Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz de surekli yapisik geziyoruz:) 4ayi 1hafta gectik, elini buyuk bi hirsla kemiriyo, ben mudahele etmiyorym fazla soktugunda ogurup cikariyo sonra yine devamiyi akşamlar bende bebşle konuşacam diye çenem yoruluyor hep yanında oluyum istiyor. bi odadan ayrılsam mızırdanmaya başlıyor.
elini kemimirme bizdede başladı bazen komple elini sokuyor bazende tek parmaği siz bu durumda ne yapıyrsunuz elini şapırtatıp duruyor sonrada midesi bulanıyor çok komik hal alıyor suratı resmen
Senin oglun kac aylik canim benden bi hafta once dogum yapmistin merak ettim boyu kac cm motor gelisimi nasil benim kizim yatarkeb oturur pozisyona gelmeye calisiyo ellerinden hafifce tuttugum zaman oturumuna hemen geliyo bikac saniye duruyo bi taraftan da korkuyom umarim zarari yoktur demi dr a kontrole goturdugimde soracm pzt gibi goturecem sanirsamBiz de surekli yapisik geziyoruz:) 4ayi 1hafta gectik, elini buyuk bi hirsla kemiriyo, ben mudahele etmiyorym fazla soktugunda ogurup cikariyo sonra yine devam
Dedigin gibi oturup izliyorum onu, cok komikler sapsikler:)
Benim oglum 7500gr 66cm canim.20haziran dogumlu.Senin oglun kac aylik canim benden bi hafta once dogum yapmistin merak ettim boyu kac cm motor gelisimi nasil benim kizim yatarkeb oturur pozisyona gelmeye calisiyo ellerinden hafifce tuttugum zaman oturumuna hemen geliyo bikac saniye duruyo bi taraftan da korkuyom umarim zarari yoktur demi dr a kontrole goturdugimde soracm pzt gibi goturecem sanirsam
Olabilirsek oluruz tabikiayy ben yanlış yere yazmışım heralde: )
anne adayları topiği sandım bi an: )
gerçi sizde yardımcı olabilirsiniz bana?:)
Olabilirsek oluruz tabiki
İhlamurun icilebildigini biliyorum.adacayinin da icilmedigini.. Digerleri icin bisey diyemem:)hamilelikte doktorlar hangi bitki çaylarına müsade ediyorlar biliyormusunuz?
Senin oglun kac aylik canim benden bi hafta once dogum yapmistin merak ettim boyu kac cm motor gelisimi nasil benim kizim yatarkeb oturur pozisyona gelmeye calisiyo ellerinden hafifce tuttugum zaman oturumuna hemen geliyo bikac saniye duruyo bi taraftan da korkuyom umarim zarari yoktur demi dr a kontrole goturdugimde soracm pzt gibi goturecem sanirsamBiz de surekli yapisik geziyoruz:) 4ayi 1hafta gectik, elini buyuk bi hirsla kemiriyo, ben mudahele etmiyorym fazla soktugunda ogurup cikariyo sonra yine devam
Dedigin gibi oturup izliyorum onu, cok komikler sapsikler:)
Masallah ogluna canim bide yanlis bi daha alintiladim seni kusura bakma bende bi daha oturmasini fazla saglamayim dr a soruyum oyle korktum bide simdi bisey faln olur diyeBenim oglum 7500gr 66cm canim.20haziran dogumlu.
Aynen dedigin gibi surekli oturmak istiyo. Doktorum kucagina oturtabilirsin dedi.kisa sure olmak sartiyla kucagimda oturtuyorum.
Sadece anne sutumu aliyor kizin ayrica masallahi var ben bayramda 2 gun once tarttirmistim 7 kilo 64 cmdi boyu ayin 3.de dorduncu asimiz var bir ayda ne kadar daha almis merak ediyom benim kizim daha donmuyo cabaliyo ama daha donemiyo ayricabiz 27 haziran dogumluyuzBenim kızım 3 ay 2 haftalik aynı kilo ve boyda ( 7500 66 ) bir hafta önce kontrol edildi tabi bizde de elini emme sonra yastıkta n kendini kaldrma donmeler bayadir var herşeye erken başladık galiba
Benim doktor izn verdigi icin rahatim o noktada:)gul3835 .!.:Masallah ogluna canim bide yanlis bi daha alintiladim seni kusura bakma bende bi daha oturmasini fazla saglamayim dr a soruyum oyle korktum bide simdi bisey faln olur diye
Kiloda dogum kilosu cok onemli.masallah kizina:) benim pasam 2770dogdu. Simdilik iyi gidiyoruz:)Benim kızım 3 ay 2 hafsutuylrynı kilo ve boyda ( 7500 66 ) bir hafta önce kontrol edildi tabi bizde de elini emme sonra yastıkta n kendini kaldrma donmeler bayadir var herşeye erken başladık galiba
Bence tuhaf gelecek bi durum bebeklerin kimisi erkenden hareket eder kimisi gec zenin kiz bayagi aşmiş kendini bende sadece emziriyorum kizim 3160 gr dogmustu pzt gunu ne kadar almis bakacam bizde sukur ki iyi gidiyoruzGüle kusura bakmayın alıntı yapamıyorum burdan yaziyim bende sadece anne sutu veryorum bizde tuhaf geliyo herşeye çok erken keşfetti inş bi sorun olmaz ben bol bol kitap okuyorum başında anlamiyo biliyorum ama beni sanki anliyomus gibi dinliyo ve oda guluyo konuscakmis gibi hep guluyo gülüyor farklı duyguymus anne olmak oturuyorum saatlerce onunla oynuyorum izliyorum herseyim o benim
İhlamurun icilebildigini biliyorum.adacayinin da icilmedigini.. Digerleri icin bisey diyemem:)
Rica ederim:)tamam tatlım, çok teşekkür ederim, çok sağol: )
diğer arkadaşlarda bişey yazaydı iyiydi: )
aslında yakında özellikle doktora gidip sorcam ama acelemden sizede sormak istedim, henüz hamile falan değilim ama artık bizde düşüncez yakın bi zamanda inş bebek.
herşeyin hayırlısı olsun.
temmuz bebekleri genelde yengeç bebekleri: )
ne tatlı olurlar yengeç bebekleri: )
biraz fazla ağlasalarda yinede çok tatlı olurlar....
benimde bir yengeç bebeğim olsun isterdim açıkçası, hayırlısı olsun.
senin bebek yengeçmi?: )