Benimki keşke ağzına alsa emziği. Bi anda çığlık atarak uyanıyor yarım saat emiyor. Dün gece 3 te zorla uyuttum 3.16 3.45 4.00 5 7 full uyanıktıkHala uyumadı çığlık atarak uyanıp emzikle geri dalıyor ağlicam artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki keşke ağzına alsa emziği. Bi anda çığlık atarak uyanıyor yarım saat emiyor. Dün gece 3 te zorla uyuttum 3.16 3.45 4.00 5 7 full uyanıktıkHala uyumadı çığlık atarak uyanıp emzikle geri dalıyor ağlicam artık
Niye uyanıyorlar uykularından anlamıyorum karnını da doyurdum baya. Hem emdi hem 80 cc süt içti. Uykuya memeyle dönüyor benimki de emzikle. Her türlü uyuyamıyoruz onun sesinden psikolojikman uyuyamadım. Sabahın köründe kalkıyor zaten. Asla uyanmazdı. Gündüz bilerek az uyuttum yine aynı.Benimki keşke ağzına alsa emziği. Bi anda çığlık atarak uyanıyor yarım saat emiyor. Dün gece 3 te zorla uyuttum 3.16 3.45 4.00 5 7 full uyanıktık
Kız niye attın hemen ebebek ten toz leke çıkarıcısını alıp akşamdan sıcak suya bastırıp sabah makinaya atıyorsun bemmbeyaz çıkıyor. Yaşasın ebebek babyme leke çıkarıcı her gün kaka citiliyorum bende akıt bastır direkYaa bi de zerdeçal gibi sapsarı çıkmıyo kız neyle çıkartıyosun ben 2 3 tane zıbını çöpe attım
Benimki 1 aydır böyle. Ne gecem var ne gündüzümNiye uyanıyorlar uykularından anlamıyorum karnını da doyurdum baya. Hem emdi hem 80 cc süt içti. Uykuya memeyle dönüyor benimki de emzikle. Her türlü uyuyamıyoruz onun sesinden psikolojikman uyuyamadım. Sabahın köründe kalkıyor zaten. Asla uyanmazdı. Gündüz bilerek az uyuttum yine aynı.
Vegaferon u kullanma zaten içinde petrokimya ürünleri dolu ayrıca damladığı yerden lekesi asla çıkmaz bebeklerin dişlerini simsiyah a boyar diş lekesi yapar vs vs ocean microfer aldım ben onu kullanıyorum temiz içerikliKızlar biz 4 ay aşımızı olduk sağlık ocağında ve bize vegaferon diye bir kan ilacı verdi daha doğrusu demir takviyesiymis içeriğini biraz araştırdım içinde yok yok sırf zehir ve kullananlar da bebeklerde hep rahatsızlık ve huzursuzluk yarattığını yazmış sizlerde bu ilacı veya başka bir ilaç kullanıyor musunuz ben okuduklarımdan ve araştırmalarımdan sonra kullanmayı düşünmüyorum
D vitaminini de ocean kullanıyorum aynı zamanda ikiside temiz içerikliKızlar biz 4 ay aşımızı olduk sağlık ocağında ve bize vegaferon diye bir kan ilacı verdi daha doğrusu demir takviyesiymis içeriğini biraz araştırdım içinde yok yok sırf zehir ve kullananlar da bebeklerde hep rahatsızlık ve huzursuzluk yarattığını yazmış sizlerde bu ilacı veya başka bir ilaç kullanıyor musunuz ben okuduklarımdan ve araştırmalarımdan sonra kullanmayı düşünmüyorum
ben kirlendiği gibi sıcak su sabunla çitiliyorum ama hafif sarılık kalsa da giydiriyorum ya. kalan şey kir değil, leke diye düşünüyorum nasılsa 2 ay giyiyo bi zıbını ancak. sonra küçülüyorYaa bi de zerdeçal gibi sapsarı çıkmıyo kız neyle çıkartıyosun ben 2 3 tane zıbını çöpe attım
bizimki de böyle oldu. tam düzeliyor derken başa sarıyoruz ya anlamadım. normalde ayağımda sallardım 5 dkda dalardı uykuya, şimdi önce kucağımda gezdirerek mayıştırıyorum çığlıkları diniyor. sonra ayağıma alıp derin uykuya geçmesini bekliyorumHala uyumadı çığlık atarak uyanıp emzikle geri dalıyor ağlicam artık
Bacım 9 dan beri derin uykuya hala geçemedi bu nedir şaşırdım yeminlebizimki de böyle oldu. tam düzeliyor derken başa sarıyoruz ya anlamadım. normalde ayağımda sallardım 5 dkda dalardı uykuya, şimdi önce kucağımda gezdirerek mayıştırıyorum çığlıkları diniyor. sonra ayağıma alıp derin uykuya geçmesini bekliyorum
Benimde 1 ay oldu ama bu kadar sık olmazdı. Bu aralar kocamda batıyor gözüme. Güya haftasonu o bakıcakfı ben uyuyacaktım. Beyfendi salonda yatıyor.Benimki 1 aydır böyle. Ne gecem var ne gündüzüm
Cinnet anıma denk geldi valla eeeh bununla mı uğraşcam dedim fırlatıp attımKız niye attın hemen ebebek ten toz leke çıkarıcısını alıp akşamdan sıcak suya bastırıp sabah makinaya atıyorsun bemmbeyaz çıkıyor. Yaşasın ebebek babyme leke çıkarıcı her gün kaka citiliyorum bende akıt bastır direk
9dan beri 5 6 kez uyandı benimki de yine memede şimdiBacım 9 dan beri derin uykuya hala geçemedi bu nedir şaşırdım yeminle
Merhaba. Biz bestiron damla kullanıyoruz içeriği çok temiz doktorumuz asla sağlık ocağının verdiğini kullanmamızı istemedi bir araştır istersen.Kızlar biz 4 ay aşımızı olduk sağlık ocağında ve bize vegaferon diye bir kan ilacı verdi daha doğrusu demir takviyesiymis içeriğini biraz araştırdım içinde yok yok sırf zehir ve kullananlar da bebeklerde hep rahatsızlık ve huzursuzluk yarattığını yazmış sizlerde bu ilacı veya başka bir ilaç kullanıyor musunuz ben okuduklarımdan ve araştırmalarımdan sonra kullanmayı düşünmüyorum
Vegaferon u kullanma zaten içinde petrokimya ürünleri dolu ayrıca damladığı yerden lekesi asla çıkmaz bebeklerin dişlerini simsiyah a boyar diş lekesi yapar vs vs ocean microfer aldım ben onu kullanıyorum temiz içerikli
Dediğiniz markaları araştıracağım kızlar sağolun ben d vitamini de kullanmıyorum sağlık ocağı vermişti onu da bebişi çok kötü yaptı o da sözde sağlık bakanlığı veriyor birde bu ilacı nasıl iştir bu bildiğin zehirMerhaba. Biz bestiron damla kullanıyoruz içeriği çok temiz doktorumuz asla sağlık ocağının verdiğini kullanmamızı istemedi bir araştır istersen.