• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Inşallah ateşi çıkmaz. Ohoo bizim 4. Ay asisina 2 hafta var :) benim paşam da aynı. Hep yanında olayım istiyor. Mümkünse kucakta olsun amaan taşıyamiyorum pek anlaşamıyoruz o nedenle.
Anne aicagi ariyo cocuklar napsinlar :) ben tum gun yapisik duruyorum, butunlestik resmen :) ama o mutlu oluyo bende yorgunlugu unutuyorum napiim:D

Anne aicagi ariyo cocuklar napsinlar :) ben tum gun yapisik duruyorum, butunlestik resmen :) ama o mutlu oluyo bende yorgunlugu unutuyorum napiim:D
Bende bi tek benim ki yaygara cikariyo saniyodum.hep yanimda dur diyo.hep bana bak hep benle ilgilen hep benle konus..hic rahat vermiyo.hic bi is yaptirmiyo.

Uzun zamandir giremiyordum nasilsiniz bebisler nasillar kizim 27 haziran dogumlu donemiyo ama oturur pozisyona gelmeye calisiyo artik ellerinden tutup hafifce kendime destekledigim zaman bikac saniye kadar otutuyor artik umarim bi sakincasi falan olmuyordur genelde hafta hafta gelisimini takip ettigim icin sorun olmuyor yaziyordu internette ve de normslmis

Aynen kimseler girmiyo artk iyice sessizleşti buralar:) bebeğim kasım 7 de 4 aylık olcak saol cnm:)

Yarın evlilik yıl dönümümüz eşim şahane bir sürpriz hazırlamış teyzelerini davet etmiş sağolsun. En güzel olması gereken günümde eşim teyzesi annesi babası olacağız çok güzel .

Yarın evlilik yıl dönümümüz eşim şahane bir sürpriz hazırlamış teyzelerini davet etmiş sağolsun. En güzel olması gereken günümde eşim teyzesi annesi babası olacağız çok güzel .

erkekler ve onların düşüncesizlikleri bitmezz boşver sıkma canını bu sene de böyle olsun

erkekler ve onların düşüncesizlikleri bitmezz boşver sıkma canını bu sene de böyle olsun
Eşim aynın 26sı zannediyormuş bugünü iptal etti programı ama kayınvalidemin bilerek yaptığından eminim tarihi her zaman benden iyi bilir ve kendi yıl dönümünü değilde bizimkini her zaman takip eder. Gel de çıldırma . Çünkü normalde teyzesi bugün gelecekti ama ne olduysa yarına almışlar bütün hayatım onlara endeksli sanki kafalarına göre program yapma hakları var , bugün gelmeyeceklerini bile haber etme gereği duymadılar biz sorduk yarın geleceğiz bugün gelmiyoruz dediler .

Eşim aynın 26sı zannediyormuş bugünü iptal etti programı ama kayınvalidemin bilerek yaptığından eminim tarihi her zaman benden iyi bilir ve kendi yıl dönümünü değilde bizimkini her zaman takip eder. Gel de çıldırma . Çünkü normalde teyzesi bugün gelecekti ama ne olduysa yarına almışlar bütün hayatım onlara endeksli sanki kafalarına göre program yapma hakları var , bugün gelmeyeceklerini bile haber etme gereği duymadılar biz sorduk yarın geleceğiz bugün gelmiyoruz dediler .

böyle şeyler elbette can sıkıcı ama sen canını sıkma boşver her zaman böyle düşüncesizlikler oluyor olacaktırda kayınvalideler biraz muzurluk yapabiliyo gul geç :)

Back