyeden bunyeye degisir benim adet gunumden 1 gun sonra kan testinde cıktı cizgilerim hep silikti ve 10 dkdan sonra cikmislardi.kandaki ilk ölcturdugum oranimda 62.04 dü.biraz bekleyin sonra kan testi yaptirin insallah hamilesinizdir.

Selam kızlar eşime bugün kan verelim dedim ama istemedi adet günün geçsin dedi ama ben çok merak etmeye başladım yorumlardan sonra teste güvenim gitti

Back