Saol canım cümlemizinkini:)benim kızımla aynı gün doğmuş 7.7.2014 :) maşallah çok tatlı gerçekten ALLAH esirgesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol canım cümlemizinkini:)benim kızımla aynı gün doğmuş 7.7.2014 :) maşallah çok tatlı gerçekten ALLAH esirgesin
Saol canım cümlemizinkini:)
Söylerim cnm tabi benimki şimdiye kadar hep 1 kilo alıyodu 25 gündür emme problemimiz oldu hiç kilo alamadı 25 gündür 3100 g doğmuştu şimdide 5800g zayıf ya(seninki nasıl cnmcanım kaç kilo peki fıstık söyler misin sorun olmazsa
Söylerim cnm tabi benimki şimdiye kadar hep 1 kilo alıyodu 25 gündür emme problemimiz oldu hiç kilo alamadı 25 gündür 3100 g doğmuştu şimdide 5800g zayıf ya(seninki nasıl cnm
Evet cnmm emmek istemiyo birden memeyi reddetmeye başladı kilo alımı da durdu ama dr zorla hiç bişey verme diyo 25 gündür halimiz hal ama araştırmalarıma göre böyle 3 ay civarında olurmuş bazı bebeklerde ya boyu nasıl seninkinincanım benimkide hep bi kilo alıyo 3450 doğdu üç ay kontrrolünde 5800 dü şimdi kaç bilmiyorum aşıya gidince öğrenicem emmek mi istemiyo küçük hanım problem ne ?
Evet cnmm emmek istemiyo birden memeyi reddetmeye başladı kilo alımı da durdu ama dr zorla hiç bişey verme diyo 25 gündür halimiz hal ama araştırmalarıma göre böyle 3 ay civarında olurmuş bazı bebeklerde ya boyu nasıl seninkinin
Napalım sağlıklı olsunlarda varsın zayıf olsunlarevet bazen reddetme olabiliyomuş ama sen sakın emzirmekten vazgeçme boyunu hatırlamıyorum canım ama 62 cm di galiba benimde tek göğsümden süt gelmiyor tek göğüsle emzirebildiğim yere kadar gidicem
evet bazen reddetme olabiliyomuş ama sen sakın emzirmekten vazgeçme boyunu hatırlamıyorum canım ama 62 cm di galiba benimde tek göğsümden süt gelmiyor tek göğüsle emzirebildiğim yere kadar gidicem
Günaydın canım bugün güzel başladık biz uyudu kızışım 9 a kadarGunaydin anneler..gununuz guzel olsun bebislrrinizle
Canım öyle bişey olsa bile bu kadar kısa sürede mide bulantısı yada herhangi bi belirti olmaz sanmıyorum pskilojikdir o:) ama amann dikkatKizlar bisi dicem ben regl oldum dogumdan sonra.ve iliski sirasinda esim korundu hep.bebegimde yanlislikla olmustu supriz oldu isteyerek yapmamistik.o zamanda özenmiyoduk ama yinede korunuyoduk.dun gece fena midem bulandi.ama cok tatli yemistim abarti sekilde.bugun sabah kalktim yine tatli yedim yine midem bulaniyo.16 ekimde regl olmustum.daha 12 gun gecmis ustunden tekrar hamile kalma ihtimalim var mi sizce?bu kadar erken mide bulanmasi olur mu?ben korkumdan psikolojik olarak mi etkileniyorum yoksa?temmuz 2015 anneleri topiginede yazmak istemiyorum
Canım öyle bişey olsa bile bu kadar kısa sürede mide bulantısı yada herhangi bi belirti olmaz sanmıyorum pskilojikdir o:) ama amann dikkat[/QUOTE
Insallah tatlim.acaip yerle bir olurum oyle bisi olsa.esim ben paikolojik destek almaya baslarim dediailecek boyle bi duruma hazir degiliz.
Acaba test yapsam cikarmiki????Aynen canım geçen bizdede bi şüpheli durum oldu nese bi 20 gün geçti test yaptım allahdan yokmuş bişey çok korkmuştum bende bide ben hasta da olamadım daha