• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    241
Yaa bi de zerdeçal gibi sapsarı çıkmıyo kız neyle çıkartıyosun ben 2 3 tane zıbını çöpe attım😄
Her kakalı zıbını Çöpe atsam haftada 20 zıbın eder 😁😂😂😂 eskiden beyaz sabunla hemen cıkıyodu. Son zamanlarda danki cıkmıyo genede beyaz sabunla çitiliorum. Sonra bebek için çamasır suyu deterjanı var. Makinaya ondan koydum kakalı kıyafetleri yıkarken iyi oldu gibi. Cıkmasaydı aynı deterjanı sıcak suda çözdürüp içinde bekletirdim

Ay harika, çok rahat görünüyor. Hemen bakıyorum canım çok teşekkürler 😍

Canım ben de geçen ayın başında ilk ellerini ağzına götürmeye çalışırken robot gibi yaptığını gözlemlemiştim, korkmuştum. Bi kolu daha zor yapıyordu ama deneye deneye kendiliğinden açıldı. Bizimki de oyun halısındakileri çekiyor ama emziğini götürmüyor ağzına, oyuncakları daha rahat tutuyor. Kasma konusunda da tam görmediğim için emin konuşamayacağım ama bizimki de kucaktayken bazen sinirlenip çok kasıyor kendini, inmek istiyor. Oturtuyorum ya da yatırıyorum öyle yapınca. Yani bence gelişim sürecinde gayet normal, eli de fotoğrafta normal tutuyor. İnşallah hiçbişey çıkmayacak. Doğum hikayenize göre yorum yapıyorlar gibi geldi. Ayrıca bizim kız da doktorda hareketlerini sergilemiyor hiç, sen 7/24 onunlasın daha iyi bilirsin. O yüzden sen de evhamlanmadan gözlemlersin. Umuyorum bişey çıkmayacak 🙏🏻
inşallah canım ya tüm duamız o yönde 😔🤲 bir anını bile kaçırmamak için gözüm hep üzerinde.

Her kakalı zıbını Çöpe atsam haftada 20 zıbın eder 😁😂😂😂 eskiden beyaz sabunla hemen cıkıyodu. Son zamanlarda danki cıkmıyo genede beyaz sabunla çitiliorum. Sonra bebek için çamasır suyu deterjanı var. Makinaya ondan koydum kakalı kıyafetleri yıkarken iyi oldu gibi. Cıkmasaydı aynı deterjanı sıcak suda çözdürüp içinde bekletirdim
Bebek leke çıkarıcı işe yaramıyo zaten ben de beyaz sabun yapıyodum ama sapsarı her yere yayılıyo ne biçim bir şeyse çıkmıyo ya

Bebek leke çıkarıcı işe yaramıyo zaten ben de beyaz sabun yapıyodum ama sapsarı her yere yayılıyo ne biçim bir şeyse çıkmıyo ya
Guneşte bekletünce cıkıyo diolardı sabundan sonra ama denemedim ben baby me camasır sıyu tozu kullandım cıktı onda.

Ya bu aşıdan sonra benim kız çıldırdı cuma günü rota 2. Doz bexero 1.doz olduk bugün 4. Günü ama dünden beri sürekli çığrınıyor hiçbirşeyden tatmin olmuyor ya başımız ağrıdı artık susturamıyorum gözünde yaş da yok sadece çığrınıyor
Canım geçmiş lsun ya ateş falan yapıyor mu ? Bizde cumartei olcaz 8 şubatta o günde misafieliğe gidicem sorun olurmu tedirgin oldun

Kızlar ya normalde gerilemenin geçmesi gerekmiyor mi bebeğimi gece uykusuna geçirince daha uyanmazdı 2 3 saat son 1 aydır uyku geçisinde uyanıp emziğini alıp geri dalıyor. O uyuyunca bende uyur dinlenirdim şimdi uyuyamıyorum. 12 gibi geçiyor gece uykusuna çok saçma sabah kalkış hep aynı 7 8. Az uyutuyorum gündüz aynı çok uyutuyorum aynı noluyor anlamadım

Bebekler için oksijenli çamaşır suyu var o leke bırakmıyor canım
Bi bakayım ben de
Kızlar ya normalde gerilemenin geçmesi gerekmiyor mi bebeğimi gece uykusuna geçirince daha uyanmazdı 2 3 saat son 1 aydır uyku geçisinde uyanıp emziğini alıp geri dalıyor. O uyuyunca bende uyur dinlenirdim şimdi uyuyamıyorum. 12 gibi geçiyor gece uykusuna çok saçma sabah kalkış hep aynı 7 8. Az uyutuyorum gündüz aynı çok uyutuyorum aynı noluyor anlamadım
Bİzim de 4. Aydan sonra uyku düzenimiz bozuldu ve galiba eski haline dönemicek. En geç 10 gibi gece uykusuna geçer ben de işime gücüme bakardım artık 12 1i bulduğu oluyo ve çok uğraşıyorum bütün akşamım gidiyo. Sabah da 10 11 gibi uyanıyoruz erken uyandırmayı denedim çığlık çığlığa ağladı bi daha denemem😄

Bi bakayım ben de

Bİzim de 4. Aydan sonra uyku düzenimiz bozuldu ve galiba eski haline dönemicek. En geç 10 gibi gece uykusuna geçer ben de işime gücüme bakardım artık 12 1i bulduğu oluyo ve çok uğraşıyorum bütün akşamım gidiyo. Sabah da 10 11 gibi uyanıyoruz erken uyandırmayı denedim çığlık çığlığa ağladı bi daha denemem😄
Aynı bacım ya senşn rn szından 10 11 de kalkıyor benimki işe gider gibi 6 7 8 takılıyor 😂

Back