• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
canım merhaba nasılsın prensin nasıl uslu duruyo mu...aynen bende hiç bi iş yapamıyorum yalnız oluca çocuğu tek bırakamıyorum..rabbim bi kolaylık verir inşallah..sağlığın iyi mi_??
Bazeb tek ogun yemekle aksami ediyirum hicfırsat yok valla yaramaz canim kucakci.... bende daha iyiyim canim sagol.... Yalniz olmak.gerçekten zormus yaww... Senin.minik.prenses nasil sen nasilsin kuzumm

Bazeb tek ogun yemekle aksami ediyirum hicfırsat yok valla yaramaz canim kucakci.... bende daha iyiyim canim sagol.... Yalniz olmak.gerçekten zormus yaww... Senin.minik.prenses nasil sen nasilsin kuzumm

aynen çok zor yalancı meme de tutmuyo sürekli memede uyumak istiyo...bende iyim sadece psikolojimi düzeltmeye çalışyom..

Selam kizlar herkes ve minnoscanlar iyidir umarim. Sitenin bu hali cok kotu oldu az once iki sayfaya baktim.ancak. sanirim.herkes memnuniyetsiz. :(( biz genel olarak iyiyiz. Kaka sorunumuz var 3-4 gunde bir yapiyoruz daha da uzarsa fitil. Birde kolik uyuzu bizide buldu. Her aksam ayni kriz.. :((( sizide cok ozledim :(((
Zaten zor geliyoruz sitenin bu hali iyice imkansiz yapti isi :(( telden eziyet oldu.

aynen çok zor yalancı meme de tutmuyo sürekli memede uyumak istiyo...bende iyim sadece psikolojimi düzeltmeye çalışyom..
Benimkide almiyo emzik bog bog yapio... Emerek uyumak istiyir... Uyuyor koyuyorum aninda uyaniyor... Psikolojin niye bozuldu minikdasim

Selam kizlar herkes ve minnoscanlar iyidir umarim. Sitenin bu hali cok kotu oldu az once iki sayfaya baktim.ancak. sanirim.herkes memnuniyetsiz. :KK43:( biz genel olarak iyiyiz. Kaka sorunumuz var 3-4 gunde bir yapiyoruz daha da uzarsa fitil. Birde kolik uyuzu bizide buldu. Her aksam ayni kriz.. :KK43:(( sizide cok ozledim :KK43:((
Zaten zor geliyoruz sitenin bu hali iyice imkansiz yapti isi :KK43:( telden eziyet oldu.
CANIM BENIM BEBEGIMDE KOLIK NE YAPSAM SUSMUYOR ALLAH SABIR VERSIN BIZE BIR BENIM EVDEN BEBEK AGLAMSI GELIYOR ETRAFTA YENI DOGANLAR VAR HEPSI SAKIN HAMILEYKEN cok stres yaşadım ondan oldu

Bu çocuk hep alıyor insanda sabır bırakmıyor diyor eşim :( ama bebişim ne yapsın yazık küçücük haliyle gazın üstesinden geleyim diye uğraşıyor yazık yavruma :( her akşam aynı kriz yaşanıyor evde şu kolik bitse de yavrum rahat uyuyabilse :(

Bu çocuk hep alıyor insanda sabır bırakmıyor diyor eşim :( ama bebişim ne yapsın yazık küçücük haliyle gazın üstesinden geleyim diye uğraşıyor yazık yavruma :( her akşam aynı kriz yaşanıyor evde şu kolik bitse de yavrum rahat uyuyabilse :(
benim de bazen sabrım tükeniyor sinirleniyorum ama ne kadar canı acıyor yavrumun ki böyle çığlık çığlığa ağlıyor diyorum sonra kendime kızıyorum

benim de bazen sabrım tükeniyor sinirleniyorum ama ne kadar canı acıyor yavrumun ki böyle çığlık çığlığa ağlıyor diyorum sonra kendime kızıyorum

Mer

Merhaba arkadaşlar biz de gaz sorunu çok yaşadık hatta acile bile gittik bir gece eczacının önerisi ile nurce hurveys diye bir şurup aldık ve Dr da relactaz diye bir damla verdi şimdi ikisini kullanıyoruz ve biraz azaldı sancımız bizde işe yaradı isterseniz Dr unuza ve eczacınıza bir danışın

Mer

Merhaba arkadaşlar biz de gaz sorunu çok yaşadık hatta acile bile gittik bir gece eczacının önerisi ile nurce hurveys diye bir şurup aldık ve Dr da relactaz diye bir damla verdi şimdi ikisini kullanıyoruz ve biraz azaldı sancımız bizde işe yaradı isterseniz Dr unuza ve eczacınıza bir danışın
sağol canım biz ikisini de kullandık ama hiç fayda görmedik zaten çocuk uzmanlarından da boşuna kullanılmasın hiçbir faydası yok aksine zararlı diyenler var ben de yararı olmadı bari zararı olmasın diye bıraktım .

slm kizlar nasilsiniz. ben darmadagan olmus durumdayim. kizim uyumak nedir bilmiyo hep meme istiyo memede uyumak istiyor :( herzaman olmasada oglenleri uykusu icin kucuk bir cozum buldum :) youtube dan su sesini aciyorum yatiriyorum 2-3 dk mizirdasada sonra istemsiz uykuya daliyo en azindan 30-40 dk rahat uyuyo tabi video acik bir sekilde video bitince tak uyaniyor :/

Nasilsiniz kizlar? Ben iyiyim diyeyim ev isleri bebek.bakimi.derken zaman geciyor. Esimle de idare ediyoruz en cok ben idare ediyorum tabi orasi ayri. Bir bebegimiz oldugunu onunla benim tum gun zorlandigimi anlamiyor. Cocuksuz zamanimizdaki gibi hatta daha iyi olmasini bekliyor herseyin. 11 demeden uyuyor. Birliktelikten sadece ruhsal doyum hissediyorum fiziksel hicbirsey yok. Gobegimden rahatsiz oluyorum. o kadar ilgili bir esim varmis ki karnimdaki catlaklarin hamilelikten oldugunu yeni olustugunu ben diyinceye kadar fark etmedi : D

slm kizlar nasilsiniz. ben darmadagan olmus durumdayim. kizim uyumak nedir bilmiyo hep meme istiyo memede uyumak istiyor :( herzaman olmasada oglenleri uykusu icin kucuk bir cozum buldum :) youtube dan su sesini aciyorum yatiriyorum 2-3 dk mizirdasada sonra istemsiz uykuya daliyo en azindan 30-40 dk rahat uyuyo tabi video acik bir sekilde video bitince tak uyaniyor :/
canım biz iki aydır fön makinesi sesiyle yatıp kalkıyoruz tv 7- 24 açık ses kesildiği an uyanıyor biz de 8 saatlik bir video bulduk sabah akşam izliyoruz çok heyecanlı tavsiye ederim;-)

Bugun 2.asimizi olduk insallah sıkintisiz atlatiriz ne hikmetse kendi kendine uyudu :-P:-P keske hergun boyle uyusa ya ;-)

Back