- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 38
- Konu Sahibi ayse1234512
Ha
Hayır yaptırmadım haftaya düşünüyorum sen yaptırdın mı pekiSen kan testi yaptirdin mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır yaptırmadım haftaya düşünüyorum sen yaptırdın mı pekiSen kan testi yaptirdin mi?
Adet gununuzden 1 gun sonra kan testi yaptirin Allah gonlunuze gore versin insallah hamilesinizdirArkadaşlar merhaba. 2-3 aydır 2.bebek için uğraşıyoruz. yarın adet günüm. Ben dün test yaptım negatif gözüktü ama sabah baktığımda ikinci cizginin izi çıkmıştı renksz. Acaba diyorum çizgi izi mi o? yoksa ben gebe miyim?
Merhabaa :) Başınz sağolsun kötü bir tecrübe olmş.. Hayırlısıyla kucaklarımıza alalım inş tek dileğim o..Merhaba,
Bende Ağustos annesiyim sanırım :) Dört gözle cuma günü kendisini ultrasonda görmeyi bekliyoruz. Allah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. Ocak ayında 25 haftalık erken doğum yaparak sadece 3,5 gün yaşama tutunabilen bebeğimi kaybetmiştim. geçen süreç çok zorluydu. ama umudu kaybetmemek gerek Allah herşeyi doğru zamanda sağlıkla sıhhatle nasip etsin. bu süreçte öğrendiğim en önemli şey bu oldu.
herkese sevgiler,
Canım pek konuşmadık desem yeridir. Birşey soramadım bile suratsız geldi dediğim gibi.. Folik asit verdi. Kanım 12 çıkmış kan ilacı yazdı... Bol bol su içmemi kalsiyum almamı süt&yoğurt&yumurta üçlüsünü mutlaka tüketmem gerektiğini söyledi. İkiz gebeliklerin riskli sayılabileceğini bu yüzden kendimi yormamam konsnda tembihledi birazda.+yumurta
+gunluk sut
+kendin yogurt yaparsan harikaaaa
:)
Neler soyledi dr?
Hadi canım inş öyle olur. Biliyorsun bir önceki ay ve bir sonraki ay kardeşliği oluyo sonuçta hepsi bizim yavrumuzz hemen gelsinlerr :)Kizlar hic uzulmek yok bizde cok ufak bir kacak yapmstik acaba mi dedik suphelendik esim imkansiz kacirmadim dedi ama ben baya heveslendim simdi iyice niyetlendik eylul anneleri topigini biz acariz belkim haydi bol bol calisma simdi
Bildiğim kadarıyla sonradan çıkan çizgiilerin pek anlamıı yok canım ama eğer şüpheleniyorsan kan testi ver derim. Benim silik çizgi 5-10 dk sonra çıkmıştıı. Hayırlı habrlerini bekliyoorz :)Arkadaşlar merhaba. 2-3 aydır 2.bebek için uğraşıyoruz. yarın adet günüm. Ben dün test yaptım negatif gözüktü ama sabah baktığımda ikinci cizginin izi çıkmıştı renksz. Acaba diyorum çizgi izi mi o? yoksa ben gebe miyim?
Hyr.mariapdr nin negatif cikmis.cok uzuldum.uykum kacti bu saatte.Nasil negatif die donee done yatakta kalktim en son.Ha
Hayır yaptırmadım haftaya düşünüyorum sen yaptırdın mı peki
silik çıktıysa kan testi yaptırmakta fayda var.. Birşeyler var ki silik çıkmış zaten 2 gününz kalmışHyr.mariapdr nin negatif cikmis.cok uzuldum.uykum kacti bu saatte.Nasil negatif die donee done yatakta kalktim en son.
benim cizgim de silikti.cok heveslenmesem iyi olacak
silik çıktıysa kan testi yaptırmakta fayda var.. Birşeyler var ki silik çıkmış zaten 2 gününz kalmış
hayırlı haber duymayı gerçekten çok istiyorum. Yalnız kaldım burada
Merhabaa :) Başınz sağolsun kötü bir tecrübe olmş.. Hayırlısıyla kucaklarımıza alalım inş tek dileğim o..
Cok tesekkurler allah gonlumuze gore versin insallah.
Kan testi adet gununden once, yumurtlamadan yaklasik 12 gun sonra dogru sonuc veriyor. 2 hamileligimde de boyle oldu.Insallah canim hayirlisi Allahtan ne diyelim
bünyeden bunyeye degisir benim adet gunumden 1 gun sonra kan testinde cıktı cizgilerim hep silikti ve 10 dkdan sonra cikmislardi.kandaki ilk ölcturdugum oranimda 62.04 dü.biraz bekleyin sonra kan testi yaptirin insallah hamilesinizdir.Hyr.mariapdr nin negatif cikmis.cok uzuldum.uykum kacti bu saatte.Nasil negatif die donee done yatakta kalktim en son.
benim cizgim de silikti.cok heveslenmesem iyi olacak
Kendin ver habersiz canimm :)Selam kızlar eşime bugün kan verelim dedim ama istemedi adet günün geçsin dedi ama ben çok merak etmeye başladım yorumlardan sonra teste güvenim gitti
Aynen ben de guvenmiyrm testeSelam kızlar eşime bugün kan verelim dedim ama istemedi adet günün geçsin dedi ama ben çok merak etmeye başladım yorumlardan sonra teste güvenim gitti
Onsuz gitmem biraz zor canım ve ben ondan habersiz iş yapmıyorum :)Kendin ver habersiz canimm :)
cuma adet olmazsam cumartesi gidelim diyorumAynen ben de guvenmiyrm teste
Cmtsi acik mi? Ozel hastaneye mi gtceksin sen?Onsuz gitmem biraz zor canım ve ben ondan habersiz iş yapmıyorum :)
cuma adet olmazsam cumartesi gidelim diyorum
Benim doktorum özel hastanede yine ona giderim canım aynen öyle diyeceğizHamilelik icin kan testi mi diyecegiz? Ne diyecegiz?
Bekleyelim bencede cmtsiye kadarBenim doktorum özel hastanede yine ona giderim canım aynen öyle diyeceğiz