• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
tamam tatlım, çok teşekkür ederim, çok sağol: ):KK19:
diğer arkadaşlarda bişey yazaydı iyiydi: ) :KK45::KK45:
aslında yakında özellikle doktora gidip sorcam ama acelemden sizede sormak istedim, henüz hamile falan değilim ama artık bizde düşüncez yakın bi zamanda inş bebek.
herşeyin hayırlısı olsun.
temmuz bebekleri genelde yengeç bebekleri: )
ne tatlı olurlar yengeç bebekleri: )
biraz fazla ağlasalarda yinede çok tatlı olurlar....
benimde bir yengeç bebeğim olsun isterdim açıkçası, hayırlısı olsun.
senin bebek yengeçmi?: )
Brnde sadece ıhlamur içilebilir diye biliyorum canım

Pazartesi işe başladım :( bakıcıya bıraktım yavrumu:( işyerinde yoğunluktan düzenli süt sağamıyorum sütüm azalmaya başladı:( tabi yorgunluğun ve üzüntünün de etkisi var :( mamayı artırmak zorunda kaldım çok moralim bozuk

Kızlar merhaba ek gıda başlayan var mı?
4.ay kontrolünde sağlık ocağı hemşiresi yoğurt elma havuç suyu yumurta sarısı yavaş yavaş ver dedi.Ama ben vermek istemiyorum. Yavruşum emiyor kilosu da iyi çok şükür.. Su bile vermiyordum ben sizce ne yapıyım?

Bir de demir damlası başladınız mı? Dün verdim ilk günden kakasını etkiledi sanki yapamadı zeytinyağı sürdük poposuna ancak az önce yaptı.

Kızlar merhaba ek gıda başlaydesr mı?
4.ay kontrolünde sağlık ocağı hemşiresi yoğurt elma havuç suyu yumurta sarısı yavaş yavaş ver dedi.Ama ben vermek istemiyorum. Yavruşum emiyor kilosu da iyi çok şükür.. Su bile vermiyordum ben sizce ne yapıyım?
Benm oglum 20haziran dogumlu.
Cumartesi kontrolumuz vardi. Ek bisey baslayayim mi dedim.kilo alimi iyi simdilik anne sutune devam dedi.
Biz yemek yerken cok dikkatli bakiyo, bazen de cigneme hareketi yapiyo dedim. Eger istersen sadece elma ve havuc suyu verebilirsin yogurt falan verme dedi. Elma havuc suyu da sadece tattirmak icin dedi.

Kan damlasi yazayim mi dedi. Ben acikcasi kullanmak istemiyorum katki maddelerinden dolayi dedim.
İcinde paraben var kullanmak istemezsen sen bilirsin.alternatif olarak gunde bir cay kasigi sulandirilmis uzum pekmezi verebilirsin dedi. Bir hafta bir cay kasigi bir hafta sonunda sabah aksam ver dedi.

Oturmak istiyor surekli kalkmaya calisiyor dedim.daha erken ama kucaginda oturtabilirsin kisa sureli dedi.

Doktorumuz dogumdan beri takip ediyor ben de guveniyorum kendisine.merak edenlee olur diye baya detayli yazdim uzun oldu kusur bakmayin kizlar;:)

Kızlar bu benim fikrim ama ben dort aylik olsun oglum ek gidaya baslayacam ki su anda bile tattiriyorum ben.cunki kizimda agzim cok yandi alti aylik başladım ve cok zorlandim kizim sevmedi çiğnemesi gelişmedi gec olunca zorlandik baya ama oglumda erken baslayip alti aya kadar ogrenmesini istiyorum cok karin doyuracak kadar vermiyorum ama tadını bilsin herseyin diyorum simdiden.kizim halen yemek konusunda sorunlu sizinle paylasmak istedim benim fikrim iciniz nasil rahat ediyorsa oyle yapin.

Pazartesi işe başladım :( bakıcıya bıraktım yavrumu:( işyerinde yoğunluktan düzenli süt sağamıyorum sütüm azalmaya başladı:( tabi yorgunluğun ve üzüntünün de etkisi var :( mamayı artırmak zorunda kaldım çok moralim bozuk
Hayırlı olsun öncelikle işin. Vakit bulabildiğin kadar sağ sütünü, eve gelince de bol bol emzir. Sütüm azalıyor diye üzülme :( bu zamana kadar emdi bak ne güzel. Gittiği yere kadar da emecek. Sen uzuldukce daha da azalır. Bozmamaya çalış moralini.

Hayırlı olsun öncelikle işin. Vakit bulabildiğin kadar sağ sütünü, eve gelince de bol bol emzir. Sütüm azalıyor diye üzülme :( bu zamana kadar emdi bak ne güzel. Gittiği yere kadar da emecek. Sen uzuldukce daha da azalır. Bozmamaya çalış moralini

Benm oglum 20haziran dogumlu.
Cumartesi kontrolumuz vardi. Ek bisey baslayayim mi dedim.kilo alimi iyi simdilik anne sutune devam dedi.
Biz yemek yerken cok dikkatli bakiyo, bazen de cigneme hareketi yapiyo dedim. Eger istersen sadece elma ve havuc suyu verebilirsin yogurt falan verme dedi. Elma havuc suyu da sadece tattirmak icin dedi.

Kan damlasi yazayim mi dedi. Ben acikcasi kullanmak istemiyorum katki maddelerinden dolayi dedim.
İcinde paraben var kullanmak istemezsen sen bilirsin.alternatif olarak gunde bir cay kasigi sulandirilmis uzum pekmezi verebilirsin dedi. Bir hafta bir cay kasigi bir hafta sonunda sabah aksam ver dedi.

Oturmak istiyor surekli kalkmaya calisiyor dedim.daha erken ama kucaginda oturtabilirsin kisa sureli dedi.

Doktorumuz dogumdan beri takip ediyor ben de guveniyorum kendisine.merak edenlee olur diye baya detayli yazdim uzun oldu kusur bakmayin kizlar;:)

Cevabın için çok sağol canım.. Biz de 27 haziran doğumluyuz. Dediğin gibi bizim kız yemek yerken çok dikkatli bakıyo bi kere elma suyu denedim aldı aslında. Bi önceki ay gittiğimiz doktor 6ay sadece anne sütüyle götürmeye çalış dedi bi de hep öyle tavsiye ediliyor ya kararsız aldım. Arada meyva suyu veriyim olmazsa. Damlayı da kakasını yapınca verdim yine inşallah sıkıntı olmaz. Kızım da oturmak çok istiyo ara ara kucağında oturtuyorum ben de. Bugün sabah da bir kere sırt üstünden yüz üstüne döndü bakalım bi daha ne zaman döner..

Cevabın için çok sağol canım.. Biz de 27 haziran doğumluyuz. Dediğin gibi bizim kız yemek yerken çok dikkatli bakıyo bi kere elma suyu denedim aldı aslında. Bi önceki ay gittiğimiz doktor 6ay sadece anne sütüyle götürmeye çalış dedi bi de hep öyle tavsiye ediliyor ya kararsız aldım. Arada meyva suyu veriyim olmazsa. Damlayı da kakasını yapınca verdim yine inşallah sıkıntı olmaz. Kızım da oturmak çok istiyo ara ara kucağında oturtuyorum ben de. Bugün sabah da bir kere sırt üstünden yüz üstüne döndü bakalım bi daha ne zaman döner..
meyve suyu derken mesela sadece bi cay kasigi kadar veriyorum tatsin diye,o da hergun degil. Bence de ilk 6ay anne sutuyle gidelim daha iyi:)
Donmeleri yavas yavas baslar heralde ama benim oglumun hic niyeti yok, oturmaya takti bu ara, oturunca da ayaklarina kadar uzanip tutmaya calisiyo iki buklum:p

Yok bizde tik yok ha dondu donecek diyom hemen vazgeciyo bizde 27 haziran dogumluyuz sadece anne sutu aliyo hicbirsey vermedim daha sadece biraz su veriyom hepsi o kadar ek gidaya daha da niyetim yok

Ayrica ek gidayi 6 bitip 7 de falan verecem kimi sonra zorluk cekiyo diyolar ama bilmiyorum yakinlarimdakiler falan da hep oyle yapti hic zorluk yasamadilar her cocuk bir olmaybilyor sutum olur yine insallah cunku anne sutu sadece bi donem aliyolar

Biz de 4.5 aylıkke başlıycaz ek godaya anne sütü artık çok az alıyor mamayla beslendiği için...

meyve suyu derken mesela sadece bi cay kasigi kadar veriyorum tatsin diye,o da hergun degil. Bence de ilk 6ay anne sutuyle gidelim daha iyi:)
Donmeleri yavas yavas baslar heralde ama benim oglumun hic niyeti yok, oturmaya takti bu ara, oturunca da ayaklarina kadar uzanip tutmaya calisiyo iki buklum:p
Bende 5. Ayda filan baslamayi dusunuyorum mecburen..bana kalsa 7 ay emziririm ama 6. Ayi bitirdigimizde calismaya baslicam ve mama vermiyorum vermekte istemiyorum.ben yokken mecburen ek gidayla gecircek mama istemedigim icin..1 ay bile erken baslayacagim icin ek gidaya vicdan azabi duyuyorum.

Back