• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ne düşünüyorsunuz?

Eklentiler

• 10647574_783317658396697_1353619276_n.jpg
    10647574_783317658396697_1353619276_n.jpg
    70,1 KB · Görüntüleme: 118
Yarin kan tahlili yaptirabilirsin canim.kesin sonuc o zaman ogrenilebilir
Insallah guzel haberlerle gelirsin

Yaa kızlar test yaptm tek çizgiiii off dayanamadm erken yaptmm :( ama ne bileym bazen silik çıkıyormş ya benmki bembeyaz: (

Doktordan geldim kan tahlili yaptı vitamin falan yazdı bol bol öğüt verdi sunu yap bunu yapma gibisinden konuştu. Bhcg degerim 3000 küsür çıktı.. vee ultrasona aldı iki tane sağlıklı kese var dedi ve bana gösterdi. Ikiz Annesi olcakmisim hala şaka geliyoo ben bunu hiç planlamamistim. Değişik duygular içindeyim. Ama acil doktor bulmam lazım adam çok soğuk geldi bana sinmedi içime.
Aaaaa inanmıyorum çok heyecanlı kuzum yaz ben bile heyecanlndm surda :D allah sağlık versn canm allah kucağına almayı nasip etsin :)

İyi haber duymayınca yazasım gelmiyo gerçektenn çok samimiyetsiz oldu böyle :KK43:
Olur mu canım ya burasi bir paylaşm alanı, herkes ne yaşıyorsa onu yazacak..tecrübeler güzellikler hüzünler mutluluklar... :) genciz daha dünyanın sonu değil ya,er geç herkes emeline ulaşacak inşallah :) :*

Olur mu canım ya burasi bir paylaşm alanı, herkes ne yaşıyorsa onu yazacak..tecrübeler güzellikler hüzünler mutluluklar... :) genciz daha dünyanın sonu değil ya,er geç herkes emeline ulaşacak inşallah :) :*
Amin canıım yatmadan önce dua ediyorum her isteyenin bebişe ulaşabilmesi için. 2 ayın stresi bile yetti bana onun için anlayabiliyorum. tez zamanda gelsinnler, hemen gelsinler hep birlikte paylaşalım benim istediğim o :)

canım umudunu kesme :) denemeye devam . İşallah en kısa zamanda hamile kalırsınız :)
Ayy canim sen de yeniymişsn maşallah :) allah tamamini göstersn sağlıkla inşallah :) 3 haftalıkmş canm hangi ara nasil öğrendin :D bizim de olur inşallah çok teşekkürler güzel dileklerin için : * :)

canım umudunu kesme :) denemeye devam . İşallah en kısa zamanda hamile kalırsınız :)
Valla benim de 3. Ay bitti bekliyorum işte...bat 30 u falan..dayanamdm bugün test yaptım bembeyaz :( yine de ümitliyim,hafif hafif kasik batmaları mide bulantısı var inşallah adet olmam :)

Valla benim de 3. Ay bitti bekliyorum işte...bat 30 u falan..dayanamdm bugün test yaptım bembeyaz :KK43: yine de ümitliyim,hafif hafif kasik batmaları mide bulantısı var inşallah adet olmam :)
Daha varr pes etme. Bende diyorum ikiz olduğndan mı erken çıktı ki testte? alakası var mı yok mu bilmiyorum ama normal şartlarda zaten idrarın adet günü veya sonrasında doğru sonç verdiğni biliyorz. Onun için 5 gnün kıymetini biil üzme hemen kendini sakkıın :)

Valla benim de 3. Ay bitti bekliyorum işte...bat 30 u falan..dayanamdm bugün test yaptım bembeyaz :KK43: yine de ümitliyim,hafif hafif kasik batmaları mide bulantısı var inşallah adet olmam :)
Biri bizi baglasa da
su testlerden uzaklassak :KK57:
Ay delircem ben de.test yapsam neye inanacagimi bilemiyorum.silik cikip kan testi negatif cikanlar var.nasil uzuluyorum o arkadaslara da uykarim kaciyor.kendi psikolojimizi bozuyoruz bosa umitlenip resmen.
Yarin sabah erken geb testi var yapsam mi diyorum.adete 3gun kala cikiyormus guya.ciksa da umitlenesim yok ayyyy :KK59::KK70:

Biri bizi baglasa da
su testlerden uzaklassak :KK57:
Ay delircem ben de.test yapsam neye inanacagimi bilemiyorum.silik cikip kan testi negatif cikanlar var.nasil uzuluyorum o arkadaslara da uykarim kaciyor.kendi psikolojimizi bozuyoruz bosa umitlenip resmen.
Yarin sabah erken geb testi var yapsam mi diyorum.adete 3gun kala cikiyormus guya.ciksa da umitlenesim yok ayyyy :KK59::KK70:
Hahahahaaa kuzum aynen ya 3 tane aldm bugün XD :D dedim ki yarin sabah yaparım nerdeeeee eve gelir gelmez baktm eşim yok hemen yaptm :D bi de uslanma denen bişey yok ha , şimdi de diyorum yarin sabah ta yapsam mı =)))

Back