• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
hey allahım ya işte bu yüzden mama vermek istemiyorum ama bide benim huysuz kızım vazgeçse çok az veriyordum ama içim rahat değildi zaten. sma direkt kabız yaptı kızımı ya
bende artık çok az veriyorum günde 1 yada 2 en fazla 90 cc oda kabız oldu işte

bende artık çok az veriyorum günde 1 yada 2 en fazla 90 cc oda kabız oldu işte
canım ben 5 gün hiç mama vermemiştim kızım isyan çıkarınca 2 gün sadece 90 cc verdim anında bağırsaklarının düzenini bozdu iki gündür vermiyorum şu an iyi nasıl bir mamaymış anlamadım benim tosbiğe hiç yaramadı

Kızlar ben başta humana kullanıyordum, bebeğim gazını sanki biriktirip biriktirip hepsini bi anda yapıyordu, bebeğe göre uzun ve gürültülüydü:oops: Sonra keçi sütü mamasına geçtim, oğlum çok sevdi, gazını da zorlanmadan emerken bile hafif hafif yapmaya başladı, kabız olmadı, ve kilo alımı arttı. Benim sütüm yeterince artmadı malesef:KK43: Her öğünde takviye yapıyorum :KK61:

Benim kanamam tam 30 gün sürmüştü 10 gündür bişey yoktu. Dün 40 olduk, dün yine kanamam başladı:( poffff:( var mı başka benim gibi 40tan sonra kanayan??

Emziriyorum ama
Az önce kadın doğumcu bi arkadaşımı arayıp sordum, genelde 40 gün bekleriz ama 60 güne kadar kanaması devam eden lohusalar olabiliyor dedi. Çok değilse kanaman önemseme dedi
emzirip de 40 ta adet olan cok arkadasim var. Bi kac gune kadar kanama miktarindan anlarsin zaten adet olup olmadigini;)

Kizkar yorumları okuyorumda cogunuz mama veriyorsunuz ben sadece emziriyorum sutum var cok şükür ama uzun emmesi yok 5 10 dk emer birakir aglamasida yok doyuyodur dimi aklima takildi herkes mama verince kilo alimi normal 1 ayimizda 1 kilo almisti bir de benim ki emerkeb hemen kaka yapmaya basliyor ikiniyor sikiniyor birazda onda cok emiyor sizde de oluyor mu boyle bir de kakasi hala sari ve civik 43 günlük olduk bugun

Kizkar yorumları okuyorumda cogunuz mama veriyorsunuz ben sadece emziriyorum sutum var cok şükür ama uzun emmesi yok 5 10 dk emer birakir aglamasida yok doyuyodur dimi aklima takildi herkes mama verince kilo alimi normal 1 ayimizda 1 kilo almisti bir de benim ki emerkeb hemen kaka yapmaya basliyor ikiniyor sikiniyor birazda onda cok emiyor sizde de oluyor mu boyle bir de kakasi hala sari ve civik 43 günlük olduk bugun
Canim bende sadece emziriyorum mama vermiyorum bir aylikken 1.600gr almis... Benimkide 41gumluk kaka sari civik normal bence... Sik sik kisa sure emiyo benim oglusta

maşallah kuzuna doyuyordur öyle olmasa kilo alımı olmazdı. benimkinin kakası da öyle ve benim kız da genelde ağzında meme varken yapıyor sigara tiryakileri gibi. bi de mamaya başlamayı ben de istemezdim ama kocam sağolsun aç bu çocuk diye diye süt oluşmasına izin verdirmiyordu ki neyse ki çok içmiyor bazen günde 90 cc içiyor çok üzülsem de yapacak birşey yok:-(

Benimki de sadece emiyo. 41 günlük olduk. 1 ayda 1700 gr aldı. Aynen benimkinin de sarı cıvık kakası ve emerkem patır patır yapıyo:)) hepsi aynı demekki ;)

Kızlar bende sadece emziriyorum sütüm var allaha Şükür ama bnm kızda kısa emiyo bide kakasınıda seyrek yapıyo günde bir iki kere ama cıvık sarı öle kabız filan değil kilo alımı normal ayda bir kilo almıştı ilk ay şimdi 53 günlük bakalım şimdi ne kadar aldı ama sıkıntımız memeyi ağzına alırken sürekli öğülcüyoo tutturan kadar bi hal oluyoruz eger çok zorlarsamda kusuyo doktor ağzındaki pamukçukdan dolayı olabilir dedi ilk günler böyle bişey yoktu aç kalıyo gibi geliyo bana şimdi üzülüyorum ama aç olsa huysuz olur ağlar sanırım öyle değilmi aranızda böyle bi sorunla karşılaşan varmı:((

kızlar aptamil ve sma dışında mama tavsiyesine ihtiyacım var . kızım bazen hiç içmiyor ama bazı günlerde de 90 cc falan içiyor sma feci kabız yaptı bu kadar az içmesine rağmen , aptamil de gdo luymuş napıcam ben yardıııııım :'(
humana antikolik var onu dene istersen canim. ben onu kullaniyorum mide alisana kadar 1-2 gun kakasini az yapti simdi normale dondu.

humana antikolik var onu dene istersen canim. ben onu kullaniyorum mide alisana kadar 1-2 gun kakasini az yapti simdi normale dondu.
sağol canım aslında mama içmesini hiç istemiyorum ama benim kısçenin ne zaman ne yapacağı belli olmuyor içmek isterse içiyor şimdiye kadar neyi yapmam dediysem hepsini yaptırdı cadı dün hastanede bütün bir katı inletti eşimle battaniyesinde salladık herkes allah yardım etsin bakışıyla bize bakıyordu yorumlarda cabası hanıma köle olduk yani:'(

Aynen bizde 66 gunluguz biZde de sürekli salya akiyo agzindan baloncukla r yapiuo ;) dalga geciyorum hatta dişleri cikiyo galiba benim oğlumun diye :))

Telefondan programsiZ girince alinti yapmak ne kadar zor ya cevap yazasim gelmiyor karisip duruyor yazdiklarim

Back