• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
iyi akşamlar bende bebşle konuşacam diye çenem yoruluyor hep yanında oluyum istiyor. bi odadan ayrılsam mızırdanmaya başlıyor.
elini kemimirme bizdede başladı bazen komple elini sokuyor bazende tek parmaği siz bu durumda ne yapıyrsunuz elini şapırtatıp duruyor sonrada midesi bulanıyor çok komik hal alıyor suratı resmen

iyi akşamlar bende bebşle konuşacam diye çenem yoruluyor hep yanında oluyum istiyor. bi odadan ayrılsam mızırdanmaya başlıyor.
elini kemimirme bizdede başladı bazen komple elini sokuyor bazende tek parmaği siz bu durumda ne yapıyrsunuz elini şapırtatıp duruyor sonrada midesi bulanıyor çok komik hal alıyor suratı resmen
Biz de surekli yapisik geziyoruz:) 4ayi 1hafta gectik, elini buyuk bi hirsla kemiriyo, ben mudahele etmiyorym fazla soktugunda ogurup cikariyo sonra yine devam:p
Dedigin gibi oturup izliyorum onu, cok komikler sapsikler:)

Biz de surekli yapisik geziyoruz:) 4ayi 1hafta gectik, elini buyuk bi hirsla kemiriyo, ben mudahele etmiyorym fazla soktugunda ogurup cikariyo sonra yine devam:p
Senin oglun kac aylik canim benden bi hafta once dogum yapmistin merak ettim boyu kac cm motor gelisimi nasil benim kizim yatarkeb oturur pozisyona gelmeye calisiyo ellerinden hafifce tuttugum zaman oturumuna hemen geliyo bikac saniye duruyo bi taraftan da korkuyom umarim zarari yoktur demi dr a kontrole goturdugimde soracm pzt gibi goturecem sanirsam

ayy ben yanlış yere yazmışım heralde: )
anne adayları topiği sandım bi an: ):oops::oops::oops:
gerçi sizde yardımcı olabilirsiniz bana?:)

Senin oglun kac aylik canim benden bi hafta once dogum yapmistin merak ettim boyu kac cm motor gelisimi nasil benim kizim yatarkeb oturur pozisyona gelmeye calisiyo ellerinden hafifce tuttugum zaman oturumuna hemen geliyo bikac saniye duruyo bi taraftan da korkuyom umarim zarari yoktur demi dr a kontrole goturdugimde soracm pzt gibi goturecem sanirsam
Benim oglum 7500gr 66cm canim.20haziran dogumlu.
Aynen dedigin gibi surekli oturmak istiyo. Doktorum kucagina oturtabilirsin dedi.kisa sure olmak sartiyla kucagimda oturtuyorum.

Benim kızım 3 ay 2 haftalik aynı kilo ve boyda ( 7500 66 ) bir hafta önce kontrol edildi tabi bizde de elini emme sonra yastıkta n kendini kaldrma donmeler bayadir var herşeye erken başladık galiba

Benim oglum 7500gr 66cm canim.20haziran dogumlu.
Aynen dedigin gibi surekli oturmak istiyo. Doktorum kucagina oturtabilirsin dedi.kisa sure olmak sartiyla kucagimda oturtuyorum.
Masallah ogluna canim bide yanlis bi daha alintiladim seni kusura bakma bende bi daha oturmasini fazla saglamayim dr a soruyum oyle korktum bide simdi bisey faln olur diye

Benim kızım 3 ay 2 haftalik aynı kilo ve boyda ( 7500 66 ) bir hafta önce kontrol edildi tabi bizde de elini emme sonra yastıkta n kendini kaldrma donmeler bayadir var herşeye erken başladık galiba
Sadece anne sutumu aliyor kizin ayrica masallahi var ben bayramda 2 gun once tarttirmistim 7 kilo 64 cmdi boyu ayin 3.de dorduncu asimiz var bir ayda ne kadar daha almis merak ediyom benim kizim daha donmuyo cabaliyo ama daha donemiyo ayricabiz 27 haziran dogumluyuz

gul3835 .!.:
Masallah ogluna canim bide yanlis bi daha alintiladim seni kusura bakma bende bi daha oturmasini fazla saglamayim dr a soruyum oyle korktum bide simdi bisey faln olur diye
Benim doktor izn verdigi icin rahatim o noktada:)

Güle kusura bakmayın alıntı yapamıyorum burdan yaziyim bende sadece anne sutu veryorum bizde tuhaf geliyo herşeye çok erken keşfetti inş bi sorun olmaz ben bol bol kitap okuyorum başında anlamiyo biliyorum ama beni sanki anliyomus gibi dinliyo ve oda guluyo konuscakmis gibi hep guluyo gülüyor farklı duyguymus anne olmak oturuyorum saatlerce onunla oynuyorum izliyorum herseyim o benim

Güle kusura bakmayın alıntı yapamıyorum burdan yaziyim bende sadece anne sutu veryorum bizde tuhaf geliyo herşeye çok erken keşfetti inş bi sorun olmaz ben bol bol kitap okuyorum başında anlamiyo biliyorum ama beni sanki anliyomus gibi dinliyo ve oda guluyo konuscakmis gibi hep guluyo gülüyor farklı duyguymus anne olmak oturuyorum saatlerce onunla oynuyorum izliyorum herseyim o benim
Bence tuhaf gelecek bi durum bebeklerin kimisi erkenden hareket eder kimisi gec zenin kiz bayagi aşmiş kendini bende sadece emziriyorum kizim 3160 gr dogmustu pzt gunu ne kadar almis bakacam bizde sukur ki iyi gidiyoruz

İhlamurun icilebildigini biliyorum.adacayinin da icilmedigini.. Digerleri icin bisey diyemem:)

tamam tatlım, çok teşekkür ederim, çok sağol: ):KK19:
diğer arkadaşlarda bişey yazaydı iyiydi: ) :KK45::KK45:
aslında yakında özellikle doktora gidip sorcam ama acelemden sizede sormak istedim, henüz hamile falan değilim ama artık bizde düşüncez yakın bi zamanda inş bebek.
herşeyin hayırlısı olsun.
temmuz bebekleri genelde yengeç bebekleri: )
ne tatlı olurlar yengeç bebekleri: )
biraz fazla ağlasalarda yinede çok tatlı olurlar....
benimde bir yengeç bebeğim olsun isterdim açıkçası, hayırlısı olsun.
senin bebek yengeçmi?: )

tamam tatlım, çok teşekkür ederim, çok sağol: ):KK19:
diğer arkadaşlarda bişey yazaydı iyiydi: ) :KK45::KK45:
aslında yakında özellikle doktora gidip sorcam ama acelemden sizede sormak istedim, henüz hamile falan değilim ama artık bizde düşüncez yakın bi zamanda inş bebek.
herşeyin hayırlısı olsun.
temmuz bebekleri genelde yengeç bebekleri: )
ne tatlı olurlar yengeç bebekleri: )
biraz fazla ağlasalarda yinede çok tatlı olurlar....
benimde bir yengeç bebeğim olsun isterdim açıkçası, hayırlısı olsun.
senin bebek yengeçmi?: )
Rica ederim:)
Hayir benmki haziranda dogdu.ikizleer:)

Back