• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Ya offff:(
Benim yaramaz oğlum emerken uyuyakalıyo tam doymadığı için yarım saat geçmeden uyanıyor yine emiyor ve yine doymadan uyuyor. Ayağını sıkıyorum, damağını uyarıyorum, gıdıklıyorum bana mısın demiyo. Bölük pörçük uyuduğu için de hep huzursuz

Kızlar zaman çabuk mu geçiyo anlamıyorum yaa. Bi sabah olmuş bi akşam. Ne zamana büyüyecek bu bebişler yaa

slm kizlar nasilsiniz. ben darmadagan olmus durumdayim. kizim uyumak nedir bilmiyo hep meme istiyo memede uyumak istiyor :( herzaman olmasada oglenleri uykusu icin kucuk bir cozum buldum :) youtube dan su sesini aciyorum yatiriyorum 2-3 dk mizirdasada sonra istemsiz uykuya daliyo en azindan 30-40 dk rahat uyuyo tabi video acik bir sekilde video bitince tak uyaniyor :/

Ya benim minik oğlum onları dinleyince daha da sinirleniyor. Anlam veremiyorum artık :( ne yapicam ki..

dolapta numunelik 80 cc sütüm vardı memelerde süt kalmadı hanım da çığlık çığlığa ağlayınca herhalde aç dedik sütü ısıttım içmedi hanım meme emiyor uyumak için (derdi uykuymuş) sütüm ziyan oldu ağlamak istiyorum yaa :'(

Selam kizlar 3. Ay asimizi olduk sjmdilik iyiyiz cok sukur ins boylr bitiririz bu gunu.

Selam kizlar 3. Ay asimizi olduk sjmdilik iyiyiz cok sukur ins boylr bitiririz bu gunu.
Gecmis olsun canim umarim sorunsuz atlatirsiniz bizde gece ates oldu 37.9 a cikti atesi hemen calpol verdim bi cay kasigi bez islattim sirkeli alnina koydum gece de sık sık emzirdim 1.5 2 saatte bi sukur hemen dustu uyuturken atesine bakmisdim 37.4 du o sira keske surubu verseydim dedim bence aksam ustu yada aksam 9 gibi surup ver yine de sen bilirsin birden de yukselebilir

:(:(:(:( slm canlar nasilsiniz iyi topik canlanmaya baslamis sevindm...

Uzayan sarilgimiz icin kontrole goturdum onun icin yapacak bisey yok bol besle dedi... Makattaki catlak hala gecmemis anestolu kullan gecmezse cocuk cerrahina gondercem çünkü önemli dedi:( iki gündür cok agliyo ve bu.sabah ikimizde afedersiniz ishal olmusuz dr a söyledim karni agriyo su anda zaten defi diyacure toz verdi ishal icin birde gunde 3,4kez bebelacin lf mamasindan ver ozel.bi mamaymis laktoksuz... Sadece ecz varmus... Damla da laktaz di galiba adı onu verdi hiç bi yerde yok koca konyada yok baaka bi ilden gelecek... Cok moralim bozuk bide biberon kullanan anneleer ne marka kullanionuz benim oglan ne emzik ne biberon almio kasiklada mama vermek cok.zor

:KK43::KK43::KK43::KK43: slm canlar nasilsiniz iyi topik canlanmaya baslamis sevindm...

Uzayan sarilgimiz icin kontrole goturdum onun icin yapacak bisey yok bol besle dedi... Makattaki catlak hala gecmemis anestolu kullan gecmezse cocuk cerrahina gondercem çünkü önemli dedi:KK43: iki gündür cok agliyo ve bu.sabah ikimizde afedersiniz ishal olmusuz dr a söyledim karni agriyo su anda zaten defi diyacure toz verdi ishal icin birde gunde 3,4kez bebelacin lf mamasindan ver ozel.bi mamaymis laktoksuz... Sadece ecz varmus... Damla da laktaz di galiba adı onu verdi hiç bi yerde yok koca konyada yok baaka bi ilden gelecek... Cok moralim bozuk bide biberon kullanan anneleer ne marka kullanionuz benim oglan ne emzik ne biberon almio kasiklada mama vermek cok.zor
Hicran cok gecmis olsunn:( keske bildgm bisey olsa da yardim edebilsem. Allah acil sifa versin canimm. Senin sutun var diye biliyorum yerinde olsam mamaya baslamadan baska bi doktora daha danisirdim.

Hicran cok gecmis olsunn:( keske bildgm bisey olsa da yardim edebilsem. Allah acil sifa versin canimm. Senin sutun var diye biliyorum yerinde olsam mamaya baslamadan baska bi doktora daha danisirdim.
Cok saol ozgem yaa ... Evet sutum var şükür mamayi ishali gecinceye kadar kullan dedi cok agliyo kiyamiyorum gozunden yaslar akiyo bi kac hin deneyimde olmazsa goturcem baska dr

Kızlarrrr normal doğum yapanlarınızdan tuvalete çıkarken acı hisseden var mı???? Sanırım çatlak oldu bende çok can yakıo :mad:
bir de dikişleriniz ne alemde?

:KK43::KK43::KK43::KK43: slm canlar nasilsiniz iyi topik canlanmaya baslamis sevindm...

Uzayan sarilgimiz icin kontrole goturdum onun icin yapacak bisey yok bol besle dedi... Makattaki catlak hala gecmemis anestolu kullan gecmezse cocuk cerrahina gondercem çünkü önemli dedi:KK43: iki gündür cok agliyo ve bu.sabah ikimizde afedersiniz ishal olmusuz dr a söyledim karni agriyo su anda zaten defi diyacure toz verdi ishal icin birde gunde 3,4kez bebelacin lf mamasindan ver ozel.bi mamaymis laktoksuz... Sadece ecz varmus... Damla da laktaz di galiba adı onu verdi hiç bi yerde yok koca konyada yok baaka bi ilden gelecek... Cok moralim bozuk bide biberon kullanan anneleer ne marka kullanionuz benim oglan ne emzik ne biberon almio kasiklada mama vermek cok.zor
Canim ben biberon nuk antikolik kullaniyorum..memnunum.ucu gogus ucuymus

Geçmiş olsun. Ben 2-3 günde bir sütümü biberonla veriyorum biberona akışsın diye çünkü 1 ay sonra işe başlıycam:( dr browns kullanıyordum memnundum ama daha iyisini buldum! Madela;) anne sütü için üretilmiş aynen meme gibi zor akıyo süt. Bebek memeden anne sütünden uzaklaşmasın diye üretilmiş bir ürün diğerleri gibi lokur lokur akmıyo tavsiye ederim

Back