• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

[QUOTkermiNe, post: 37999852, member: 638686"]Merhaba 2015 agustosunn guzel anneleri.. :)) bende gectigimz cumartsi once camasr suyu testi sonra iki tane idrar testi ve son olark kan testiyle insallah agustos annesi olacagimi ogrendiimmm.. :))[/QUOTE]
Canm tebrk ederim saglikli bi sekilde kucaginaalirsin bebisini insallah cnm bn bisey sormak istiyorum camasir suyunda nasil anlayabildin hamis oldugunu aciklayabilirmisin

Merhaba canim seninle bat tarihlerimz ayni hatta test yaptgmz tarihte ayni :) bende 22snde iki tane idrar testi yaptm pozitif cikinca dayanamayp ozele kostm kan testndede beta hcg 135.55 cikti benm :) yani ayni gunlrde kucagmza alacagz insallah bebisleri :KK46:ama ben hala doktora gitmedm kontrole..

canım hayırlı olsun :) benim son 1 haftadır sol kasığımda sürekli bir batma küçükküçük kramp regl olcakmışım gibi ara ara ağrı oldu. sende de yumurtalarda oldu mu bişey? belim filan hiç ağrımadı. yorumları okudum yerleşme belirtisiymiş.
merak ediyorum sizdeki belirtiler neler kızlar? bir de benim hcg çok düşük sizinkilere göre 32 ama ben reglime 4 gün kala yaptırdım diye sanırım.

Hayırlı olsun tatlm hamişsin :)

Aynen canım sağlıklı olsunlarda gerisi pek önemli değil. Ama doğmuşken benimkiler kız-erkek olsa keşke diyorum :KK45:
Sarah Walker peki senin hcg değerin kaç? ben bu cumartesi tekrar gidip ölçtürcem. 4 gün geçmiş olucak adetimden. Acaba kese görünür mü? 5 haftalık olmuş oluyor

Sarah Walker peki senin hcg değerin kaç? ben bu cumartesi tekrar gidip ölçtürcem. 4 gün geçmiş olucak adetimden. Acaba kese görünür mü? 5 haftalık olmuş oluyor
Hamile olduğumu 225 bhcg ile adetimden önce öğrendim. Pazartesi 3500kusur çıkmıştı tam hatırlamıyorum kağıdı bana vermedi canm.

OTE="sarah walker, post: 38004268, member: 635303"]Ay bende saskinim arada yaş hesabı yapıyordum bide :D
Bu arada hamileligimi esim ve annem hariç kimse bilmiyor daha nedense söylemek istemiyorum :KK43:[/QUOTE]
Cnm tebrik ederim bebeislerini insallah saglikli bi sekilde kucagina alirsin kimseye soylemeden nasil durabiliyorsun ya ben pozitifi gorsem hemen herkesi aramaya baslarim heyecandan :D

Kızlar öğlen eve geliyoum gelirken dayanamayıp test aldım ilk defa bu kadar net çizgi çıktı

Eklentiler

• WP_20141127_12_28_37_Pro.jpg
    WP_20141127_12_28_37_Pro.jpg
    1,5 MB · Görüntüleme: 133
Cnm tebrik ederim bebeislerini insallah saglikli bi sekilde kucagina alirsin kimseye soylemeden nasil durabiliyorsun ya ben pozitifi gorsem hemen herkesi aramaya baslarim heyecandan :D
Ya burada okuduklarım düşükler falan çok tedirginim aslında o yüzden beklemek istiyorum. Herkesi birden heveslendirmek istemiyorum eşimde anneme neden söylemiyoruz diyor. Ona söylersem 2 gün boyunca telefondan herkesi arar alakasız kişilere bile haber verir. Birde ilk torunu olacak kısmetse :D

Kızlar öğlen eve geliyoum gelirken dayanamayıp test aldım ilk defa bu kadar net çizgi çıktı
Canım hayırlı olsuuuuun ben biliyordum maşşallah diyelimm:nazar::nazar::KK68:

Back