- 26 Kasım 2014
- 135
- 46
- 123
- Konu Sahibi ayse1234512
O zaman benimki daha ufak sanki 3 haftalıkmı acaba bilemedim hiç beta hcg 108 çıkmıştıB Buglemilknur88 sanada hayırlı olsun canim. 19 ekim son adet tarihim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman benimki daha ufak sanki 3 haftalıkmı acaba bilemedim hiç beta hcg 108 çıkmıştıB Buglemilknur88 sanada hayırlı olsun canim. 19 ekim son adet tarihim
HayırlısIyla allah kucağımıza almayı nasip etsin canımMerhaba 2015 agustosunn guzel anneleri.. :)) bende gectigimz cumartsi once camasr suyu testi sonra iki tane idrar testi ve son olark kan testiyle insallah agustos annesi olacagimi ogrendiimmm.
Amiiinn Canim insallah..HayırlısIyla allah kucağımıza almayı nasip etsin canım
Merhaba canim seninle bat tarihlerimz ayni hatta test yaptgmz tarihte ayni :) bende 22snde iki tane idrar testi yaptm pozitif cikinca dayanamayp ozele kostm kan testndede beta hcg 135.55 cikti benm :) yani ayni gunlrde kucagmza alacagz insallah bebisleri ama ben hala doktora gitmedm kontrole..
Sarah Walker peki senin hcg değerin kaç? ben bu cumartesi tekrar gidip ölçtürcem. 4 gün geçmiş olucak adetimden. Acaba kese görünür mü? 5 haftalık olmuş oluyorHayırlı olsun tatlm hamişsin :)
Aynen canım sağlıklı olsunlarda gerisi pek önemli değil. Ama doğmuşken benimkiler kız-erkek olsa keşke diyorum
Hamile olduğumu 225 bhcg ile adetimden önce öğrendim. Pazartesi 3500kusur çıkmıştı tam hatırlamıyorum kağıdı bana vermedi canm.Sarah Walker peki senin hcg değerin kaç? ben bu cumartesi tekrar gidip ölçtürcem. 4 gün geçmiş olucak adetimden. Acaba kese görünür mü? 5 haftalık olmuş oluyor
Günaydın canım kırmızılar gelmez inşallah..Günaydın kızlar bat ım bugün daha bir şey yok olmaz da inşallah
İnşallah canım. İkinciye daha var diyordun ikiz geliyor :)Günaydın canım kırmızılar gelmez inşallah..
Ay bende saskinim arada yaş hesabı yapıyordum bideİnşallah canım. İkinciye daha var diyordun ikiz geliyor :)
Kalp atışlarını duyduktan sonra söylersin canım inşallahAy bende saskinim arada yaş hesabı yapıyordum bide
Bu arada hamileligimi esim ve annem hariç kimse bilmiyor daha nedense söylemek istemiyorum
Kızlar öğlen eve geliyoum gelirken dayanamayıp test aldım ilk defa bu kadar net çizgi çıktı
Teşekkürler:)TEBRİKLER
Hayirli olsun canimmm darisi bizim basimizaaa :)Kızlar öğlen eve geliyoum gelirken dayanamayıp test aldım ilk defa bu kadar net çizgi çıktı
Ya burada okuduklarım düşükler falan çok tedirginim aslında o yüzden beklemek istiyorum. Herkesi birden heveslendirmek istemiyorum eşimde anneme neden söylemiyoruz diyor. Ona söylersem 2 gün boyunca telefondan herkesi arar alakasız kişilere bile haber verir. Birde ilk torunu olacak kısmetseCnm tebrik ederim bebeislerini insallah saglikli bi sekilde kucagina alirsin kimseye soylemeden nasil durabiliyorsun ya ben pozitifi gorsem hemen herkesi aramaya baslarim heyecandan
Canım hayırlı olsuuuuun ben biliyordum maşşallah diyelimmKızlar öğlen eve geliyoum gelirken dayanamayıp test aldım ilk defa bu kadar net çizgi çıktı