- 7 Ekim 2010
- 2.373
- 224
- 163
- 36
Bence de canım anne sütünü ne kadar süre alacak belli değil diğer şeyleri nasılsa yiyecek ben de 6ay dolana kadar vermicem nasip olursa..meyve suyu derken mesela sadece bi cay kasigi kadar veriyorum tatsin diye,o da hergun degil. Bence de ilk 6ay anne sutuyle gidelim daha iyi:)
Donmeleri yavas yavas baslar heralde ama benim oglumun hic niyeti yok, oturmaya takti bu ara, oturunca da ayaklarina kadar uzanip tutmaya calisiyo iki buklum
Sorma bizim kız da öyle kucağımda iki büklüm duruyor sırtı ağrır gibi geliyor ama öyle seviyo demek ki ne biliyim..
Yok bizde tik yok ha dondu donecek diyom hemen vazgeciyo bizde 27 haziran dogumluyuz sadece anne sutu aliyo hicbirsey vermedim daha sadece biraz su veriyom hepsi o kadar ek gidaya daha da niyetim yok
Ayrica ek gidayi 6 bitip 7 de falan verecem kimi sonra zorluk cekiyo diyolar ama bilmiyorum yakinlarimdakiler falan da hep oyle yapti hic zorluk yasamadilar her cocuk bir olmaybilyor sutum olur yine insallah cunku anne sutu sadece bi donem aliyolar
Bizim kız da bi kere döndü arkası gelmedi. Yavaş yavaş döner seninki de son zamanlarda kızımın ayakları hep havadaydı yana rahat dönmeye başladı böyle böyle alışacaklar işte.. Anne sütü konusunda seninle aynı fikirdeyim.